Сторінка 30. Стоматологи в Києві
Знайдено 664 лікаря
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Ортодонт, гнатолог
Бабчук Евгения Александровна
Бабчук Євгенія Олександрівна
Лікар-ортодонт, гнатолог. Сучасна ортодонтія для дітей та дорослих
Сертифікований фахівець Invisalign із сучасним підходом до вирівнювання зубів та корекції прикусу. Працює з усіма типами брекет-систем, пластинок та мікроімплантів, забезпечуючи комфортне та ефективне лікування пацієнтів будь-якого віку. Філософія лікаря Євгенії Олександрівни: «Здоров’я та гарна усмішка – це результат професійного та комплексного підходу».
Ортодонт
Калиниченко Игорь Юрьевич
Чуб Ирина
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань зубів і ясен. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження розвитку карієсу. Лікує стоматит, гінгівіт, пародонтит і пародонтоз. Консультує з питань правильної гігієни ротової порожнини.
Стоматолог-хірург
Жавора Дмитрий Игоревич
Лікар спеціалізується в області консервативної пародонтології. Займається зубною імплантацією. Виконує видалення зубів будь-якої складності, в тому числі зубів мудрості. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-ортопед
Чуб Сергей Александрович
Лікар спеціалізується на естетичному протезуванні. Займається установкою цирконієвих коронок та металокерамічних коронок. Проводить знімне протезування зубів. Бере активну участь в науково-практичних семінарах, міжнародних конференціях та майстер-класах.
Орловская Виктория Викторовна
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту та каменю. Лікує карієс, пародонтит та пародонтоз. Спеціалізується на ендодонтичній терапії. Консультує з питань догляду за ротовою порожниною.
Хірург-імплантолог
Лесничий Алексей Валерьевич
Багаторічний досвід роботи в напрямку хірургії та імплантації, встановлення більш ніж 1000 зубних імплантатів, участь у міжнародних семінарах, мастер-класах та конференціях, присвячених питанням сучасної стоматології – лікар хірург-імплантолог Олексій Валерійович без сумнівів є відмінним спеціалістом, який завжди відповідально й сумлінно підходить до виконання своєї справи.
Основні напрямки роботи лікаря – дентальна імплантація різного ступеня складності, планування ортопедичної конструкції до встановлення імплантата спільно з лікарем стоматологом-ортопедом, операції All-оn-4, All-оn-6, всі рівні навігаційної хірургії, робота із різними системами імплантатів. В своїй практиці використовує передові технології планування імплантації та протезування, пройшовши курси в кращих спеціалістів України та визнаних «гуру» світової практики.
Лікар регулярно підвищує свої компетенції, любить допомагати своїм пацієнтам у вирішенні проблем відсутності зубів будь-якої складності. Відповідальним підходом до виконання роботи Олексій Вікторович гарантує здоров’я та красу посмішки з максимальною якістю та безпекою.
Стоматолог-ендодонтист
Ворон Светлана Юрьевна
Лікар спеціалізується на лікуванні кореневих каналів зуба, проводить їх пломбування. Видаляє уражені карієсом тканини та захищає внутрішню частину зуба від подальшого пошкодження. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Лисогор Ирина Юрьевна
Ірина Юріївна спеціалізується на дитячій терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу, реставрацією молочних зубів, протезуванням з використанням коронок
Стоматолог-ортопед, гнатолог
Тюрменко Виктор Иванович
Блискуче володіє всіма видами знімного та незнімного протезування. Робота із артикулятором. При відновленні анатомічної форми зубів використовує мікроінвазивні технології із максимальним збереженням твердих тканин зубів. Увага до деталей, комплексний підхід до лікування, розуміння важливості естетичного аспекту протезування та робота в команді з професіоналами інших стоматологічних спеціальностей дозволяють Віктору Івановичу досягати максимального результату.
Пацієнти завжди відзначають чудову роботу цього лікаря. Спокійна, терпляча і розважлива людина. Такі якості дозволяють зрозуміти запити пацієнта, допомогти у виборі оптимального варіанта конструкції. Співдружність стоматолога та пацієнта багато в чому визначає успіх протезування і дозволяє досягти максимально задовольняючого пацієнта результату.
Віктор Іванович – той, хто безперечно довів високий рівень свого професіоналізму. Він допоміг сотням клієнтів вирішити різні проблеми із зубами. Плюс до всього, лікар ніколи не зупиняється на досягнутому та регулярно підвищує свою кваліфікацію, щоб бути в курсі передових технологій.
«Як відомо — досконалості немає межі, але я до нього постійно прагну і хочу, щоб пацієнт, заходячи до кабінету, був упевнений, що він у надійних руках, почував себе комфортно та спокійно. Я намагаюся, щоб кожна моя робота була як на виставку!» — запевняє Віктор Іванович.
Консультація від 950