Терапевти в Кривому Розі

Консультація терапевта в кліниці «ВАН Клінік (VAN Clinic), медичний центр у Кривому Розі» 650
Консультація терапевта в кліниці «ВАН Клінік (VAN Clinic), медичний центр у Кривому Розі на Січеславській» 650
Петро
Безмежно вдячний Світлані Олексіївні! Вона дуже мені допомогла.
Ирэна
Обращалась по поводу прививки от гриппа. Мне понравилась консультация.
28 вересня '16 г.
Алексей
Неоднократно обращался к ней. Лучший терапевт из тех, кого я знаю.
30 червеня '16 г.
Степан Николаевич
Врач хороший, часто обращаюсь.
28 вересня '16 г.
Кирилл
Консультировался у этого доктора по поводу работы сердца, делал кардиограмму. Врач хороший, знающий, сделал все быстро, рассказал подробно о проблемах. Ничего лишнего, не отвлекался, уделил мне достаточно времени. Очень понравился в клинике человеческий подход ко мне как к пациенту.
Консультацией довольна. Лечение помогает избавиться от боли в сердце!
10 жовтня '16 г.
Сімейний лікар, терапевт
В своїй роботі використовую сучасні методи діагностики, лікування та профілактики гострих та хронічних захворювань.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-20
Кривий Ріг вул. Володимира Великого, 29В
Терапевт, гастроентеролог
Лікар-терапевт і гастроентеролог проводить прийом пацієнтів і призначає обстеження, що виявляють патології у функціонуванні внутрішніх органів, перш за все травної системи. Доктор проводить обстеження травної системи (аналіз крові на гастропанель і електрокардіографію). Швець Г.В. надає послуги лікування дисбактеріозу, гострих і хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, має вищу категорію
Кривий Ріг вул. Рокосовського, 2
Сімейний лікар, терапевт, психотерапевт
Лікар загальної практики та сімейної медицини вищої категорії, лікар психотерапевт. Досвід роботи 14 років. Досвідчений лікар , має індивідуальний підхід до кожного пацієнта спираючись на останні принципи доказової медицини.
Консультація 650/1000 грн.
Неонатолог, педіатр
Педіатр, неонатолог Бондаренко Ніна Миколаївна спеціалізується на спостереженні і лікуванні новонароджених дітей в перший рік їх життя. Консультує з питань правильного догляду новонародженого, створення для нього найбільш комфортного середовища, а також з питань, що стосуються стану здоров'я малюка і можливих відхилень на першому році життя. Спостерігає малюка, контролюючи його зріст, вага, розвиток та інші показники формування. Проводить планову і позапланову вакцинацію дітей. Практикує аудіометрію. Діагностує і лікує гострі респіраторні вірусні інфекції. Підходить до лікування кожного малюка індивідуально, враховуючи його особливості. Надає довідки.
Кривий Ріг вул. Криворіжсталі, 2
Терапевт, УЗД-фахівець
Доктор Чигрина Алла Анатоліївна спеціалізується в області УЗД. Надає послуги з проведення УЗД різних органів. Консультує в якості терапевта, займається лікуванням гострої респіраторної вірусної інфекції, оформленням лікарняного листа.
Терапевт, сімейний лікар
Кривий Ріг вул. Едуарда Фукса, 22