Сторінка 110. Приватні лікарі в Києві
Знайдена 5621 лікар
Євгені
Дуже гарний лікар! Я в захваті! Більше стоматологів не боюсь
Ганна
Дуже рекомендую. Уважний лікар, все розповіла, показала, пояснила. Декілька разів сказала "тут поки робити нічого не потрібно", і пояснила чому. Разюче відрізняється від типових лікарів які займаються викачуванням грошей. Дякую!
Катерина
Лікар уважна, ініціативна, зацікавлена у допомозі пацієнтові. Індивідуально підійшла до моєї проблеми. Мені вона сподобалася, надалі планую у неї спостерігатися, для мене цей візит був приємною несподіванкою. Безперечно рекомендую!
Іванна
Оксана Михайлівна - прекрасний лікар, компетентний, уважний, з нею дуже спокійно і комфортно. Прийом пройшов легко, все було детально розібрано, проговорено, необхідне лікування було проведено негайно. Тільки найкращі рекомендації!
Лікування гінекологічних захворювань. Неодноразовий учасник і доповідач на конференціях, в тому числі з міжнародним участіем.Работает над написанням кандидатської дисертації. Автор 10 наукових робіт, 4 з яких цитуються в міжнародних фахових виданнях.
Стоматолог-терапевт, гігієніст, дитячий стоматолог
Лікар займається лікуванням стоматиту, гінгівіту, пародонтиту, пульпіту. Проводить комплексні заходи з відновлення естетики. Займається пломбуванням зубів, видаляє нерви. Готує ротову порожнину до протезування. Приймає в індивідуальному порядку.
Консультація безкоштовно
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, хірург
Виконує лапароскопічні (порожнинні і ендоскопічні) оперативні втручання при лікуванні гінекологічних захворювань.
Консультація 1970 грн.
Хірург-проктолог
Проктолог лікар, хірург першої категорії. Спеціалізується на плановій та екстреній хірургічній допомозі, виконанні планових та екстрених оперативних втручань, а також діагностичних та лікувальних маніпуляцій. Лікар займається лікуванням геморою, анальних тріщин, анального сверблячки, парапроктиту, кісти куприка, нориці прямої кишки та ін. Також лікар проводить діагностику раку прямої кишки.
Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні широкого спектру захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, УЗД черевної порожнини, гастроскопію. Лікує гастрит, синдром подразненого кишечника, холецистит, дуоденіт, виразкову хворобу шлунка і панкреатит.
Мамолог, Онкохірург, Проктолог
Проводить хірургічне лікування та лікувально-діагностичних алгоритмів у різних областях онкохірургії, невідкладної онкохірургії, загальної хірургії, гнійної хірургії, ургентної хірургії.
Ендоскопіст
Лікар здійснює діагностику і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту за допомогою ендоскопічного обладнання. Займається видаленням поліпів у кишечнику. Виконує лігування варикозно розширених вен стравоходу. Виїжджає додому до пацієнтів. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-29
Київ
вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40
м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог
Лікар приймає вагітних
Гастроентеролог, лікар УЗД
Доктор Прісняжнюк Н.В. спеціалізується в лікуванні хвороб жовчовивідних шляхів, реактивний панкреатит, хронічні гастродуоденіти і холецистити, ацетономічний синдром, синдром подразненого кишечника, кишкові кольки і багато іншого.
Проктолог, проктолог-хірург
Лікар-проктолог вищої категорії. Область професійних інтересів лікуванні варикозного розширення вен кінцівок, поліпа анального каналу і прямої кишки, пупкової та пахової гриж, а також безопераційне лікування хронічної гемороїдальної хвороби.