Сторінка 10. Ендокринологи в Києві
Знайдено 184 лікаря
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Займається проблемами порушення менструального циклу в різні вікові періоди, проводить лікування різних гінекологічних захворювань.
Ведучий репродуктолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець УЗ - діагностики.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, спеціалізується на консультуванні пацієнтів з питань вагітності, акушерства, веде спостереження вагітності, в тому числі після ЕКЗ, складні вагітності, обтяжені і патологічні. Володіє навичками ультразвукової діагностики.
Консультація 1950 грн.
Акушер-гінеколог, ендокринолог, фахівець УЗ діагностики
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні хвороб репродуктивної сфери, в тому числі різні види порушень менструального циклу, порушення статевого диференціювання, Гиперандрогения стану, ендометріоз, доброякісні новоутворення органів репродуктивної системи, безпліддя, невиношування вагітності. Веде амбулаторний прийом, огляд пацієнтів, консультує з питань планування вагітності у хворих з ендокринною патологією, контрацепції. Займається доброякісними захворюваннями молочних залоз, профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань шийки матки, піхви і вульви, естетичної гінекологією. Проводить УЗ-діагностику захворювань органів репродуктивної системи.
Лікар-ендокринолог, діетолог
Наталія Геннадіївна спеціалізується на терапії захворювань ендокринної системи, а також загальносистемних та обмінних патологій. Займається лікуванням цукрового діабету, гіпертиреозу, гіпотиреозу, токсичного зобу. Проводить корекцію харчування для відновлення обмінних процесів та позбавлення надлишкової маси тіла
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань статевої системи. Розробляє комплекс заходів по відновленню циклу. Займається плануванням і підготовкою до вагітності. Працює з гормональним фоном, усуває ендокринні порушення, що супроводжуються порушенням циклу. Лікує генітальний ендометріоз, імунологічні порушення, ускладнення кольпіту, орхіту.
Ендокринолог
Врач эндокринолог первой квалификационной категории. Приоритетными направлениями в работе являются: диагностика и лечение паращитовидной и щитовидной желез, сахарного диабета (1 и 2 типа), метаболического и гипоталамического синдромов, болезней надпочечников. Занимается проблемой избыточного веса и диетологией. Оказывает помощь беременным с эндокринопатией.
Проводит УЗИ обследования щитовидной железы.
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Лівкутнік Олександр Євгенович спеціалізується на лікуванні ендокринних захворювань і проведенні ультразвукових досліджень, має вищу категорію в ендокринології і першу в УЗД-діагностики. Займається корекцією гормональні збої і порушень обміну речовин. Проводить функціональне діагностування та аналіз отриманих результатів.
Терапевт, ендокринолог
Шугайлюк Елена Валерьевна
Олена Валеріївна - ендокринолог, лікар-терапевт з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань бронхолегеневої системи, серцево-судинної системи, органів травлення, сечовидільної системи, щитовидної залози, цукрового діабету, остеопорозу тощо. Проводить вакцинацію та консультує перед хірургічними втручаннями
Терапевт, ендокринолог
Базалий Дарья Павловна
Хірург-ендокринолог
Лищенко Алексей Петрович
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій щитовидної залози. Проводить біопсію щитовидної залози, класичні та ендоскопічні операції. Приймає пацієнтів з ожирінням, вузловим зобом, цукровим діабетом, новоутвореннями надниркових залоз, тиреотоксикозом, аденомою щитовидної та паращитовидної залози.