Родимки у паховій западині видалили за допомогою лазера. Відчувала невеличке пощипування. А так все прекрасно! Тепер нормально можу поголити пахви. Дуже багато разів роздирала їх. Запалювались. Треба було відразу піти і не мучитись.
Руслана
Генетично маю багато родимок на тіло. Турбували вони мене на шиї. Під словом турбували, я маю на увазі естетичний дискомфорт. Спереду на шиї був цілий ланцюжок родимок. Пішла на консультацію до дерматолога. Лікар відразу не може взяти і видалити новоутворення, тому що треба здати необхідну низку аналізів. Ось і я все пройшла все, що треба було. Береженого Бог береже. На місці видалених родимок була невелика скоринка. Через деякий час вона відпала і слідів як і не було.
Божена
Три некрасиві родимки знаходились у мене на лобі. Носила довгий чуб, бо комплексувала. Якось друзі помітили їх і кепкували. Це мене сильно вкололо, тому пішла до дерматолога. Лікар з усією серйозністю поставилась до мого питання. Пройшла певні дослідження. Здивувало наскільки професійно все було. Видаляли родимки лазером. Процедура швидка, безболісна. Шрамів не залишилось.
300₴ - 600₴
вул. Сахарова, 82ЛьвівУкраїна
49.8201421714579924.016190141525275+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Медичний центр НОВОДЕРМ — сучасна клініка, яка вже понад 10 років спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Основні напрямки роботи медичного закладу: дерматологія, дерматовенерологія, дерматоонкологія, косметологія, мікологія, трихологія. У центрі також можна записатися на прийом до гінеколога, ендокринолога та хірурга.