Сторінка 108. Приватні лікарі в Києві

Неодноразово ходжу до цього лікаря, разом з дитиною. Спочатку була недовіра, новий спеціаліст все ж таки, але думаю, це - шаблон. І я не помилився, лікар дійсно віртуоз своєї справи. На мій погляд, Наталія Олександрівна дуже компетентна.
Рима
Дуже уважна при огляді. Все пояснює. Добре налагоджує контакт з дитиною. Чую про неї тільки найкращі відгуки. Дякуємо. Плануємо і надалі звертатися з питань здоров'я нашої донечки. Роботою лікаря повністю задоволені! Рекомендую!
Амина
Довго відкладала візит до цього лікаря, але дарма, мабуть боялася визнати свої проблеми. Лікар дійсно кваліфікований професіонал. Я йому дуже вдячна, він зміг розібратися в моїй проблемі. Тепер в жодному разі не буду відкладати візити.
Леша
Була на прийомі у лікаря. Яка як завжди, професійно та толерантно проконсультував мене, щодо моїх проблем. Після спілкування з цим фахівцем, мені одразу стає набагато краще, бажання жити прокидається з новою силою. Рекомендую!
Психіатр, нарколог
Доктор психіатр - нарколог з 17-річним стажем, займається лікуванням залежностей, таких як алкогольна, наркотична, порушення працездатності, депресивних станів, синдрому хронічної втоми, страхів, тривоги, апатії та млявості, порушення сну, шизофренії, психічних розладів. Лікувально-профілактична робота серед пацієнтів психіатричного, наркологічного профілів. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з наступним підбором підтримуючої терапії. Консультації дистанційні (відео, аудіо) та очні. Закінчив Вінницький національний медичний університет. Досліджує новий напрям лікування психічних розладів та адаптивних розладів, у тому числі методом кетамінотерапії.
Сімейний лікар, Дієтолог, Терапевт
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні різних хвороб у дорослих і дітей. Консультує з приводу вакцинації, правильного раціону харчування. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, грип, цистит, гастрит, риніт, бронхіальну астму. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар займається діагностикою та терапією гінекологічних захворювань. Лікує аномальні маткові кровотечі, патології шийки матки, гіперпластичні процеси ендометрія, ускладнення в I, II, III триместрах. Виконує кольпоскопію. Проводить установку і видалення внутрішньоматкової спіралі, Лабіопластика, операції на придатках матки, консервативну міомектомія.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД, займається виявленням, профілактикою і лікуванням гінекологічних патологій. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію і гістероскопію. Лікує захворювання шийки матки, порушення менструального циклу і порушення менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Дієтолог
Лікар-дієтолог, фахівець в області харчування по зниженню ваги. Роботу з пацієнтами проводить за спеціальною методикою корекції ваги, засновану на життєвому досвіді. Методика дієтолога Євгенії Юріївни будується на особистому досвіді, знаннях в галузі медицини, біохімії, фармакології, психології та харчових технологій. Лікар застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомагає у виборі засобів для зниження ваги. Всі медичні терміни переводить в доступний для усвідомлення мову.
Стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на відновленні і протезуванні зубів. Займається зубної імплантацією і відновленням зубної емалі. Звернутися за консультацією до лікаря необхідно при пошкодженні емалі, больових відчуттях, труднощі у вимові і жуванні, зміні кольору емалі, повної або часткової втрати зуба.
Ортопед-стоматолог
Стоматолог, стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні різних захворювань зубів і ясен. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз. Виконує видалення зубів, в тому числі зуба мудрості. В роботі використовує новітні стоматологічні матеріали та сучасні методики.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Проводить профілактичні огляди, консультує з приводу підбору контрацепції. Виконує інтимну контурну пластику. Лікує ерозію шийки матки, ендометріоз, безпліддя, ендометрит, клімакс і захворювання, що передаються статевим шляхом.
Консультація 2000 грн.
Київ с. Софиївска Борщагівка, ул. Павла Чубинського, 8 А
Масажист
Висококваліфікований фахівець, масажист, дитячий масажист досконало володіє техніками масажу і знаннями в області психології. Виявляє проблемні зони, приділяючи їм особливу увагу. Лікар-масажист Сіренко Анастасія Костянтинівна робить масаж дітям з неврологічними і ортопедичними проблемами.