Урологи в Кривому Розі
Знайдено 3 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Геннадий
Кому нужна помощь уролога, идите к Полищуку. Отличный специалист.
10 серпня '16 г.
Сергей
Рекомендую этого специалиста, реально помогает.
05 жовтня '16 г.
Артем
Сохранил мое мужское здоровье. Спасибо.
21 червеня '16 г.
Виктор
Обращался для лечения. Хороший специалист, знающий.
21 жовтня '16 г.
Мария
Могу сказать о враче только хорошее. Приятный человек, профессионал))
12 травня '16 г.
Наталья
Дечилась от цистита, результатом довольна.
19 листопада '16 г.
Лікар-уролог діагностує стан здоров'я сечостатевої системи, попередньо проводячи консультаційний прийом пацієнта. Кравець О.А. спеціалізується в області лікування простатиту і аденоми простати, терапевтичного видалення каменів у нирках, а також інших захворювань сечовивідних шляхів. Лікар встановлює діагноз і призначає лікування, грунтуючись на результатах проведених аналізів, зокрема, для визначення патологій застосовує метод цистоскопии.
пр-т Гагаріна, 4 Б
Лікар другої категорії Картавий Володимир Вадимович спеціалізується в області урології. Лікар проводить діагностику стану здоров'я сечостатевої системи пацієнтів, призначає аналізи (цистоскопію, біопсію і МРТ). Лікар надає послуги лікування чоловічих захворювань, зокрема, простатиту, аденоми простати, а також діагностує і лікує камені в нирках, застосовуючи терапевтичний метод, за потреби призначаючи оперативне втручання.
вул. Рокосовського, 2
Уролог проводить консультації, займається лікуванням аденоми простати. Надає послуги з лікування простатиту, діагностиці та лікуванні каменів в нирках, терапії циститу. Займається чоловічою цистоскопією.
вул. Філатова, 10
пр-т Поштовий, 52