Врачи пародонтологи в Киеве (метро Академгородок)

Іван
Лікував ясна у пародонтолога Мирошниченко Діани Володимирівни в клініці Люмі-Дент на Позняках. Процедури були безболісними та проходили швидко. Завдяки майстерності лікаря вже після кількох візитів ясна стали менш чутливими та виглядають значно краще.
Карина
Хотілось зробити зуби світлішими, тому звернулась у Люмі-Дент на Соломʼянці до пародонтолога Мирошниченко Діани Володимирівни. Відбілювання пройшло спокійно, лікар все пояснила перед процедурою. Після прийому ще й підібрали пасту для моїх чутливих зубів та ясен і дали поради по догляду. Результат дуже порадував, зуби стали світліші і виглядають доглянуто. Дуже сподобався такий уважний підхід.
Марго
Відвідала Люмі-Дент на Солом’янці для лікування ясен. Дар’я Володимирівна Філіпенко працює з неймовірною увагою, постійно перевіряла мій комфорт і пояснювала кожен крок. Лікування пройшло безболісно, ясна швидко стали здоровими, а результат помітний одразу. Вражена професіоналізмом і людяністю лікаря!
Давід
Був уперше на професійній чисткі зубів у пародонтолога Мирошниченко Діани Володимирівни в клініці Люмі-Дент на Солом’янці. Трішки переживав через можливий дискомфорт, але лікар усе зробила акуратно, без неприємних відчуттів. Процедуру провели швидко й якісно. Залишився задоволений результатом.

К сожалению,

по направлению "Пародонтолог" врачей и докторов в Киеве возле ст. метро Академгородок на сайте likarni.com не найдено.

Вы можете выбрать другого специалиста в Вашем городе

Найти доктора

Стоматолог, пародонтолог