Сторінка 15. Лікарі в Києві (метро Дарниця)
Наукова ступінь
Категорія
Тетяна
Безболісне видалення зубів мудрості.
Надя
Сказала б, що лікар справжній професіонал своєї справи. Уважна і кваліфікована. Дуже сподобалося, що вона коментувала весь процес процедури. Маніпуляції проходили під місцевою анестезією. Так що я нічого не відчув. Фахівця рекомендую!
А.А.
Лікар уважно вислухала. Одразу помітно що вникає в суть проблеми. На всі задані їй питання детально відповіла. Доступно розповідала всі можливі варіанти вирішення проблеми. Що вона робила під час процедури. Не було абсолютно ніякого дискомфорту.
Снежанна
Величезне спасибі Сергію Сергійовичу за професіоналізм і дбайливе ставлення! На прийомі було дуже комфортно. Надана інформація вся необхідна та зроблені прогнози лікування. В цілому спеціаліст, клініка і персонал відповідають моєму уявленню про те як повинна бути організована служба стоматології. Дякую.
Стоматолог-хірург, імплантолог, ортопед
У компетенції фахівця: імплантація, кістковопластичні операції, м'якотканні пластики, зубосохраняющііе операції, видалення зубів будь-якого ступеня складності, естетична реставрація, мікропротезування, вініри.
Стоматолог, хірург
Лікар займається виявленням і терапією патологій зубів у дорослих і дітей. Виконує видалення зубів, пломбування зубів, лікування кісти зуба. Проводить базальну імплантацію зубів, пломбування молочних зубів. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів.
Психіатр
Забелина Алина Петровна
Лікар здійснює діагностику та лікування психотичних розладів. Приймає пацієнтів з тривожністю, нервозністю, депресією, психосоматичними розладами, фобіями та соматоформними розладами. В роботі дотримується принципу індивідуального підходу до кожного пацієнта.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-05
Дитячий хірург, дитячий уролог
Латышов Константин Владимирович
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань, які відносяться до дитячої хірургії та урології. Виконує операції на уретрі, операції з видалення каменю з сечоводу, обрізання крайньої плоті. Постійно освоює нові методики оперативного лікування, зокрема, в неонатології та лапароскопії. Є членом Асоціації дитячих хірургів України.
Гінеколог, лікар УЗД
Кизириди Ольга Леонидовна
Онкохірург, мамолог, онколог, лікар ультразвукової діагностики
Хурани Ияд Фахид
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем?
Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і
підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Косметолог, дерматовенеролог, Трихолог, дерматоонколога
Лікар косметолог робить видалення небажаного волосся на ділянках тіла з використанням лазера Люменис Light Sheer ЕТ. Надає послуги консультування пацієнтів з питань косметологічних маніпуляцій особи, тіла.
Педіатр, інфекціоніст
Лікар-педіатр, компетентна в якості інфекціоніста. Кандидат медичних наук, спеціалізується на лікуванні та діагностики інфекційних захворювань будь-якої етіології. Лікує також ускладнені інфекції у дітей. Проводить комплексну терапію, що включає сучасні консервативні методики. Крім того, веде консультативний прийом.
Лікар Каменчук Олексій Миколайович спеціалізується в області терапії, має 12-річний досвід, першу категорію. У спектр послуг доктора входить первинна діагностика, динамічне спостереження і терапія хронічних захворювань ЛОР-органів, травного, сечостатевого тракту, нервової, серцево-судинної, дихальної систем. Проводить сезонну профілактику вірусних хвороб.