Сторінка 7. Онкологи в Києві
Наукова ступінь
Категорія
Люба
Чудовий спеціаліст у своії справі. До неї нас відправили випадково, коли вже нема до кого було звертатися. За це ми з чоловіком щіро вдячні, наша дитина почуває себе добре.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Наталя
Проходила діагностику грудей у Огородника. Чудовий лікар, має багато знань, кваліфікований. Рекомендую його усім знайомим жінкам, кому треба пройти перевірку.
Сергей
Обратился после долгого и безуспешного лечения у других специалистов. Врач помог справиться с проблемой. Спасибо!
Онколог
Дехтярь Татьяна Владимировна
Лікар займається виявленням та терапією доброякісних та злоякісних новоутворень. Вивчає причини, що спричинили хворобу. Успішно лікує рак сечового міхура, молочної залози, шийки матки, нирок, кишечника, передміхурової залози, горла, надниркових залоз та шкіри.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Уролог, онкоуролог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань сечовидільної та чоловічої статевої систем, а також заочеревинного простору. Приймає пацієнтів з онкологічними захворюваннями сечовидільної системи. Проводить оперативні втручання будь-якого рівня складності.
Консультація від 650 грн
Косметолог, дерматолог, онколог
Лікар спеціалізується на запальних, інфекційних і бактеріальних ураженнях шкірних покривів. Займається терапією стафілокока, екземи, дерматиту, кропив'янки. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень: поліпів, бородавок, папілом.
Онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних новоутворень. Проводить комплексну діагностику. Працює з усіма стадіями раку. Призначає терапію на підставі загального стану пацієнта, з урахуванням результатом біопсії і супутніх діагностичних заходів.
Дерматолог, дерматовенеролог, дерматоонколог
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри і волосся. Виконує дерматоскопію, тріхоскопію і біопсію шкіри. Проводить видалення шкірних новоутворень різними методами. Здійснює прийом дорослих і дітей. Лікує алергічний дерматит, мікоплазмоз, вірус папіломи людини, грибкові патології шкіри, уреаплазмоз. Спеціалізується на мезотерапії і биоревитализации.
Консультація тільки онлайн 1000
Мамолог, Онколог, Хірург, Дерматоонколог
Лікар мамолог, онколог, хірург першої категорії. Надає послуги з оперативного лікування онкологічних захворювань молочної залози, м'яких тканин, шкіри із застосуванням методик пластичної хірургії, володіє методами радіохвильової хірургії. Закінчила Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця.
Гематолог, Онкогематолог
Мамолог, хірург-онколог