Сторінка 28. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Орловская Виктория Викторовна
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту та каменю. Лікує карієс, пародонтит та пародонтоз. Спеціалізується на ендодонтичній терапії. Консультує з питань догляду за ротовою порожниною.
Дитячий лікар-стоматолог, спеціаліст мікроскопної мікрохірургії зубів
Тищенко Наталья Сергеевна
Наталія Сергіївна - дитячий лікар-стоматолог, спеціаліст мікроскопної мікрохірургії зубів з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на лікуванні дітей в медикаментозному сні, профілактиці каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видаленні тимчасових зубів у дітей, лікуванні карієсу і його ускладнень
Стоматолог-терапевт, ортопед, імплантолог
Кондратенко Ярослав Витальевич
Ярослав Віталійович - стоматолог-терапевт, ортопед, імплантолог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на сучасному протезуванні та естетичній стоматології, виконує діагностику, лікування, відновлення, протезування зубів. Працює з коронками, протезами, протезуванням на імплантах тощо
Коваль Ирина Петровна
У своїй роботі я завжди знаходжу індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Користуюся сучасними, надійними та доступними методами лікування, щоб забезпечити найкращі результати. Адже здоров’я зубів є основою комфортного та повноцінного життя.
Скрипник Оксана Владимировна
Консультація від 500
Стоматолог-терапевт, хірург
Силич Игорь Леонидович
Лікар із значним досвідом у хірургії та професійній гігієні порожнини рота. Спеціалізується на прямих реставраціях зубів, видаленні з мінімальною травмою, а також на підставах імплантації. Постійно підвищує кваліфікацію, пройшовши курси з реанімації та сучасних стоматологічних технологій.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Холзакова Анна Всеволодовна
Стоматолог, хірург-імплантолог, щелепно-лицьовий хірург
Юлдашев Марат Хабибуллаевич
Юлдашев Марат Хабібуллаєвич - висококваліфікований стоматолог хірург-імплантолог і щелепно-лицьовий хірург I категорії з досвідом роботи з 2008 року. Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. О.О. Богомольця, де також пройшов інтернатуру. У 2011 році закінчив Українську військово-медичну академію за спеціальністю хірургічна стоматологія. Працює в клініці "Оксфорд Медікал" за адресою вул. Павлівська, 26/41. Спеціалізується на щелепно-лицьовій хірургії та імплантації зубів. Запишіться на прийом до Юлдашева Марата Хабібуллаєвича для професійної стоматологічної допомоги!
Стоматолог-ортопед, гнатолог
Лікар-стоматолог-ортопед, гнатолог. Виконує всі види протезування: естетичне, а саме вініри, церконові коронки, протезування на імплантах, знімні протези. Спеціаліст з лікування бруксизму, сплінт-терапія, нормалізація роботи м’язів зубощелепної системи.
Щелепно-лицьовий хірург
Черногорский Денис Михайлович
Травма обличчя, складне видалення зуба або потреба в реконструкції щелепи — Денис Михайлович спеціалізується на найскладніших операціях щелепно-лицевої хірургії.
Понад 12 років досвіду, кандидат медичних наук, член європейських професійних асоціацій (EACMFS, AO CMF). Автор 51 наукової публікації та 6 патентів. Стажувався в Німеччині, Франції, Бельгії. Використовує сучасні CAD|CAM технології для створення індивідуальних імплантатів. Викладач НМУ та учасник благодійних медичних проєктів.
Консультація від 1500