Шпак Анна Леонідівна
Терапевт, пульмонолог
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з пневмонією, хронічним бронхітом, бронхіальною астмою, гастритом, стенокардією, харчовими отруєннями. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації. Розробляє профілактичні заходи щодо попередження ГРВІ та грипу.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Марія С.
12 березеня '20р.
Все супер! Мені все сподобалося. Вислухали мене так, як і годиться. Було багато нюансів, в яких я сама не могла розібратися, лікар мені все роз'яснила. Візитом залишилася повністю задоволеною. Все як має бути у кваліфікованого лікаря.
Єлізавета
17 лютого '20р.
Лікар, дуже сподобалася. Задавала багато питань про мій стан, провела огляд, щоб виключити простудні захворювання. Було видно, що спеціаліст дійсно зацікавлена у вирішенні проблеми. Відповіла на всі мої запитання, детально роз'яснила план лікування.
- 2016 р. — закінчила національний університет ім. О. О Богомольця, факультет: лікувальна справа.
- 2018 р. — пройшла інтернатуру на базі ПДО ім. О. О. Богомольця, по спеціалізації: внутрішні захворювання.
- 2018 р. — пройшла навчання на базі НАПО ім. Шупика, отримала сертифікат лікаря за спеціалізацією: пульмонологія.
Схожі спеціалісти:
Гастроентеролог, терапевт