Сторінка 18. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт, ортопед, гігієніст
Лікар-стоматолог, спеціалізується в областях терапевтичного лікування та ортопедії. Також займається професійною гігієною порожнини рота. Проводить чистку і відбілювання зубів, використовуючи ультразвукові технології. Ставить пломби, імпланти і протези. Надає послуги естетичної стоматології, включаючи реставрацію і установку прикрас на зуби.
Консультація бесплатная
Хірург-імплантолог
Лікар проводить протезування на імплантатах, металокерамічне протезування, протезування безметалловой керамікою, часткове і повне знімне протезування, корекцію прикусу, ортопедичне лікування захворювань верхньо-і нижньощелепного суглоба. Проводить видалення зубів будь-якого рівня складності. Консервативне та хірургічне лікування гнійно-запальних захворювань щелепно-ліцевої ділянки, лікування травм щелепно-лицевої ділянки. Спеціалізується на імплантації зубів.
Консультація
Ортодонт
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням відхилень, які пов'язані з неправильним положенням щелеп або зубів, порушенням прикусу. Допомагає пацієнтам з нерівним розташуванням зубів в ряду, функціональними порушеннями ротового дихання, ковтання. Спеціалізується на вирівнюванні зубів капами і брекет-системами.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар стоматолог-хірург, імплантолог першої категорії. Надає послуги з хірургічної стоматології, видаляє зуби різної складності, проводить імплантацію зубів. Закінчив стоматологічний факультет Харківського державного медичного університету.
Консультація безкоштовно
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Дитячий стоматолог
Лікар Азарий Мирослава Євгенівна - дитячий стоматолог, досвід роботи 2 роки. Спеціалізується на захворюваннях ротової порожнини в молодшому віці. Розробляє ефективні схеми терапії. Володіє навичками психолога, що дозволяє їй вільно проводити терапію у дітей без страху. Спеціалізується на художньої реставрації, проводить профілактичну чистку.
Лікар Горбунов Олександр Анатолійович - стоматолог. Протягом 21 року спеціалізується на захворюваннях і патологічних процесах в ротовій порожнині. Проводить реставрацію зубного ряду, здійснює складну терапію. Складає індивідуальні профілактичні програми і схеми для подальшого відновлення цілісності емалі. Приймає дорослих і дітей старше 6 років.
Ортопед, хірург, имплантолог
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду за допомогою установки протезів і імплантатів. Проводить підготовку ротової порожнини і здійснює повну санацію. Лікує супутні захворювання: пульпіт, карієс, періодонтит. Усуває дефекти щелепної кістки.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар стоматолог-терапевт другої категорії. Надає послуги з відновлення, лікування і відбілювання зубів, виконує професійну гігієну порожнини рота, ремінералізацію зубів. Закінчила ДонДМУ ім. М. Горького.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-ортопед другої кваліфікаційної категорії, проводить консультації, надає послуги лікування зубо-щелепних патологій. Ставить пломби, коронки і імпланти. Проводить незнімне протезування зубів. Крім того, відновлює зубну емаль.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, хірург
Доктор Валестані Назанін Алиевна спеціалізується в області хірургії в стоматології. Займається видаленням і хірургічним лікуванням зубів і ясен будь-якої складності. Проводить резекцію новоутворень слизової оболонки ротової порожнини. Володіє навичками відбілювання емалі, реставрації зубного ряду, профілактики захворювань.
Консультація бесплатная