Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Голосіївська)

Фільтр: (Знайдено 156 лікарів 6 відгуків)
Знайдено 156 лікарів
6 відгуків
Сортування: (Популярність)
Игорь
К Вадиму Витальевичу меня направил лечащий врач. Я прошел полноценное обследование организма. Благодаря скрупулезности врача, удалось найти причины многих моих проблем. Спасибо за ваш труд!
27 червеня '18 г.
Юля
Вадим Витальевич делал мне пункцию. Как же я боялась этой процедуры! Думала, что и рубцы останутся, да и в целом, что будет очень больно. Ничего подобного! Все сделано аккуратно и с минимальным дискомфортом.
Мария
С большим уважением отношусь к Наталии Андреевне Коваленко. Она наш любимый семейный доктор. Всегда общительная, внимательная, справедливая. В полном объеме использует свои знания и опыт. Хорошо, когда есть такой специалист рядом.
Вера
Моя дочь -школьница. В последнее время замечаю, что она не активная, все время пытается прилечь, аппетит плохой. Отправилась вместе с ней на консультацию к Коваленко Наталии Андреевне. Оказалось, что у ребенка синдром хронической усталости. Врач назначил хорошую терапию. Это помогло. Спасибо.
09 грудня '16 г.
Алерголог, терапевт
З дитячого садочка знала, що я буду лікарем і все для цього робила. Обожнюю свою роботу, люблю людей і радію ,що маю можливість допомагати їм у вирішенні проблем зі здоров'ям. Постійно навчаюся і вдосконалюю свої професійні навички.
Рентгенолог, УЗД-фахівець
Лікар-рентгенолог, діагност вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на ультразвуковому дослідженні, радіологічної інструментальної діагностики. Проводить діагностичні інструментальні дослідження молочної та щитовидної залози, лімфатичних вузлів. Надає допомогу в малоінвазивних дослідженнях, проведенні пункції і біопсії під контролем променевих методів візуалізації. Складається в асоціації радіологів України, Міжнародної асоціації інтервенційних радіологів.
Терапевт, Ендокринолог
Лікар терапевт вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці внутрішніх незаразних хвороб. Надає професійну допомогу в лікуванні пневмонії, гострих респіраторних захворювань, артеріальної гіпертензії, гастриту, виразкової хвороби шлунка, хронічного гепатиту та ін. Веде прийом пацієнтів, надає консультативну допомогу. Проводить діагностику із застосуванням сучасного обладнання. Для лікування використовує передові методики і препарати, які підтвердили свою високу клінічну ефективність.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на розпізнаванні, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань. Надає професійну допомогу із збереженням репродуктивного здоров'я жінки. Веде прийом хворих, виконує профілактичні гінекологічні огляди, надає консультативну допомогу. У своїй роботі застосовує кольпоскопію, УЗ-діагностику, малоінвазивні лікувальні процедури. Для лікування і профілактики використовує передові методики, клінічно апробовані сучасні препарати.
Дитячий інфекціоніст, Дитячий імунолог
Олена Вікторівна Олабіна спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань і патологій імунної системи у дітей. Лікар займається розробкою індивідуальних схем профілактики. Консультує пацієнтів після травм, укусів тварин і кліщів. Займається виявленням первинних і вторинних імунодефіцитів.
Консультація 1420/1690 грн.
Хірург, Пластичний хірург
У професійні інтереси входить вирішення проблем, пов'язаних з естетичною функцією тіла людини. Використовуючи методики пластичної хірургії, проводить комплексне відновлення зовнішності і здоров'я пацієнта незалежно від рівня складності завдання. Досконало володіє сучасними методиками пластичної хірургії грудей, різними видами блефаропластики. Виконує всі види абдоминопластики і ліпосакції. У своїх роботах використовує інноваційні технології. Автор 30 друкованих праць в спеціалізованих медичних виданнях, співавторство в 3-х монографіях. Автор 3-х винаходів.
Невролог, рефлексотерапевт
Лікар лікує головний біль, болі в шиї і спині. Приймає пацієнтів з порушенням сну, запамороченнями, вегетосудинною дистонією, панічними атаками. Спеціалізується в області рефлексотерапії. Виконує внутрісуглобні ін'єкції і паравертебральні блокади. Володіє масажними техніками, техніками акупунктури і фармакопунктури.
Невролог дитячий
Доктор проводить профілактичні огляди дітей дошкільного віку. Спеціалізується на пренатальній неврології, затримках у розвитку дітей до 5-ти років. Займається лікуванням головного болю, тиків, травм голови. Лікує неврологічні патології у дітей будь-якого віку.
УЗД-фахівець, репродуктолог
Спеціаліст в області ультразвукової діагностики на всіх термінах вагітності, проводить огляд при багатоплідній вагітності з акцентом на специфічні ускладнення. Автор 50 публікацій.
Дитячий алерголог
Займається лікуванням станів, які супроводжуються харчовою алергією, проявом кропив’янки, алергічного риніту, симптомами гастроінтестинальної алергії та алергічного кон’юнктивіту. Кандидатка медичних наук, авторка 13 наукових робіт, патенту на винахід, авторка патенту на корисну модель.