Добре Бачу, клініка Наталії Ковальчук
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Наше призначення дарувати Вам можливість бачити красу життя, бачити рідних та близьких, великий світ та найменші деталі в ньому!
Тож ми безперечно пишаємося тим, що поєднуємо для Вас експертні медичні послуги та комфортне перебування в нас. Для цього в нашій клініці є нове сертифіковане обладнання, лікарі з практичним досвідом, комфортна атмосфера та турбота.
Ви отримаєте вичерпну інформацію про захворювання зору та лікар запропонує ефективні варіанти лікування.
Лікуємо запальні захворювання, проводимо лікування короткозорості та судинних захворювань сітківки, глаукоми, катаракти.
Для запису достатньо зателефонувати або заповнити форму на сайті, адміністратор Вам зателефонує та забронює зручну дату та час.
Теплий прийом, смачна кава та вишукана музика – звичайні речі для хорошого настрою у нашій клініці.
Щастя бачити життя починається у “Добре бачу”. Чекаємо на Вас!
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Добре Бачу, клініка Наталії Ковальчук, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- ДІАГНОСТИКА зору комплексна 1 200
- Лікування запальних захворювань переднього відрізку ока (кон'юнктивіт, блефарит, кератит) 1 000
- Масаж повік 700
- Профілактичні огляди зору у дорослих та дітей 1 200
- Промивання сльозних шляхів 1 000
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки Добре Бачу, клініка Наталії Ковальчук
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.