Рентген (рентгенографія) в Івано-Франківську

Консультація лікаря-рентгенолога (плівка) 250 грн.
Консультація лікаря-рентгенолога (USB носій 250 Мб або 1 Гб) 200 грн.
Консультація лікаря-рентгенолога (USB носій 4 Гб) 300 грн.
Консультація лікаря-рентгенолога 2200 грн.
Консультація лікаря (надсилання архівних даних) 200 грн.
6,0
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Галушка Володимир Михайлович
Козюба Світлана Вікторівна
Павлюк Василь Михайлович
Люба
Беркій Тарас Любомирович найкращий спеціаліст, вчасне виявлення захворювання, це успіх на видужання, щоро дякуємо вам.
Наталья
Дуже хороша клініка
Наталя
Мені подобається чистота та привітність вашої клініки. Окрема подяка Дрогомирецькій Олі за турботу!!!))Всім рекомендую!
8,6
Івано-Франківськ вул. Медична, 15
Прикарпатський діагностичний центр "Євроклінік" – лідер серед закладів охорони здоров’я, місія якого надавати висококваліфіковані медичні послуги кращих європейських стандартів. Центр спеціалізується на проведенні досліджень КТ, МРТ та сцинтиграфії (ОФЕКТ/SPECT).
  • Консультація лікаря-рентгенолога (плівка) 250
  • Консультація лікаря-рентгенолога (USB носій 250 Мб або 1 Гб) 200
  • Консультація лікаря-рентгенолога (USB носій 4 Гб) 300
  • Консультація лікаря-рентгенолога 2 200
  • Консультація лікаря (надсилання архівних даних) 200
5,3
Івано-Франківськ вул. Є. Коновальця 23
Медичний центр ФРАНКОМЕД — клініка, що спеціалізується на наданні широкого спектру лікувальних та діагностичних послуг. Новітнє обладнання, кваліфіковані спеціалісти, лабораторна діагностика та комп’ютерна томографія, сучасне поліклінічне відділення і комфортний хірургічний стаціонар — усе для збереження та відновлення здоров’я своїх клієнтів!
5,2
Івано-Франківськ вул. Василіянок, 1
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) у Івано-Франківську — медичний центр сучасного зразка, який є лікувально-діагностичною установою з широким спектром послуг та командою професіоналів. Медичний центр має ліцензії, сертифікати, всі необхідні документи, які підтверджують відповідність обладнання, діагностичної, терапевтичної роботи, затвердженим світовим...