Коваленко Наталія Андріївна
Алерголог, терапевт
лікар першої категорії
З дитячого садочка знала, що я буду лікарем і все для цього робила. Обожнюю свою роботу, люблю людей і радію ,що маю можливість допомагати їм у вирішенні проблем зі здоров'ям. Постійно навчаюся і вдосконалюю свої професійні навички.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Мария
12 лютого '17р.
С большим уважением отношусь к Наталии Андреевне Коваленко. Она наш любимый семейный доктор. Всегда общительная, внимательная, справедливая. В полном объеме использует свои знания и опыт. Хорошо, когда есть такой специалист рядом.
Екатерина
01 січня '17р.
Спасла жизнь моему ребенку! Самый лучший врач, которого я когда-либо встречала!
Людмила
11 грудня '16р.
Приятно было получить профессиональную консультацию от умного, знающего и приятного врача. Наталья Андреевна! Ваши рекомендации очень пригодились, дочь намного лучше чувствует себя. Спасибо!
Вера
09 грудня '16р.
Моя дочь -школьница. В последнее время замечаю, что она не активная, все время пытается прилечь, аппетит плохой. Отправилась вместе с ней на консультацию к Коваленко Наталии Андреевне. Оказалось, что у ребенка синдром хронической усталости. Врач назначил хорошую терапию. Это помогло. Спасибо.
- Консультація терапевта
- Лікування алергічного кашлю
- Вища
- НМУ ім. О.О. Богомольця 2006 рік
Курси підвищення кваліфікації
- 2012 р. - спеціалізація за спеціальністю «Клінічна імунологія» НМАПО ім.Шупіка
- 2017 р. - стажування за спеціальністю «Клінічна імунологія»
- З 2023 року і по теперішній час навчаюся в онлайн школі Medical Professional English, наразі рівень-В2
- 2024 рік - отримання спеціалізації «Алергологія»
Участь в асоціаціях
- Систематично навчаюся та вдосконалюю свої професійні навички на онлайн платформах Up To Date, Progress Platform,Центр Громадського Здоров’я, Академія «Добробут»
Алерголог, терапевт надає послуги
- Ведення амбулаторного терапевтичного прийому, експертиза тимчасової непрацездатності
- Ведення профілактичних оглядів та консультації щодо вакцинації, клініко-лабораторних та інструментальних методів обстеження з наступним призначенням лікування.
Алерголог, терапевт займається лікуванням захворювань
- Сезонний коньюнктивіт, риніт
- Алергії на продукти харчування, пил, шерсть, медикаменти, укус комах, цвітіння та інші види алергії.
- Гостра, хронічна або рецидивуюча кропив’янка
- Себорейний, атопічний дерматит
- Токсико-алергічна реакція
- Набряк Квінке
- Анафілактичний шок
- Екзема хронічного перебігу
- Діагностика і лікування гострих та хронічних захворювань органів дихання, таких як ГРВІ, синусити, бронхіти , пневмонії ,бронхіальна астма та ХОЗЛ.
- Лікування та реабілітація пацієнтів з постковідним синдромом.
- Діагностика і лікування серцево-судинної патології, такої як ішемічна хвороба серця , атеросклероз серця та судин, гіпертонічна хвороба ,порушення ритму та провідності.
- Діагностика та лікування захворювань сечовидільної системи, діагностика і лікування остеоартрозу та подагри, діагностика і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, а також рекомендаціх здорового харчування.
- Діагностика проблем розвитку синдрому хронічної втоми та дисфункції імунної системи при вірусних захворюваннях.
Схожі спеціалісти:

Терапевт, Гастроентеролог