Ендокринологи в Кривому Розі

Консультація ендокрінолога в кліниці «ВАН Клінік (VAN Clinic), медичний центр у Кривому Розі» 700
Консультація ендокрінолога в клініці «Оздоровительный центр Щербакова» 600
7,0
Лилия
Приятный человек и опытный специалист. Наблюдаюсь по поводу гипотиреоза.
06 вересня '16 г.
Лидия Ивановна
Проводила мне подбор дозировки инсулина, чувствую себя хорошо. Спасибо
13 вересня '16 г.
К доктору пришла по совету подруги. Наблюдаюсь с тиреоидитом. Всем довольна!
25 квітня '16 г.
Александра
Наблюдалась некоторое время. Установили точный диагноз. Врач назначила мне лечение. Сейчас чувствую себя гораздо лучше.
17 жовтня '16 г.
Екатерина
Прекрасный доктор!
24 жовтня '17 г.
Жанна
Анастасия Анатольевна - настоящий профессионал. Лечусь и наблюдаюсь у нее уже 5 лет. Внимательная, компетентная и тактичная. Таких хороших врачей показывают в фильмах. Рекомендую всем, кому нужен настоящий и знающий доктор.
22 травня '18 г.
Кривий Ріг вул. Хабаровська, 6
Ендокринолог
Ендокринолог Жуковська Римма Миколаївна спеціалізується на діагностиці, виявленні та лікуванні захворювань ендокринної системи. Проводить інформативні консультації з наданням всієї необхідної інформації щодо стану здоров'я і функціонування залоз внутрішньої секреції. Визначає, наскільки залози стимулюють або пригнічують продукцію гормонів в організмі пацієнта. На основі взятих аналізів визначає біологічно активні речовини, що впливають на життєдіяльність організму. Проводить аналізи на цукровий діабет. Лікує хвороби щитовидної залози: дифузний зоб, гіпотиреоз, тиреоїдит, та ін.
Ендокринолог
Ендокринолог надає послуги з денситометрії, адреналектомії, гемітіреоідектомії, лапароскопічної адреналектомії. Консультує, проводить аналізи на цукровий діабет.
Ендокринолог
Ендокринолог Вишневецька Олена Миколаївна надає послуги з проведення денситометрії, адреналекомії, гемітіреоідектомії. Консультує, займається проведенням аналізів на діабет, на визначення цукру в крові.
Кривий Ріг вул. Рокосовського, 2