1 відгук
Мирослава
У нашої маленької донечки є досить неприємна проблема. Ми постійно консультуємося у лікарів неврологів. Але якогось суттєвого ефекту ми не помічали. Неодноразово чули хороші відгуки про Оксану Миколаївну. І ось одного разу вирішили звернутися з нашою проблемою. Були приємно здивованні професіоналізмом та підходом лікаря. Уважна, чуйна та висококваліфікований спеціаліст. Завдяки Вам, ми майже подолали нашу проблеми. Дякуємо!
25 грудня '19 г.
Невролог дитячий
Доктор проводить профілактичні огляди дітей дошкільного віку. Спеціалізується на пренатальній неврології, затримках у розвитку дітей до 5-ти років. Займається лікуванням головного болю, тиків, травм голови. Лікує неврологічні патології у дітей будь-якого віку.
Валько Руслан Андреевич
Олейник Татьяна Владимировна
Доктор невролог вищої кваліфікаційної категорії, надає допомогу дітям і дорослим в діагностуванні і лікуванні захворювань нервової системи: люмбаго, неврит, радикуліт, остеохондроз, радикуліт, вегето-судинній дистонії. Допомагає дітям з ДПЦ і з обмеженими можливостями. Спеціаліст в нейросонографии, реабілітації дітей з обмеженими можливостями. Слупська Ярославна Юріївна член Асоціації дитячих неврологів України.
Невропатолог
Шешуряк Наталья Васильевна
Лікар-невропатолог займається лікуванням захворювань
судинних захворювань головного та спинного мозку (інсульти, наслідки перенесених ОНМК, гіпертонічна енцефалопатія, початкові прояви недостатності мозкового кровообігу, судинна деменція, церебральний атеросклероз тощо). Також лікує захворювання периферичної нервової системи (невралгії, невропатії, люмбаго, люмбалгії) та ін.
Невропатолог
Башинская Татьяна Алексеевна