Сторінка 20. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Лікар-терапевт займається усіма видами лікування карієсу, періодонтиту, пульпіту та інших патологій зубів і ясен. Використовує навички ендодонтичного лікування і пломбування каналів. Здійснює реставрацію пошкоджених або естетично непривабливих зубів. Веде контроль за етапами терапії.
Стоматолог-терапевт надає весь спектр медичних послуг в області лікування і діагностики захворювань зубів за допомогою медикаментів. Знімає набряки і запалення, лікує інфекції ротової порожнини. Займається профілактикою і терапією карієсу і його ускладнень у вигляді періодонтиту і пульпіту. Крім того, веде пацієнтів на різних етапах лікування, виконує реставрацію, шинування та пломбування.
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Лікує всі види карієсу і патології ясен, виконує пломбування кореневих каналів і зубів, займається художньою реставрацією зубного ряду. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дитячий стоматолог
Доктор Ромигайла Людмила Іванівна спеціалізується на дитячій стоматології. Займається комплексним лікуванням молочних зубів. Проводить профілактичні процедури, виконує видалення і пломбування. Лікує каріозні і некаріозних поразки. В роботі використовує сучасні методики безболісного проведення анестезії за допомогою комп'ютерних технологій.
Лікар-стоматолог першої категорії. Спеціалізується в області пародонтології та гігієни порожнини рота. Займається лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини: пульпіту, карієсу, гінгівіту, пародонтиту, пародонтозу. Усуває проблему дисколорація (пожовтіння) зубної емалі. Виконує видалення зубного каменю і зняття зубних відкладень за допомогою ультразвуку, відбілювання і полірування зубів. Проводить процедури вектор-терапії, плазмоліфтінга. Надає допомогу в підборі адекватних засобів гігієни.
Стоматолог-ендодонт, хірург-імплантолог
Імплантація та інші кісткові операції. Лікування зубів (пломби, канали). Видалення зубів, включаючи «зуби-мудрості».
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, гінгівітом, стоматитом, періодонтитом. Спеціалізується на видаленні зубного нальоту, комплексної гігієни ротової порожнини, видалення штифтів, відбілюванні емалі і відновленні цілісності зубного ряду.
Стоматолог-терапевт, гігієніст, пародонтолог, ендодонтист
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів. Спеціалізується на лікуванні хвороб пародонта і слизової оболонки порожнини рота. Консультує з приводу догляду за зубами, виконує відбілювання зубів. Лікує всі види карієсу, стоматит, пародонтоз, пародонтит, гінгівіт, пульпіт.
Стоматолог-імплантолог
Валерія Володимирівна спеціалізується на плануванні складних випадків протезування, встановленню імплантів, встановленню будь-яких конструкцій на імплантах (коронки, протези).
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10 м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24 м.Мінська103м.Оболонь206м.Героїв Дніпра227
Стоматолог-ортодонт
Вікторія Романівна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні. Проводить аналіз контрольно-діагностичних моделей, фотодіагностіку, телерентгенографію тощо. Володіє навичками роботи з усіма видами знімних апаратів, пластинок, активаторів, брекет-систем. Також виконує ортодонтичне лікування без брекетів (Invisalign).
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2 м.Оболонь254м.Почайна366