Лікарі пластичні хірурги в Києві (метро Голосіївська)

Вика
Вирішила написати відгук після всього курсу лікування. Артем Юрійович професіонал у своїй справі. Уважно підійшов до проблеми, ідеально провів операцію, тепер моя проблема зовсім не помітна. Велике Вам людське спасибі! Рекомендую!
Андріана
Я залишилася більш ніж задоволена. Лікар запропонував мені 2 варіанти вирішення проблеми, разом обрали найбільш ефективнішу. Фахівець повністю вник в мою проблему і справді спробував її вирішити. З таким лікарем, я впевнена у позитивному результаті.
Юлия Владимировна
Супер врач и приятный человек! Оперирующий и практикующий хирург! Очень помог нашему ребенку. Серьезный такой дядька, но с детками полностью преображается. Все делает точно, умело и квалифицированно.
Хірург, Пластичний хірург
У професійні інтереси входить вирішення проблем, пов'язаних з естетичною функцією тіла людини. Використовуючи методики пластичної хірургії, проводить комплексне відновлення зовнішності і здоров'я пацієнта незалежно від рівня складності завдання. Досконало володіє сучасними методиками пластичної хірургії грудей, різними видами блефаропластики. Виконує всі види абдоминопластики і ліпосакції. У своїх роботах використовує інноваційні технології. Автор 30 друкованих праць в спеціалізованих медичних виданнях, співавторство в 3-х монографіях. Автор 3-х винаходів.
Пластичний хірург
Лікар спеціалізується на проведенні оперативних втручань з метою усунення косметологічних дефектів, відновлення зовнішнього вигляду і дії органів. Лікує глибокі зморшки, які не можна усунути безопераційним методом, обвисання грудей, м'язів рук і сідниць.
Косметолог
Лікар-косметолог фахівець в області професійного догляду за обличчям зі шкірою будь-якого типу. Доктор робить підтяжку обличчя і тіла безопераційним методом. Надає послуги з різними видами масажу обличчя включаючи Beauty SPA