Реабілітологи в Кривому Розі

Любовь
Помог восстанавливаться после тяжелой травмы. Результаты лечения идеальные.
Аня
Лечила у этого специалиста спину. Золотые руки.
14 серпня '16 г.
Андрей
Спасибо Роману Александровичу, что помог моему папе. Благодаря ему состояние отца значительно улучшилось.
24 серпня '16 г.
Катя
Молодой и перспективный специалист, его лечение помогает.
28 жовтня '16 г.
Нина
Хожу не первый год сама и советую всем подругам. Претензий к гинекологу нет.
Надежда
Хороший специалист, обращаюсь раз в полгода.
07 серпня '16 г.
Невролог, реабілітолог, мануальний терапевт
Лікар Коровін Ігор Володимирович – невролог, реабілітолог. Понад 35 років спеціалізується на захворюваннях центральної нервової системи. Проводить реабілітацію пацієнтів після перенесених інсультів. Працює за індивідуальним планом. Володіє навичками усунення патологій хребта.
Вікторія Грибок
31 жовтня '25р.
Хочу висловити слова вдячності справжньому професіоналу і просто щирій людині – лікарю Коровіну Ігорю Володимировичу, за все, що він зробив і робить для мене. Призначене ним лікування помітно покращило мій психологічний і фізичний стан після важкого...
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-02
Кривий Ріг вул. Катеринівська, 1
Реабілітолог, мануальний терапевт
Реабілітолог, мануальний терапевт Кузьменко Вадим Олександрович спеціалізується на проведенні процедур, спрямованих на відновлення фізичного здоров'я пацієнта. Проводить консультації мануального терапевта, на яких оглядає пацієнта і призначає відповідну терапію. Спеціалізується на відновленні порушеного здоров'я і втрачених функцій організму. Практикує медичні методики лікувального масажу і психотерапевтичні методи впливу. Надає фізіотерапевтичні та ортопедичні процедури, проводячи тим самим лікування хребта і суглобів. Крім того, призначає медикаментозне лікування.
Кривий Ріг пр-т Гагаріна, 4 А
Реабілітолог
Реабілітолог Марусич Роман Олександрович спеціалізується на процедурах, спрямованих на відновлення фізичного здоров'я людей, які перенесли різного роду травми і захворювання. Також надає допомогу після оперативного втручання. Проводить консультації, де оглядає пацієнта і в індивідуальному порядку призначає різні види фізичної реабілітації. Допомагає пацієнтам, які перенесли інсульт, ампутацію кінцівок, переломи кісток, розриви зв'язок і м'яких тканин. Спеціалізується на акупунктурі. Надає допомогу тим, хто переніс інфаркт міокарда, дихальну недостатність, неврит лицьового нерва та інше. Спеціалізується на лікувальному і точковому видах масажу спини.
Кривий Ріг пр-т Гагаріна, 4 А