Сторінка 22. Стоматологи в Києві
Знайдено 664 лікаря
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт проводить огляд пацієнта з метою профілактики або на предмет наявності захворювань. Займається лікуванням хвороб і дефектів порожнини рота, здійснює корекцію зовнішнього вигляду зубів. Лікує хвороби ясен і зубів, карієс, пульпіт, пломбує кореневі канали зуба, займається чищенням зубів. Проводить процедури художньої реставрації.
Хірург, стоматолог
Стоматолог-гігієніст
Доктор Пішоха Артем Володимирович спеціалізується в області стоматології. Діагностує пацієнта на наявність захворювань, дає оцінку стану порожнини рота, рекомендує найбільш підходящий догляд за зубами. Проводить комплекси гігієнічних процедур, чистить зуби від зубного каменю, пломбує зубні канали. Лікує карієс, пародонтит, стоматит, гінгівіт, стоматит.
Консультація безкоштовно
Доктор Волощук Олена Миколаївна спеціалізується на терапевтичної та естетичної стоматології. Надає послуги ендодонтичного лікування. Використовує в роботі ультразвукові технології. Проводить шинирование, встановлює адгезивні мости. Лікує карієс і захворювання, що вражають ясна. Призначає терапію при інфекціях парадонта. Крім того, займається художньою реставрацією зубів.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Стоматолог-ортодонт
Лікар першої категорії Коржов Олексій Павлович спеціалізується в галузі стоматології, ортодонтії. Надає послуги з вирівнювання зубів капами, встановлення керамічних брекетів, виправлення прикусу пластинами.
Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, успішно виконує естетичну реставрацію всіх груп зубів з перебудовою зубного ряду. Володіє сучасними методами лікування зубів.
Челюстно-лицевой хирург, Пластический хирург
Лікар Золотаренко Ігор Олегович - щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-імплантолог. Протягом 10 років спеціалізується на складних оперативних втручаннях ротової порожнини людини. Проводить імплантацію кісткових ділянок, видаляє новоутворення, встановлює протези. Володіє навичками пластичної хірургії.
Стоматолог-ортопед, терапевт
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Лікує карієс і патології ясен. Виконує пломбування зубів і кореневих каналів. Проводить художню реставрацію зубного ряду, відбілювання зубів. Консультує з приводу підбору зубних паст.