Сторінка 9. Лікарі в Києві (метро Арсенальна)

Роберт
Хороший стоматолог. Була у неї на прийомі. Так як працює Яна Ігорівна, не працює жоден стоматолог яких я знаю. Все чітко, та кваліфіковано. Одразу помітно що вона справжній професіонал своєї справи. За потреби прийду повторно. Дякую!
Лидия И.
Мені потрібно було видалити хворий зуб, який дошкуляв мені вже досить тривалий час. Звернулася з цим проханням до Яни Ігорівни. Вона провела огляд, зробила ефективну анестезію та провела саме видалення. Все пройшло чудово. Рекомендую!
Алексій
Дуже хороший лікар! Була у неї на прийомі. Все дуже сподобалося! Спеціаліст детально оглянула мене, дала всі можливі рекомендації Які я зараз виконую. Від проблеми вже не залишилося жодного сліду. Безперечно можу рекомендувати лікаря.
Не так давно у мене з'вилася гостра потреба у стоматологічних послугах. Я звернулася до Марії Ярославівни. Лікар молодий, але дуже компетентний у своїй сфері. Огляд та лікування пройшло на найвищому рівні. Однозначно рекомендую!
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.
Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, стоматиту, пародонтиту, пародонтозу. Займається художньою реставрацією зубів, відбілюванням зубів. Виконує типове та атипове видалення зубів. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Терапевт, сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій травної, серцево-судинної, дихальної та сечовидільної систем. Консультує з питань вакцинації. Приймає пацієнтів з гострою респіраторною вірусною інфекцією, грипом, хронічним бронхітом, пневмонією, тонзилітом, анемією, аритмією і гастритом.
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями травної, дихальної та серцево-судинної систем. Лікує артеріальну гіпертензію, атеросклероз, гастродуоденіт, анемію вагітних, панкреатит, ГРВІ, постковидний синдром, холецистит, синдром подразненого кишечника та інші патології.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар спеціалізується в області анестезіології. Виконує катетеризацію периферичних та центральних вен. Проводить тотальну внутрішньовенну анестезію зі спонтанним диханням з ШВЛ із усіма сучасними способами наркозу. Володіє сучасними методами лікування невідкладних станів та сучасними методами медикаментозної детоксикації.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар займається наданням анестезіологічного забезпечення у загальній, торакальній та абдомінальній хірургії, онкології, ендоскопії, політравмі, нейро та судинній хірургії, травматології, гінекології, офтальмо та ЛОР-хірургії, інтервенційній радіології, стоматології. Володіє сучасними методами знеболювання, мультимодальної аналгезії.
Анестезіолог
Віталій Олександрович володіє всіма сучасними технологіями в області анестезіології. Лікар забезпечує безболісність і безпеку проведення оперативних втручань для пацієнтів. Забезпечує персоналізований підхід до кожного пацієнта – підбирає склад і дозу знеболюючих препаратів.
Консультація по прайсу - 1300 грн, на період воєнного стану - 950 грн
Ендоскопіст, хірург
Ніколоз Нугзарович Кадарія — досвідчений лікар, що спеціалізується на ендоскопії, хірургії та проктології. Він надає широкий спектр послуг: від тестування на хелікобактер та хромоскопії до біопсії та ендоскопічного видалення поліпів. Лікар спеціалізується на амбулаторній та малоінвазивній хірургії. Ефективно допомагає пацієнтам, які страждають від проблем з органами черевної порожнини, має персоналізваний підхід до кожного пацієнта. Щорічно приймає участь у конференціях та докладах, підвищуючи свій професійний рівень.
Консультація по прайсу - 1300 грн, на період воєнного стану - 950 грн
Психотерапевт
Психотерапевт. Транзактний аналіз, EMDR, Інтегративна психотерапія. Допомагаю людині подолати її страх, тривогу, агресію,сором, емоційну нестабільність, апатію, невпевненість, панічні атаки та фобії, самопошкодження, особисту кризу чи відчай. Знайти опори для життя.Працюю з міжособистісними проблемами у стосунках з партнерами, батьками чи соціумом. Допомагаю прожити втрати, розлучення чи навчитись відстоювати свої кордони. Працюю з такими травмами, як жорстоке, суворе виховання, приниження, насилля, трагічними подіями, аварії, як для учасників або свідків подій, які не дають жити сьогодні. Надає послуги: Онлайн консультація 1500 грн, Пакет 10+1(безкоштовно) - 15000 грн
Консультація 2000 грн.
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен. Виконує видалення зубного каменю, лазерне відбілювання зубів. Займається знімним протезуванням зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та інші патології.