Сторінка 4. Лікарі в Харкові (метро Ярослава Мудрого)
Наукова ступінь
Категорія
Олександра
Я можу з впевненістю сказати, що Наталія Сергіївна врятувала моє життя та нашу родину! Маю великий досвід в лікуванні тривожного розладу, панічних атак, депресії....11 років я страждала від постійної тривоги.... І коли від мене відмовився ще один психіатр, я дивом натрапила на ефір "Клініки Ісаєнко" з участю Наталії Сергіївни ✨ І це було найкраще що сталося в 2024 році ✨ Комплексно, компетентно, професійно, нічого зайвого. Я повернулася до життя
Антоним
Наталья Сергеевна, Как шахматная королева, которая находит пути борьбы с обстоятельствами которые привили к ней!!!
Хочу от всей души поблагодарить доктора Шилину Наталью Сергеевну за ее профессионализм, понимание и чуткость! Я начала Жить и Чувствовать Жизнь, ко мне начало приходить осознание, легкость и свобода. Искренне рекомендую замечательного доктора, это спасение человеческой души
03 вересня '21 г.
Наталья Сергеевна - настоящий врач от Бога!!!! Один из немногих врачей, кто может вытянуть из «чёрной дыры» и дать правильный пинок, когда вся жизнь кажется в темных красках!!!!Она четко, правильно и быстро определила мою причину, и дала надежду на то, что можно выкарабкаться!!!!!(Я сама по жизни сильный и уверенный человек, и всегда трудно подобрать врача, который будет у тебя лидером мнения, и которому могу довериться и тем более в том аду в котором была я). Она нереально ЧЕЛОВЕЧНАЯ и переживает за своих пациентов как за своих детей!!!
Я Вам очень благодарна!!! Наталья Сергеевна, Вы - невероятный профессионал от Бога!!!!Очень Вас полюбила, и уверенна, что Вы спасёте жизнь ещё не одному человеку
Психіатр
Спеціалізується на лікуванні шизофренії, епілепсії, психозів різного генезу, розладів пам'яті, невротичних розладів. Має 3 грамоти облздороввідділу (2006р., 2009р., 2017р.), 2 подяки облздороввідділу, щомісяця відвідує наукові конференції, асоціації психіатрів. Доктор проводить індивідуальні та сімейні консультації.
Консультація 2500/1500 грн.
Психотерапевт
У компетенції фахівця гіпнотерапія, лікування неврозів, безсоння, депресивних станів, робота з психосоматикой, лікування невротичного енурезу, робота з психотравмами, сімейне консультування, позбавлення від тютюнової та алкогольної залежності, від ігрової залежності, психотерапія підлітків, емоційно-вольова підготовка спортсменів.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, дитячої радіології, кардіорадіології, торакальної радіології, абдомінальної радіології, онкорадіології, скелетно-м'язової радіології. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, кардіорадіології, торакальної радіології та абдомінальної радіології. Виконує КТ та МРТ для діагностики онкологічних захворювань, урологічних патологій, скелетно-м'язових деформацій. Є автором 9 наукових публікацій, брала активну участь в 17 наукових конференціях.
Лікар ультразвукової діагностики
Лікар займається діагностикою різних захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Спеціалізується на виявленні патологій м'яких тканин, нирок, серцево-судинних захворювань, урологічних хвороб. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з ультразвукової діагностики.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар спеціалізується на терапії невідкладних станів в педіатрії, дитячій онкогематології, дитячій пульмонології, дитячій нефрології. Виконує загальне знеболювання у дітей. В роботі використовує аферентні методи лікування (гемодіаліз, плазмаферез, цітаферез крові). Проводить лекції та тренінги з невідкладних станів та трансфузіології.
Гінеколог дитячий
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних патологій у дівчаток від 0 до 18 років. Проводить профілактичні огляди. Приймає дівчаток з затримкою статевого розвитку, порушеннями менструального циклу, аномаліями розвитку зовнішніх та внутрішніх статевих органів. Лікує молочницю, кісти яєчників, хламідіоз, гіперплазію ендометрія.
Детский хирург, детский уролог
Лікар займається лікуванням різних захворювань у дітей хірургічними методами. Проводить видалення новоутворень шкіри та м'яких тканин. Виконує оперативне лікування захворювань черевної порожнини, передньої черевної стінки, зовнішніх статевих органів. Спеціалізується на хірургії новонароджених та вад розвитку. Лікує апендицит, варикоцеле, пахові грижі, фімоз, перитоніт.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-28
вул. Григорія Сковороди (Пушкінська), 44, 2 поверх
м.Архітектора Бекетова84м.Площа Конституції155м.Історичний музей144
Педіатр
Лікар займається діагностикою, лікуванням та профілактикою різних захворювань у дітей. Здійснює спостереження за здоров'ям дітей та спеціалізується на наданні лікувально-профілактичної допомоги. Консультує з питань вакцинації та правильного харчування. Лікує інфекційні хвороби, шкірні висипання, анемію, харчові отруєння, цистит, гастрит.
Красий Ирина Николаевна
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці шкірних захворювань у дітей. Виконує дерматоскопію. Лікує грибкові ураження шкіри та нігтів. Приймає пацієнтів з новоутвореннями шкіри, свербінням шкіри, печінням, висипанням та зміною кольору шкіри. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.