Наталья
Дуже сподобався лікарь Тетьяна Володимірівна,гарна людина ,все пояснила ,розписала,дуже уважна,відповіла на всі питання,будемо і далі у неї лікуватись.
04 листопада '25 г.
Юлія
Видно відразу, що лікар любить свою роботу. Дуже добре проїв прийом. Нам з донькою, все сподобалося. Ми повністю залишилися задоволені послугами даного спеціаліста. Будемо ще звертатися на повторний прийоми. Безперечно рекомендую!
Сніжана
Хороший підхід до дитини. Спеціаліст дійсно дуже кваліфікований. А також вона вміє підтримати розмову, що створює позитивний психологічний фон, і уважно оглядає дитину. Мене все влаштувало. Неодмінно прийдемо на повторний прийом!
Мне тяжело пришлось после родов, моё состояние оставляло желать лучшего, ещё и появились проблемы с грудью. Инна Васильевна консультировала меня относительно грудного вскармливания. Я не пожалела, что к ней обратилась. После консультации мои дела улучшились, я начала кормить ребёнка правильно.
12 квітня '17 г.
Педіатр, гастроентеролог
Доктор Качалуба Інна Василівна спеціалізується в області педіатрії. Постійно консультує молодих батьків щодо грудного вигодовування, виховання та догляду за дитиною. Займається оцінкою фізичного і психологічного розвитку дитини. У своїй роботі користується сучасними терапевтичними методами. Проводить профілактичні заходи, діагностує і лікує захворюваня у дітей.
Дитячий алерголог, педіатр
Веде прийом пацієнтів, займається лікуванням різних захворювань: алергічний риніт, поліноз, бронхіальна астма, атопічний дерматит, харчова алергія, кропив'янка та інші алергічні захворювання, обструктивний бронхіт.
Педіатр
Займається лікуванням захворювань органів дихання, травлення, сечовивідних шляхів, алергічними реакціями, ЛОР-патологіями, проводить лікування дисбактеріозу, алергічних дерматитів, інфекцій дихальних шляхів, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики.
Педіатр, гастроентеролог
Остапенко Людмила Евгеньевна
Людмила Євгенівна - висококваліфікований лікар з багаторічним досвідом роботи. Проводить діагностику та інтерпретацію результатів обстежень органів дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної та інших систем дитячого організму та призначає в разі необхідності лікування, консультує з питань догляду та вигодовування дітей до 1 року, розробляє індивідуальні графіки вакцинації. Проводить терапію хвороб статевих органів і сечовидільної системи, приймає дітей від 0 до 18 років
Педіатр
Доктор Васецька Світлана Юріївна спеціалізується в області педіатрії, займається лікуванням пацієнтів з кардіологічними патологіями. Проводить консультаційно-діагностичні заходи, контролює загальний стан пацієнтів при вроджених вадах серцевої діяльності.
Педіатр
Доктор Білик Тетяна Володимирівна спеціалізується в області педіатрії, проводить прийом пацієнтів, консультує з питань діагностики та лікування захворювань різного генезу у дітей. Виконує огляд перед проведенням вакцинації, виявляє гострі респіраторні інфекції, проводить обстеження шлунково-кишкового тракту. Контролює питання харчування і здорового способу життя дітей.
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Губина Ирина Владимировна
Лікар лікує різні захворювань у дітей з народження і до 18 років. Здійснює спостереження дітей з поєднаною патологією шлунково-кишкового тракту і харчовою непереносимістю (глютен, лактоза). Приймає дітей з захворюваннями стравоходу, кишечника, жовчного міхура і жовчовивідних шляхів.
Алерголог, дитячий алерголог, педіатр
Юхименко Галина Игоревна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Басанец Анастасия Игоревна
Педіатр, УЗД-спеціаліст
Чебанова Ирина Николаевна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як ГРВІ, гострі захворювання травної, сечостатевої, бронхо-легеневої систем у дітей. Здійснює патронаж новонароджених та дітей до 2-х років.