Знайдено 404 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Людмила
Прекрасний спеціаліст, достойне відношення до клієнтів!
Дуже дякую та роботу!
Здоров'я, миру та подальших успіхів!
Єлізавета
Лікар, дуже сподобалася. Задавала багато питань про мій стан, провела огляд, щоб виключити простудні захворювання. Було видно, що спеціаліст дійсно зацікавлена у вирішенні проблеми. Відповіла на всі мої запитання, детально роз'яснила план лікування.
Марія С.
Все супер! Мені все сподобалося. Вислухали мене так, як і годиться. Було багато нюансів, в яких я сама не могла розібратися, лікар мені все роз'яснила. Візитом залишилася повністю задоволеною. Все як має бути у кваліфікованого лікаря.
Терапевт, пульмонолог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з пневмонією, хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, гастритом, стенокардією, харчовими отруєннями. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження ГРВІ та грипу.
Флеболог, судинний хірург, ангіолог
Лікар здійснює консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями судин. Виконує ультразвукове дослідження поверхневих та глибоких вен. Лікує лімфостаз, тромбофлебіт, варикозне розширення вен та атеросклероз. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах по флебології.
Психіатр, дитячий психіатр
Скринник Ольга Вячеславовна
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками. Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія.
Консультація 2500/1500 грн.
Лікар загальної практики – сімейна медицина, акушер-гінеколог
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Бабак Ярослава Васильевна
Подолог
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник лівобережної філії Центру Ока, Провідний рефракційний хірург. Провідний фахівець із патології рогівки. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить кросслінкінг рогівки, лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання, транссклеральну циклофотокоагуляцію при глаукомі.
Консультація 800/1250 грн.
Специалист в области офтальмологии. На протяжении 15 лет успешно занимается выявлением и лечением патологий органов зрения у дітей з 0 та дорослих. Проводит подбор склеральных линз, контактную коррекцию зрения, удаление инородных тел из роговицы, офтальмопластику. В работе использует современные терапевтические методики.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар Резніченко Ірина Валеріївна працює акушером-гінекологом, володіє навичками проведення УЗД органів жіночої репродуктивної системи. Надає допомогу у виборі засобів контрацепції, лікує безпліддя, ендометрит, вагініт, кольпіт, менструальную дисфункцію, а також консультує щодо профілактики зараження захворюваннями, що передаються при інтимному контакті.
Офтальмолог-ретинолога, лазерний хірург
Доктор займається діагностикою та терапією хвороб сітківки ока. Також лікує короткозорість, далекозорість, глаукому, катаракту, астигматизм. Виконує лазерну коагуляцію сітківки та інтравітреальні ін'єкції. Здійснює консультативний прийом.