Стоматологічний кабінет Горбунова О. О.

5.1
Київ, пр-т Перемоги, 73/1
м.Нивки3 6 м.Святошин13 5
Пн: 15:00-21:00 Ср: 09:00-15:00 Чт: 15:00-21:00
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
Стоматологічний кабінет Горбунова Олександра спеціалізується на лікуванні захворювань зубів та ясен. Здійснюється прийом дорослих та дітей із 6 років. Приймає пацієнтів лікар-стоматолог першої категорії.
  • Ціни на послуги
  • Відгуки

Стоматологічний кабінет Горбунова О. О., вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Рентген зуба
  • Консультація стоматолога
  • Лікування карієсу
  • Лікування кореневих каналів зуба
  • Лікування триканального зуба
  • Чищення зубів ультразвуком
  • Чищення зубів (содоструй)
  • Пломбування зубів
  • Просте видалення зубів
  • Протезування (металокераміка)- 1 шт
  • Металокерамічна коронка на зуб
  • Анестезія (стоматологія)
  • Консультація на протезування

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Рибацюка Владислав Валерьйович
25 січня '24р.
Лера
05 жовтня '20р.
Хороший врач. Была вчера, всё понравилось. Рекомендую.
Марта
06 листопада '19р.
Чудовий лікар! Доброзичливий, чуйний, уважний. Терпеливий до таких пацієнтів, як я - які дуже бояться лікування зубів:) Найбільше ціную те, що доктор рекомендує лікувати тільки те, що справді мені необхідне. Дякую вам, докторе Олександре!
Алла Б.
К доктору попала уже тогда, когда болело несколько зубов. Осмотрев ротовую полость, врач долго думал и назначил комплексное лечение, которое предусматривало укрепление десен, устранение камней и лечение кариеса. Спасибо за такой подход к моей проблеме с зубами!
Елена Петрова
26 січня '19р.
Толковый. Без лишнего. Человек на своем месте.
Ирина Т.
16 квітня '18р.
Слышала много хороших отзывов о докторе Горбунове, и когда случилась проблема с зубами, решила обратиться именно к нему. К стоматологу всегда немного страшно идти - вдруг больно будет. Но зайдя в кабинет, я как-то сразу успокоилась, энергетика здесь хорошая - спокойная, даже я бы сказала по-домашнему уютная. И врач такой доброжелательный. Все страхи сразу отпали. Больно не было - когда нужно было, делали анестезию. Очень порадовало и качество лечения. В общем, я полностью довольна и всем рекомендую.
Аліна
07 січня '18р.
гарно лікує і чуйна людина
Зверніть увагу на інші клініки:
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Герасименко Андрій Іванович — лікар вищої категорії, спеціалізується на психіатрії, психотерапії і наркології. Стаж роботи: 20 років. Проводить очні та дистанційні консультації, при необхідності виїжджає до дому пацієнта.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00
Київ вул. Павла Усенко, 8 (4 поверх) м.Чернігівська27 7 м.Дарниця45 13
Медичний центр «Експрес-Медікал» проводить амбулаторно-поліклінічний прийом за напрямками: загальна терапія, отоларингологія, неврологія і хірургія. У медцентрі працюють лікарі першої та вищої кваліфікаційної категорії.
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-17:00
Дмитро Шевченко - практикуючий психолог, психотерапевт. Спеціалізується в Когнітивно-Поведінковій Терапії (КПТ) і Терапії Прийняття та Відповідальності - Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Диплом Master of psychology 2011 рік, випускник першого потоку ACT Immersion від творця ACT Стівена Хайеса. Проводить консультації в м.Києві та онлайн. Спеціалізується на лікуванні тривожного розладу особистості, панічних атак, ОКР, депресії, безсоння, стресу, фобій, страхів, ревнощів, невпевненості. Проводить індивідуальні консультації.
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-18:00