Сторінка 10. Лікарі в Харкові (метро Ярослава Мудрого)

Лопаткіна ОленаАнатоліївна
Большое спасибо за консультацию. Мне все понравилось.
11 грудня '23 г.
Тетяна
Безумно довольна. И как специалистом, и как, просто, человеком. Главное, найти своего врача. Я его в своем случае нашла.
Хірург
Василь Олександрович проводить пластику верхніх та нижніх повік, хірургічне видалення ксантелазм, хірургічну корекцію деформацій губ, вушних раковин та рубців, а також хірургічне видалення доброякісних новоутворень шкіри.
Лікар-рентгенолог
Лікар проводить дослідження різних органів та систем за допомогою рентгенологічного обладнання. Займається відстеженням динаміки розвитку пухлин, допомагає спеціалісту розробити і скоригувати програму лікування. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з рентгенології.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Дитячий гастроентеролог, лікар УЗД
Гастроентеролог
Нарколог
Доктор Кіос Олексій Вікторович спеціалізується в області наркології. Надає послуги з корекції ваги, діагностики та лікування наркоманії, алкоголізму.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на визначенні функціонального стану органів і систем організму. Проводити комплексне дослідження з метою виявлення патологічних відхилень. Діагностує запальні процеси в легенях, кишечнику, сечостатевої системи.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на оцінці загального стану людини. Проводить повне дослідження органів і систем організму на предмет відповідності функціональними показниками, виявляє патологічні відхилення. Діагностує бронхіт, запалення легенів, плеврит та інші запальні захворювання.
Психіатр
Кардіолог