Приватні лікарі в Кривому Розі

Фільтр: (Знайдено 89 лікарів 37 відгуків) Сортування: (Відгуки)
Василь М
Щиро вдячний Коровіну І. В. за те, що він повернув мене до повноцінного життя. Куди я тільки не звертався зі своїм радикулітом. Після проведення діагностики лікар призначив і на протязі місяця коригував лікування. Обійшлося без операції. Дуже рекомендую
З повагою, Олександра Василівна
В нашій сім’ї трапилося лихо. Мій чоловік переніс важкий інсульт. Привезли з лікарні лежачим. Добрі люди підказали, що в нашому місті є лікар Коровін Ігор Володимирович, який ставить інсультних хворих на ноги. Нам повезло, що він відгукнувся на наше прохання допомогти. Не повірите, але через 1,5 місяця мій чоловік став на ноги, спускається і піднімається на 5 поверх. До нього повернувся інтелект. Ми безмежно вдячні лікарю Коровіну І.В. за його допомогу і його професіоналізм. Хай Господь Бог дає йому здоров’я для того, щоб він і надалі допомагав хворим.
Татьяна Коваль
Была в центре на Малышко,2. Очень довольна! Прошла диагностику, задала "тысячу" вопросов, мне ответили с такой доброжелательностью, таким вниманием и настолько квалифицированно, что могу рекомендовать этот центр. Очень современно, чисто, аккуратно, предложили чай, кофе. Чувствуеться, что медперсонал на своем месте! Молодцы!!
10 грудня '22 г.
Алина Ушакова
Спасибо, очень внимательные специалисты. Была на консультации ЛОРа и с папой приходили на диагностику слуха. Подбирали аппарат, очень довольны отношением специалистов! подарок на день рождения Папы готов!) рекомендую!!! сама пришла по рекомендации знакомых, которые с аппаратами уже 3 года от этой компании. очень довольны. спасибо.
16 жовтня '22 г.
Спеціаліст з діагностики слуху і слухопротезування
Спеціаліст займається індивідуальним підбором і налаштуванням слухових апаратів. Здійснює комплексну діагностику слуху дорослим і дітям.
Невролог, реабілітолог, мануальний терапевт
Лікар Коровін Ігор Володимирович — невролог, реабілітолог. Протягом 32 років спеціалізується на захворюваннях центральної нервової системи. Проводить реабілітацію пацієнтів після перенесених інсультів. Працює за індивідуальним планом. Володіє навичками усунення патологій хребта.
Василь М
18 березеня '25р.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-12
Кривий Ріг вул. Катеринівська, 1
Ортопед, травматолог
Ортопед надає послуги з лікування переломів. Консультує в якості травматолога, займається діагностикою, виявленням та лікуванням розтягнення, деформацій стопи, сколіозу.
Отоларинголог другої категорії Лещенко Олександр Михайлович спеціалізується на ранній і пізній діагностиці і лікуванні захворювань ЛОР-органів. Проводить вичерпні консультації з питань стану вуха, горла, носа і можливих запальних захворювань, властивих їм. Лікує риніти, гайморити, фарингіти, отити, тонзиліти. Спеціалізується на акуратному видаленні сторонніх тіл з вушної і носової порожнини. Витягує сірчані пробки з вух. Практикує продування вух і промивання носа. Розтинає паратонзилярні абсцеси. Видаляє гланди, мигдалини, нальоти. Проводить теоретичні і практичні дослідження слуху за допомогою камертону.
Нефролог
Нефролог вищої категорії Пенкель Тетяна Георгіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні ниркових захворювань. Проводить консультацію пацієнтів, на якій проводить загальний огляд пацієнта, вислуховує скарги і ставить діагноз. На основі даних УЗД нирок, КТ або біопсії діагностує камені в нирках, нефрит, хронічну ниркову недостатність, сечокам'яну хворобу, пієлонефрит. Проводить лікування цих захворювань. Практикує особливий вид хірургічного втручання - нефростомію нирки з метою встановлення зовнішнього дренажу в порожнинну систему нирки. Консультує в профілактичних цілях недопущення хвороб нирок та інших супутніх недуг.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог першої категорії і УЗД-фахівець Авдєєва Віра Анатоліївна займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Лікар спеціалізується на ультразвуковому дослідженні внутрішніх органів, проводить розшифровку результатів для подальшої правильної постановки діагнозу. Авдєєва В. А. веде консультативний прийом з питань лікування різних гінекологічних хвороб. Здійснює УЗ-дослідження черевної порожнини, виявляє різного роду збої в органах і системах органів. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці молочних залоз, виявляючи мастопатію, різні ущільнення, фіброми, кісти і пухлини різної природи. Проводить процедуру кріодеструкції і ДЕК. Консультує з питань додаткової діагностики.
Лікар проводить діагностику і терапію гінекологічних захворювань, займається веденням вагітності. Лікує передменструальний синдром, хвороби шийки матки. Виконує мазок на флору і здійснює профілактику хвороб, що передаються статевим шляхом. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
УЗД-фахівець
Доктор Фролова Тетяна Миколаївна займається УЗ-діагностикою. Надає послуги ультразвукового дослідження різних органів і їх систем (малого таза, черевної порожнини, щитовидної і молочних залоз, наднирників та інших), проводить ехокардіографію. За результатами проведеного обстеження Фролова Т.М робить висновки про стан здоров'я пацієнта і дає рекомендації щодо звернення до профільного фахівця.
Терапевт, гастроентеролог
Лікар-терапевт і гастроентеролог проводить прийом пацієнтів і призначає обстеження, що виявляють патології у функціонуванні внутрішніх органів, перш за все травної системи. Доктор проводить обстеження травної системи (аналіз крові на гастропанель і електрокардіографію). Швець Г.В. надає послуги лікування дисбактеріозу, гострих і хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, має вищу категорію
УЗД-фахівець
Доктор Форостян Андрій Іванович спеціалізується в області УЗД-діагностики. Проводить діагностування стану внутрішніх органів, м'яких тканин і суглобів за допомогою ультразвукового випромінювання, за результатами обстеження робить висновки щодо наявності можливих патологій, запальних процесів, гострих або хронічних захворювань пацієнта. Здійснює УЗД-дослідження жіночих і чоловічих органів, а також планові обстеження вагітних.