Центр Ока — Правый берег Киева

• Цены на услуги
  • Отзывы
  • Врачи
  • Акции

Офтальмологическая клиника Центр ока предлагает пациентам уникальные методики по лечению патологий глаз. Клиника оснащена современным диагностическим и лечебным оборудованием. Профильные специалисты регулярно проходят курсы повышения квалификации. Комплексный подход позволяет внедрять обновленные методики лечения, которые показывают максимальную эффективность. Специалисты работают с врожденными и приобретенными патологиями органов зрения. Для каждого пациента будет подобрана индивидуальная схема лечения.

Услуги, предоставляемые клиникой:

• лазерная коррекция зрения;
  • хирургическое и лазерное лечение глаукомы;
  • хирургическое лечение разрывов сетчатки, эпиретинальная фиброплазия, эпимакулярная фиброплазия, диабетическая ретинопатия;
  • диагностика и лечение сосудистой патологии глаза (тромбоз центральной вены сетчатки, окклюзия центральной артерии сетчатки, гипертоническая и диабетическая ретинопатия);
  • диагностика и лечение воспалительных заболеваний глаз (увеит, передний увеит, задний увеит);
  • диагностика и лечение патологии зрительного нерва (передняя и задняя оптическая ишемическая нейропатия, атрофия зрительного нерва);
  • криотерапия новообразований век и поверхности глаза.

Офтальмологическая клиника внедряет самые современные технологии диагностики и терапии заболеваний глаза, а также малоинвазивные технологии улучшения зрения. В процессе лечения специалисты придерживаются международных стандартов.

Основные принципы, на которых базируется работа учреждения — индивидуальный подход к каждому пациенту и высокий профессионализм врачей.

Для записи на индивидуальную консультацию обращайтесь по указанным номерам телефонов.

• Цены на услуги
  • Отзывы
  • Врачи
  • Акции

Центр Ока — Правый берег Киева, цены на услуги:

Цены услуг могут незначительно меняться. Точную цену Вам озвучит наш оператор во время записи на приём.

• Діагностика зору та консультація 1 350 1 150
  • Масаж повік (лікування синдрому сухого ока) 500
  • Безконтактне вимірювання внутрішньоочного тиску (пневмотонометрія) 200
  • Авторефкератометрія 200
  • Гоніоскопія 700 600
  • Огляд очного дна (офтальмоскопія) в умовах медикаментозної циклоплегії 1 350 1 150
  • Біомікроскопія (дослідження на щілинній лампі) 1 350 1 150
  • Офтальмоскопія 1 350 1 150
  • Оптична біометрія 570 470

Отзывы и оценки клиники

Ніла
Відвідавши центр, була задоволена. Вірно поставили діагноз. Лікування допомогло. Лікарі грамотні, толерантні, якісно надають інформацію і лікування. Рекомендую цей центр!
Сілант'єв Микола Володимирович
Очень хорошее отношение к пациентам , большая благодарность врачу Наталье Леонидовне , умеет найти подход к каждому! Все девочки приятные.
Валентина Гламазда
Сьогодні була з дитиною, все сподобалось. Дівчата на рецепшені , дівчата які робили фото, як по мені все робили ідеально, а особливо Велике Дякую лікарю Новіцька Н.Л яка все чітко і ясно пояснила стосовно діагнозу.
Соловйова Любов Геннадіївна
Посетила Центр ока, попала к врачу Новицкая Наталия Леонидовна, очень грамотная, видно, что в своей тарелке. Рада, что попала именно к вам. Буду рекомендувать ваш центр. Обслуживание прекрасное! Спасибо!
Uliya Karp
15 травня 2024 року моя дитина проходили обстеження в Центрі Ока за адресою Миколи Закревського 22. Нам провели повністю обстеження та надали кваліфіковану консультацію. Послугами клініки ми залишилися задоволені.
Tatiana Prilutskaya
Сьогодні відвідала Центр ока на Закревського. Довго відтягувала візит до офтальмолога, але побачила, що ви відкрились на Троєщині і нарешті наважилась на консультацію, розташування дуже зручне для мене. Була на прийомі у лікаря Хом'як Ірини Дмитрівни, молода, але дуже кваліфікована. Призначила лікування, сподіваюсь на результат. Дякую!
Василий
"Увесь персонал уважний, людяний і турботливий! А Хомʼяк Ірина Дмитрівна просто чудовий лікар, пояснила все по кроках, що навіть питань не було. Дуже дякую за консультацію! І дуже вдячний за ставлення до військових!"
Людмила Репецкая
Записувалась на прийом разом з дитиною до лікаря Новіцька Н.Л. Хочу відмітити уважне ставлення до дитини, консультація пройшла добре, хоча зазвичай син дуже боїться лікарів.
Мария Лось
Звернулась у клініку Центра ока. Тут справжні лікарі, які дійсно допомогають. Увесь колектив вкладає душу у свою роботу, до усіх знаходять підхід. Велике дякую хіріргу Владімірову, а також лікарю Хом'як Ірині Дмитрівні, асистентам і дівчатам адміністраторам та медсестрам. Як у раю побула!
Толя Бондаренко
Прийшов перевірити зір, мене швиденько оформили та забрали на консультацію. Чудове ставлення персоналу, лікаря Хом'як І.Д. та асистента Анастасії. Вирішили всі питання які турбували. Дуже вдячний за відношення.
Elena Kononenko
Була сьогодні на прийомі у лікаря Хом'як Ірини Дмитрівни. Дуже задоволена обслуговуванням та своїм діагнозом. Дівчата всі відносяться з повагою до пацієнтів, ввічливі та приємні. Дякую!
Елена Прус
Не можу передати словами всі свої позитивні емоції від лікування в цій клініці!! Була діагностика зору і консультація у лікаря Новіцької Н.Л.,яка дуже якісно зробила свою роботу і направила на операцію по заміні кришталиків.За відновлення зору хочу подякувати хірургу Чумак Н.В.-професіонал своєї справи,дуже приємна,уважна і лагідна! Тепер звикаю до того,як можу бачити! Дві операції пройшли на відмінно :швидко,з уважним ставленням,безболісно,під професійним супровідом!За це вдячна всьому персоналу центра ,такі всі уважні та доброзичливі дівчата! Окреме моє спасибі асистенту,яка проводила огляди в післяопераційний період - Зіньківська Вікторія, дуже позитивні емоції від ії консультацій! Однозначно всім,кому треба відновити зір,раджу звертатися до Центра Ока,рекомендую на 100%,я вже це перевірила і не можу перестати радіти!
Гарник Валентина Петрівна
Вирішила перевірити зір, тому звернулася в Центр Ока і мене швиденько, без затримок прийняли та проконсультували. Дякую Новіцькій Наталії Леонідівні за професійний підхід, а також всьому колективу центра. Задоволена результатом огляду та відношенням
Ірина Бобик
Робила лазерну корекцію зору 6.02.24, зір був -4,5. Через місяць вже мала стовідсотковий зір на обидва ока. Хочу відзначити професіоналізм всіх працівників клініки, зокрема хірурга Юніса Карімли, а також чудове ставлення до військових, для яких клініка надає пільги.
Діана Деркач
Дуже хороший лікар Новіцька Наталя Леонідівна, кваліфікований, поставила діагноз та рекомендації по лікуванню. Також окрема подяка дівчатам адміністраторам.
Надія Кобернік
Чудова клініка і чуйний персонал, дякую адміністратору Любові і лікарю Хом'як Ірині Дмитрівні! Заспокоїли та порадували діагнозом
Ямкова Ірина Степанівна
Щира подяка, Наталія Леонідівна за професійну ,змістовну, з відповідями на всі мої питання консультацію !
Георгий Добровольский
Захоплений персоналом, ставленням та професіоналізмом. Дуже сподобалось. Велике дякую доктору Хом'як І. Д, викликали довіру.
Valentina57
"Звернувся до цієї клініки з діагнозом катаракту, бо хотіли робити операцію саме тут! І ні краплі не пошкодували Оперував мене доктор Володимиров Дмитро, лікар із золотими руками, вдячний йому за те, що повернув зір! Так само дякую доктору Хом'як Ірині за хорошу та професійну консультацію! Персонал привітний і у всьому допомагає на кожному кроці Всім рекомендую Центр Ока"
Mykhailo Cherevko
"Робив процедури IPL при синдромі сухого ока у Парубенко Олени . Від процедур є ефект ,очам вже стало краще і легше, саме лікування на відмінно пройшло! Професійно і уважно! Також подяка моєму лікуючому доктору Хомʼяк Ірині Дмитрівні ,швидко і професійно зробила обстеження і встановлення діагнозу .дякую"
nata nata
Відвідала клініку для діагностики зору.Дуже привітний професійний персонал.Лікар -діагност Новіцька Наталія Леонідівна дуже осідчений лікар.Надала розгорнуту інформацію по моїм проблемам с зором.Дуже привітна і ввічлива людина.Своїм візитом в клініку задоволена. і ще; чистота в приміщенні клініки ідеальна. Молодці!
Roma Greben
Був на прийомі у лікаря Хомʼяк І.Д. Залишився задоволений лікуванням. Вдячний всьому персоналу Центру Ока за професіоналізм, швидкість та якість ! Так тримати!
Бголотнюк Любов Йосифівна
Позитивна
Роман Дзюба
"Відвідав сьогодні центр у звʼязку з погіршенням зору . Був на прийомі у Карімлі Юніса . Дуже сподобалось все від рецепції до каси (включно))) Рекомендую всім!"
EIena Levickaja
Дуже дякую лікарю-хірургу Чумак Наталі Василівні , яка робила операції по заміні кришталиків. Результатом я дуже задоволена, також дякую всьому персоналу, сподобалося обслуговування, ще хочу відмітити сучасне обладнання та в цілому підхід до лікування. Рекомендую всім!
Вадим Кривенков
Сьогодні скористався послугами центру, консультацію проводив лікар Ляпунова Валерія Олександрівна, за що хочу їй подякувати. Для себе хочу відзначити сучасне обладнання та уважне ставлення до пацієнтів.
Циганенко Ольга Вікторівна
Пришла с жалобами на жжение глаз и ощущением песка в глазах. Каплями для расширения зрачка капать отказалась, так как есть противопоказания. В итоге из всевозможных тестов на узкий зрачок мне сделали только измерение остроты зрения и давления. На этом всё!!! Диагноз установлен нарушение мейбомиевых желез и синдром сухого глаза ( и то по предварительному диагнозу офтальмолога из поликлиники). Ну наверное при постановке такого диагноза нужно было сделать тест ширмера хотя бы. Ну наверное ваш доктор так не считает. Назначил курс аппаратного лечения, капли увлажняющие и антибиотик доксициклин. И забыл меня предупредить, что во время приёма этого антибиотика нельзя находиться на солнце. Я об этом узнала когда получила ожог на руке, ну спасибо хоть не на лице ( пришлось бы доктору оплачивать моё лечение). Очень надеюсь, что это единичные случаи в вашей клинике и другие врачи более компетентны.
Наталья Максимова
Для любої людини , в якої виникли проблеми зі здоров'ям , дуже важливо відчувати впевненість і професіоналізм лікарів. Сердечна подяка моя хірургам і лікарям клініки ока Владимирову Дмитру Віталійовичу, Мартиненко Анатолію Борисовичу та Тесленко Олександру Сергійовичу за вчасно виявлену проблему і допомогу. Також велика дяка молодшому персоналу клініки за чуйність, уважність і доброзичливість. Всім дякую та бажаю успіху.)
Махора Віктор Г.
Центр Ока- це дуже потужна клініка. Я робив операцію по лікуванні катаракти. Обстеження , підготовка до операціі та операція пройшли на дуже високому рівні, лікар Чумак Наталья Васильівна - це лікар від бога. Я прийшов у клініку у назначенний час о 11-15 та вийшов з клініки в 11-35. Операція в цей час була десь 15 хвилин. Зараз бачу добре, Дякую Ценьру Ока за повернений зір!
Svetlana Kuznetsova
Хочу подякувати клініці Центр Ока, що на Коперника, 12 Д в Києві. Я приїхала з Кривого Рогу на обстеження обох очей, потім мені зробили операцію по заміні кришталиків. До цього в мене було багато діагнозів, майже не бачила ні близько, ні далеко. Перший прийом проводив лікар Карімлі Юніс, дуже все зрозуміло та досконально розповів. Після встановлення мультифокальних кришталиків в мене зір 100%! Окуляри можна вже на смітник. Оперував мене лікар Мартиненко Анатолій Борисович, дуже вдячна йому та всій операційній бригаді. Взагалі в клініці все на найвищому рівні, відношення таке, якого нема ніде більше. Сучасне обладнання, обстеження. Хочу відмітити Філь Віолетта, Зінківська Вікторія, касир Світлічна Алла за уважне ставлення та професіоналізм. Якщо буду кому рекомендувати, то тільки до цього центру їхати, не пожалкуєте.
Євтєєва Єва Юріївна
Я дуже вдячна цій клініці за професіоналізм, теплоту ставлення та оперативність Мене прийняли без запису у святковий день, з гострим болем у оці, на новітньому обладнанні мене обстежили та знайшли причину болю. Прекрасний лікар Карімлі Юніс дуже швидко і акуратно витяг чужорідне тіло, яке і стало причиною запалення, так само заспокоїв і проконсультував мене. Я рада, що звернулася саме до цієї клініки, всім її рекомендую, там справді працюють фахівці вищого класу!
Євтєєва Єва Юріївна
Хочу щиро подякувати клініці «Центр-ока». Я звернулася з сильним болем в оці і мене одразу ж прийняли у святковий день. Персонал оглянув моє око якісним та сучасним обладнанням. А лікар Карімлі Юніс дуже швидко діагностував проблему (стороннє тіло в зіниці) і так само швидко вилучив причину болю. Далі чітко проконсультував мене. Я дуже рада, що відвідала клініку, адже там мені дійсно допомогли фахівці своєї справи!
Тамара Матвеева
Прооперувала в Центрі Ока обидва ока, перша заміна кришталика була в 2021 році, а друга 20 липня 2023 року. Хочу поділитись враженнями та висловити подяку всім працівникам центру, надзвичайно ввічливі, уважні, ще й дуже гарні. Сама операція пройшла чудово, безболісно, за це дякую хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу. Під час післяоперійного періоду проблем також не виникло, були на постійних огляд у асистентів хірурга. Однозначно дякую і рекомендую!)
Татьяна Носова
На операцію в цей Центр потрапила спонтанно, прийшла у вівторок, а в четвер вже була з новим кришталиком. Хочу висловити величезну подяку всім працівникам, всі надзвичайно уважні, професійні, чуйні та бонусом ще й гарні. Хочу відзначити мого лікаря Лагоду В.Ю. та хірурга Мартиненко А.Б.. Мій зір став вполовину краще від попереднього, я рахую це дуже гарний результат. Однозначно рекомендую кожному цей Центр, і за професіоналізм, і за таку хорошу атмосферу, так по-домашньому!) Залишатись такими чуйними з такою кількістю пацієнтів - це також навичка! Ще раз дякую!
Сергій
"Проходив обстеження у Карімлі Ю.А. Лікар - професіонал своєї справи. Загальні враження про даний центр - тільки позитивні. В такий складний час приємно вразили повагою та ставленням до військових. Якість надання послуг на високому рівні. Дякую Вам, за вашу турботу та працю!"
Леся
"Довго лікувалась в приватній клініці,потім консультувалась в іншій .Витратила багато грошей, а результат був важкий і безнадійний. Потрапила на прийом в Центр Ока до лікаря ЧУМАК НАТАЛІЇ ВАСИЛІВНИ. Надії вже майже не було. Лікар не відмовилась від мене, як інші ""лікарі"" та зробила просто чудо. Розібралась в причинах і допомогла мені, повернула надію Результат прекрасний. Щиро дякую вам Наталія Василівна - за ваш профессіоналізм та людяність ! В клініці Центр Ока на Коперника не просто заробляють гроші, тут реально лікують людей, тай ще за помірні ціни.(з особистого досвіду) Щиро дякую !"
Сергій Б.
Величезне ДЯКУЮ всьому колективу Центру Ока за постійне надання професійної медичної допомоги своїм пацієнтам. Зокрема, велика ПОДЯКА лікарю Кравець Наталії Ігорівні, хірургу Мартиненку Анатолію Борисовичу! Після довготривалих звернень до інших медичних закладів із діагнозом катаракти обох очей, все ж таки прийняв вірне рішення проходити лікування саме в Центрі Ока, бо вже більше 12-ти років носив окуляри, а останнім часом зір швидко погіршувався. Так як я військовий, то чіткий зір для мене дуже важливий. Після проведення якісної консультації лікарем клініки, було сплановано і проведення операції по заміні обох кришталиків у квітні-травні цього року. Операція пройшла швидко, на найвищому професійному рівні. Навіть до сих пір не віриться, що я зараз чітко бачу і вдаль, і зблизка, читаю вільно без напружень зору, комфортно почуваюсь за кермом авта, і головне - без окулярів! (це поки що по 80% на кожне око). Взагалі за клініку враження наступне: приємний обслуговуючий персонал, професійні лікарі, сучасна медична апаратура - то ж рекомендую всім для лікування зору тільки Центр Ока! А для військових тут хороші знижки. Єдине побажання, яке прошу врахувати (це не є недоліком): озвучувати відеоролики медичного характеру державною мовою. Дякую. Слава Україні!
Валерія Жадько
Велике спасибі лікарю Вікторії Юріївні. Дуже чуйні спеціалісти працюють в клініці. Мене направили на діагностику сухого ока, призначили лікування у вигляді процедур імпульсного світла. Хочу подякувати Віру за золоті ручки. Після третьої процедури вже був значний результат. Тепер знаю точно куди приведу своїх рідних за консультацією.
Анна Панасюк
Була сьогодні на консультації у лікаря Ляпунової Валерії Олександрівни: лікар дуже чуйна та уважна, відповіла на всі питання, дала повне роз'яснення та рекомендації! Я дуже задоволена. Медсестри та адміністратори також молодці. Дякую за такий прийом!
Yuriy Kyselyov
"робив у Центрі ока операцію на катаракті, отримав позитивний результат, зір на прооперованому оці став набагато краще! тепер користуюсь телефоном без окулярів, і планую робити друге око! Хочу подякувати за це персоналу клініки та окремо хірургу - Чумак Наталії Василівні! рекомендую всім звертатись у цю клініку!"
Vlentina Vlentina
Дякую Вікторії Юріївні та всьому колективу за високий професіоналізм , чуйність, доброту та уважне ставлення до пацієнтів! Бажаю міцного здоров‘я і благополуччя , я дуже задоволена!
Павло Кушнаренко
Дякую Мартиненко Анатолію Борисовичу за операцію. Все було добре.
Oleksandra Kasianova
Рекомендую цей центр. Дуже привітний персонал. Особливо рекомендую лікарку Лагоду Вікторію Юріївна. Дуже уважна і професіонал своєї справи. Спостерігаюся в неї через супутнє захворювання.
Юлия Дидченко
Я дуже вдячна клініці за те що мені допомогли з моєю проблемою зору! Хочу подякувати лікарю Лагоді В Ю , Карімлі Юнісу , Артамоновій Д І хірургу Владімірову Д В та всьому персоналу за таке чудове відношення!
Лариса Побережная
В клініці Центр Ока я двічі оперувалася з-приводу катаракти і почуваюся дуже добре! Все просто прекрасно за що щиро дякую лікарю Карімлі Юнісу, хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу та всьому колективу клініки! Бажаю успіхів, благополуччя вам та вашим сім'ям!
Лариса Побережная
Дмитро
Лікую діабетичну ретинопатію вже на протязі 5 років у Саксонова Станіслава Генадіевича! Завдяки його професійному підходу та комбінаціі ендовітріальних уколів та МЛК(лазеротерапіі)вдалось досягти тривалой ремісіі хвороби! Вдячний всьому колективу!
Тамара Ляшко
Скористалася послугами центру, і хочу подякувати лікарю Лагоді Вікторії Юріївні , вона дуже уважно вислухала мої проблеми та порадила індивілуальний план дій , актуальний доя моєї ситуації. А також дякую оптометристу Мирончук Лілії за підбір окулярів. Дівчаткам на рецепції та на касі теж дякую за приємну атмосферу та уважне ставлення!
Алла Смовська
Хочу подякувати лікарю Тесленко О С , Артамоновій Д І, хірургу Мартиненко А Б який провів операцію по заміні кришталика. Чудове обслуговування, якісне спостереження у післяопераційний період. Прийду ще на заміну другого кришталика. Дуже велике дякую!
Nelya Zhadan
Враження від відвідування центру тільки самі позитивні. Лікар у якого я була, Лагода В.Ю. дуже уважно та детально провела консультацію, відповіла на всі мої питання та дала рекомендації на подальше лікування. Хочу порекомендувати цей центр всім, у кого є якісь проблеми з очима.
Виктор
Все классно))) очень хорошая клиника! Самое главное, что после коррекции зрение стало 100% Врач Карімлі Юніс Аліпаша огли
Angel Phenix Angel
Дуже дякую лікарю Чумак Наталії Василівні за індивідуальний підхід до мене, як пацієнта. Дякую за її розуміння, турботу та людяність. Велике дякую!
Эдуард Фесан
Після відвідування центру ока тільки вдячність за детальну консультацію, за якісно зроблені діагностику та проведене лікування. окреме дякую лікарю Ляпуновій Валерії Олександрівні!
Максим
Велика вдячність не тільки лікарям як Тесленко О.С та Карімлі Ю.А., які проводили лікування, а також велика вдячність всім працівникам Центру за їх роботу. Велика вдячність за підтримку військових !!!
Ksenia
Щиро вдячні лікарю Лагоді Вікторії Юріївні за чуйність і професіоналізм
Galina Borisovna
Дякую лікарю Лагоді В Ю і спеціалісту по лікуванню синдрому сухого ока Папковій Н Б! Чудове відношення , уважне ставлення і зрозуміло та якісно проведена консультація.
Альберт Ашрафутдинов
Проблеми із зором у мене з дитинства, багаторічний досвід лікування у різних клініках та у різних лікарів… За рекомендацією знайомого та після вивчення відгуків, я звернувся до «Центру Ока». Під час відвідування «Центру Ока» звернув увагу на злагоджену роботу колективу, їх компетентність та доброзичливість, на оснащення центру сучасним обладнанням, тому і прийняв рішення оперуватися у «Центрі Ока». Від моменту консультації та зараз, під час післяопераційного періоду, приємно відчувати висококваліфікований та уважний супровід. Слова вдячності хочу висловити за високий професіоналізм всьому колективу Центру, який створив та очолює майстер свого діла Олександр Сергійович Тесленко. Особлива подяка хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу, лікарям Артамоновій Дар’і Ігорівні , Ургачовій Яні Вікторівні та Карімлі Юніс Аліпаша огли , і кожному співробітнику офтальмологічного центру на рецепції, діагностиці, касі… за їх ввічливість, турботу, повагу. Професіонали з Великої Літери! Шкодую, що не звернувся до центру раніше. Світ набагато яскравіший!)) Найкращі рекомендації та респект!
Ruslan Fedotov
"Все на найвищому рівні, ВІП обслуговування! Дякую лікарю Лагоді Вікторії Юріївні за консультацію, а також окремо дякую дівчатам на рецепції!)"
Natalia Demchenko
Сегодня получила консультацию у врача Лагода Виктория Юрьевна. Врач внимательно изучила проблему, направила на обследования, четко объяснила результат обследования. Все было просто, понятно, грамотно. Хороший врач. Буду обращаться в дальнейшем только к ней. Рекомендую. Не пожалеете.
Вадим
Був на прийомі у Ляпунової Валерії Олександрівни. Зробили діагностику, лікар професійно проконсультував, пояснив причини і надав рекомендації. Попри свій молодий вік, дуже професійний лікар з достатнім досвідом та сучасними методами лікування. І що є не менш важливим приємна у спілкуванні людина. Рекомендую!
Виталий
Хочу поблагодарить коллектив клиники за теплое и душевное отношение ко всем, кто приходит в клинику, за профессионализм всех сотрудников. Особую благодарность и СПАСИБО доктору Чумак Наталье Васильевне. Вы оперировали моего папу, Вы оперировали мою маму, теперь меня. У Вас ЗОЛОТЫЕ руки-низкий Вам поклон. Желаю всем благополучия и процветания! Обращайтесь в эту клинику - здесь вас ждут.
Вера Васильевна Василенко
Клиника " ЦЕНТР ОКА " -чтобы помогать людям ВИДЕТЬ. Ваш нелегкий труд, Ваши знания, профессионализм, опыт, старания, переплелись с любовью, добротой, теплом, вниманием, поддержкой и пониманием нас, Ваших пациентов. Это сегодня большая редкость. Когда встречаешь таких врачей как Саксонов Станислав Геннадьевич, Коц-Котлиб Надежда Валерьевна, появляется надежда, что мир все-таки изменится и все мы станем добрее.Вы ,действительно ВРАЧИ от БОГА. Преклоняюсь перед Вами и от всего сердца благодарю за то, что Вы вернули мне надежду видеть этот мир. Благодарю Водопьянову Александру Александровну, которая записывала меня на обследование и успокаивала перед дорогой в Киев. Здоровья Вам, на многие годы, благополучия, успехов, побед, радости, удачи. Пусть все будет так, как Вы хотите.С Новым Годом! Храни Вас Господь! Василенко Вера Васильевна, 72 г. Первомайск, Николаевская обл.
Олександр
"Хочу висловити щиру вдячність головному лікарю клініки Саксонову Станіславу Генадійовичу та його висококваліфікованому колективу за проведену діагностику і лазерне лікування ЦСХРП.Особливо хочу відмітити чуйність,увагу і доброту персоналу клініки. Бажаю всьому колективу міцного здоров‘я і процвітання!!!"
Борисенко Зінаїда Магдіївна
Я отримаю лікування в офтальмологічному закладі Центр Ока. Гарне, просторе приміщення, привітні та чуйні співробітниці ресепшину. Дякую дівчата!!! Сучасне обладнання для діагностики. Все подобається! Для мене, пацієнтки, неоціненним скарбом Центру є люди- медичний персонал, лікарі. Щира подяка головному лікарю Саксонову Станіславу Геннадійовичу, хірургам Чумак Наталії Василівні, Лясковець Наталії Василівні, лікарю Завальній Яні Валентинівні. Подяка всім вам, ви - найкращі! З повагою , Борисенко З.М.
Василий
Лазерная коррекция зрения 10.09.2021г. В наше современное время технологий, очень важно, чтобы врачи лечили с любовью, с душой, программируя компьютер, лазер на операцию, беря в руки шприц или просто давая таблетку и стакан воды. Прилетел из Израиля. Зрение -8, очки с 10 класса (сейчас 38 лет). Клиника сделала медицинское приглашение. Выбрал же клинику, при просмотре роликов на Ютуб, благодаря уверености и спокойствию Тесленко Александра Сергеевича, который за всё и всех, отвечает своей репутацией. Ему же благодарность, как руководителю, за создание такой дружественной, светлой, домашней атмосферы, и коллектива. Совсем не чувствуется атмосфера больницы, страха и тяжёлого лечения. Это заслуга всех, кто там работает. Все были доброжелательны, чутки, уважительны не только ко мне, как к клиенту, пациенту, но и при общении друг с другом. При первом осмотре, нашли ещё небольшой разрыв сетчатки, который тут же подлечили лазером, извиняюсь, но не запомнил имён специалистов, девушек, которые так скрупулёзно это сделали, благодарю Вас. Всё объяснили, проверяли и перепроверяли глаз, не раз. Невероятный Юнис! Такой добрый и лёгкий, благодарю Вас. И благодарю непосредственно хирурга. Сама операция прошла быстро и безболезненно. Сразу же вышел без очков и сам ходил. Через 3 дня сняли защитные линзы, проверили зрение, уже было 100%+ местами. Был успешно выписан :) Благодарю всех за профессионализм и любовь! Namaste Василий
Шабатіна Ірина Миколаївна
Дякую Саксонову Станіславу Геннадієвичу та його команді за якісну та професійну консультацію.Персонал клініки доброзичливо відноситься до кожного пацієнта.Обладнання надсучасне.Всім рекомендую.
30.06.2021 проходила обследование у доктора Ляпуновой Валерии Александровны. Спасибо за профессионализм, внимательность, самоотдачу и качественную консультацию. Благодарю Каримли Юниса за доброжелательность, вниманием, человечность и профессионализм. Прекрасный центр. Рекомендую)
Татьяна Климович
17.06.2021г. я была на консультации у Тесленко Александра Сергеевича. Хочу поблагодарить Доктора за то , что подробно, понятно объяснил ситуацию с моей проблемой и пути решения. Теперь с Вашей и Ваших коллег помощью буду их решать. С уважением и благодарностью Татьяна Климович.
андриец ольга леонидовна
Большое спасибо Алёне Леонидовне .Очень довольна .
Я почти 15 лет была уверена, что у меня аллергический конъюнктивит, причём это после посещение на протяжении всего времени 5 специалистов. Множество анализов, скринов, официально поставленных диагнозов, как оказалось неправильных, в итоге ухудшилось зрение, потерянное время. В августе прошлого года я ехала к Александру Сергеевичу с одним вопросом - подобрать новый препарат для облегчения симптомов и... оказалось, что мне все время ставили не тот диагноз. Три месяца сложной работы, большое терпение Катериной Нины Брониславовны, и я начала забывать о своей проблеме - синдроме сухого глаза. Уже сейчас могу сказать, что начала смотреть совсем по-другому. Исчезли болевые синдромы, просыпаюсь без проблемы слипшихся век, сухость исчезла полностью. И хотя я не впечатлительная барышня, как Вы, Александр Сергеевич, меня назвали;), но очень настроена, что коррекцию мне уже нельзя. Я Вам очень благодарна, и как сегодня Вам говорила, повторюсь, большое человеческое спасибо!
Наталья
Действительно современный медицинский центр. Отличный доброжелательный персонал, начиная с рецепции. При простой диагностике на совсем непростом оборудовании выяснились не только диагнозы, но и причины их вызвавшие. Доктор Ляпунова Валерия- молодой доктор, которая поразила глубиной знаний и высоким профессионализмом. Спасибо всем)
Ірина
Хочу висловити щиру подяку всьому персоналу Центру за уважність, чутливість, людяність і звичайно високий професіоналізм. Особливо лікарям, які мене і консультували і лікували. Зокрема, Чумак Наталії Василівні, Вітовській Оксані Петрівні і Попковій Ніні Броніславівні. Ще дуже вдячна керівництву Центру за можливість професійної діагностики і лікування хвороби сухого ока. Всьому колективу бажаю міцного здоров'я і наснаги!
Вячеслав
Чому "прояснення"? Ще вчора катаракта схиляла на приреченість. А вже сьогодні цього почуття як і не було. Техніка, препарати... це все багато в кого є. Але таку віртуозну майстерність яку продемонструвала Наталя Василівна Чумак побачив вперше і зовсім не фігурально, а цілком реально, на власні очі. Щиро дякую всьому колективу Печерського офтальмологічного Центру Ока.
Сергій
Клініка нова , більше уваги виділяють стану здоров'я , а сервісу, сам сервіс на рівні добре, увага лікарів до кожного пацієнта , на момент перебування в клініці здалась мені високою, в приміщенях чисто і затишно, в цілому можу рекомендувати , так як знайти якісного офтальмолога досить складно, а клініка має практику в оперативному лікуванні
Обратилась в клинику по многочисленным рекомендациям своих знакомых. Подход и профессионализм превзошли мои ожидания! Именно здесь мне, наконец-то, поставили правильный диагноз и подобрали лечение. Отдельная благодарность Александру Сергеевичу - профессионал своего дела! Очень внимательный и щепетильный доктор!
Світлана Квятківська
Очень приятное место для обслуживания. Прием вовремя, все дополнительные процедуры сделали на месте. Вежливый персонал. Врач Тесленко Александр Сергеевич - очень грамотный и внимательный специалист.
Сергей
Хочу поделиться своим опытом посещения клиники. Результат превзошел мои ожидания. Первое, это вежливость персонала, которые заинтересованы в каждом посетителе, никто из посетителей не остался без внимания и казалось, что в холе много людей надевающих бахилы (в помещении на вид все стерильно и светлая плитка на полу просто блестит от чистоты), но всех посетителей осень быстро зарегистрировали и распределили по докторам. Меня записали, провели на проверку зрения и самое главное спросили на автомобиле ли я и предупредили, что при закапывании глаз, что необходимо для проведения анализа, сильно упадет зрение и на автомобиле ехать запрещено и сказали, что помогут вызвать такси. Консультировался у Тесленко Александра Сергеевича. Внимательный доктор, спросил на что жалуюсь, изучив мои глаза, и рассказал детали, на которые я давно не обращал внимание и то, что мне не могли сказать в другой клинике и показал все на большом экране. Да, новости для меня не очень приятные, но правда лучше чем сладкая ложь и нужно делать небольшое вмешательство для предотвращения больших проблем со зрением. Доктор объяснил то, что никто не мог объяснить - почему меня слепит не сильно светящее солнце и щурюсь в пасмурную погоду когда практически нету солнца, почему красные и постоянно устают мои глаза. Показал на мониторе проблемные моменты и пути их решения. Огромное спасибо за вашу КАЧЕСТВЕННУЮ работу - за результат, за прекрасное общение, за улыбки персонала, за чистоту, за приятную атмосферу, за ненавязчивую приятную музыку, за то, что после закапывания глаз и я сидел как слепой котенок подошла ко мне сотрудница, пригласила в кабинет к доктору и провела меня в кабинет, за то. что все носят маски и закрывают и рот и нос. В общем - результат превзошел мои ожидания. Спасибо ОГРОМНОЕ Тесленко Александру Сергеевичу и до скорой встречи, поскольку проблему со зрением нужно решать!!!
Оксана
Клиника понравилась, светлая и просторная. Весь персонал доброжелательный и вежливый. Удаляли маме катаракту. Всё прошло замечательно и безболезненно. Результат потрясающий. Спасибо большое Чумак Наталье Васильевне. Она замечательный человек и профессиональный врач.
Oleg
Дуже дякую вашому чудовому колективу, а особливо Кравець Наталі Ігорівні за виконану лазерну корекцію зору. Вже другий місяць в мене нове життя після 15 років окулярів. Бачу чудово вночі за кермом, чого навіть в окулярах не бачив. І ще плюс - що відрізняє цю клініку від інших, це післяопераційна діагностика, що звісно характерно і для інших клінік, але не похапцем і з великою увагою до деталей. Успіху вашому колективу і нових звершень у галузі!!!
Евгения
Отличная клиника, внимательный и доброжелательный персонал. Хочу выразить особую благодарность Васиной Алесе Анатольевне и Кравец Натальей Игоревне. Делала лазерную коагуляцию сетчатки, а затем лазерную коррекцию зрения. Операция по коррекции прошла легко и не так болезненно, как я ожидала. Не могу нарадоваться новому 100% зрению. Жалею только об одном, что не сделала этого раньше. Спасибо вам!
Плачинда Дарья Павловна
Огромная благодарность Ляпуновой Валерии Олександровне за внимание, чуткость,заботу. У меня большое улучшение в зрении. Отдельная благодарность Зав. отделения за чуткость, тепло, уважение.
Катерина
Хороший специалист, внимательный, весьма доступно объяснила и диагноз и лечение
Просто чудовий спеціаліст! Олеся Василівна, оперувала мені сітківку, так як я мала певні проблеми. Все пройшло успішно та на найвищому рівні. Спеціаліст у своїй справі. Щиро вдячна Вам за компетентність та вдало проведену операцію. Рекомендую!
Михайлюк Ирина
Хочу выразить благодарность врачу Тесленко Александру Сергеевичу за его внимательный, профессиональный подход к работе и действительно искреннее желание помочь. Ещё хочется поблагодарить интерна Ляпунову Валерию Александровну, которая консультировала по некоторым вопросам, за грамотные рекомендации, за невероятное обаяние и внимание, за стремление добиваться высот в своей профессии. Клинику буду рекомендовать всем своим знакомым. Спасибо, что вы дарите людям возможность увидеть мир другими глазами.
Надія Андріївна
Проходила обследование у Валерии Александровны. Замечательный врач, внимательная, знающая, добрая. Желаю ей успехов в работе, крепкого здоровья, личного счастья. Буду обращаться к ней еще.
Валентина Иванова
Очень благодарна доктору Саксонову Станиславу Генадиевичу за его консультацию. Доктор с большой буквы, он очень мне помог. Мне назначили иньекцию. Я очень боялась, но все прошло быстро и безболезненно! За это благодарна Кравец Наталие Игоревне. Огромное спасибо.
Алла Сергеевна
Очень Вам благодарна за оказанную мне помощь, глаз стал лучше видеть. Я конечно не ожидала , что вы обратите на меня внимание . Я сама в бывшем медсестра. Выражаю благодарность профессору Саксонову С. Г. и врачу Кравец Н. И.
Алла
Спасибо за профессионализм, за внимание к пациенту и искреннее желание оказать помощь.Особая благодарность Ляпуновой В.А. за ее самоотверженную отдачу на работе.Сегодня уже в очках по Вашему рецепту.Все OK
Оксана
Хочу выразить благодрость Саксонову Станиславу Геннадьевичу, что вовремя увидел мою проблему и особо внимательно подошёл в решению её. Доктор от Бога. СПАСИБО
Артем
Спасибо Александру Сергеевичу Тесленко. Прекрасный доктор. Всем советую.
Катенька
Нещодавно, я почала помічати що у мене серйозно погіршився зір. Я звернула до цього лікаря. Вона мене оглянула, обстежила та запропонувала оперативне втручання. Післяопераційний період був короткий, та без ускладнень. Зараз все добре.
Хочу выразить благодарность Печерскому офтальмологическому центру. Отдельное большое спасибо за консультацию врачу Тесленко А. С. Доступно объясняет, внимательно выслушивает и без спешки отвечает на вопросы, а также даёт полезные рекомендации. Очень открытый и приятный в общении человек. Пока была только на диагностике, но думаю, вернусь для дальнейшего решения проблемы. Очень понравились администраторы в центре, все улыбчивые и внимательные (была в нескольких центрах, есть с чем сравнивать..). Также много информации и видео в ФБ, где врачи отвечают на вопросы (при желании можно найти большинство ответов). Отдельная благодарность за созданную атмосферу в центре. Все открыты к общению и на позитиве, забываешь, что пришёл на приём к врачу, что очень важно психологически. Очень слаженая и оперативная работа, не смотря на количество людей. Цены на диагностику тоже ниже, чем в других центрах. Всем рекомендую!)
Была на диагностике и консультации у Александра Сергеевича.Осталась очень довольна.Все очень четко объяснил ,показал и назначил .Очень рекомендую этого доктора!
Лукьянчук Марина
Клиника супер! Персонал очень внимательный, новейшее оборудование. Большое спасибо докторам, Быць Татяне Николаевне и Тесленко Александру Сергеевичу , за высокий профессионализм! И, конечно, отдельная, огромнейшая благодарность доктору Быць Юрию Юрьевичу за проведенную операцию, за его талант и золотые руки! Спасибо Вам, Юрий Юрьевич! Вы-лучший!
Андрей
На протяжении десяти лет работаю программистом в ИТ-компании. В последние время начали сильно выпекать глаза, как будто кто то мне песок насыпал. Посоветовали обратиться к Безносенко Елене. Назначенное лечение синдрома сухого глаза мне помогает. Работать за компьютером теперь стало намного приятнее.
Гаврилюк Иван
У меня возникла проблема с глазами. Я обратился для обследования в Печерский офтальтальмологичный центр. Обследование врач Кравец Наталия Игоревна. Очень внимательный и вежливый специалист. После диагностического обследования мне предложили сделать оперативное лечение. Обслуживание в клинике на высшем уровне я доволен качеством ослуживания. На сегодня я чувствую себя хорошо. Рекомендую всем обращаться.
Плешакова Оксана
Уже не первый раз прихожу на обследования в этот центр и меня всё устраивает. Спасибо докторам Тесленко и Красняковой за качественное обслуживание и полезную информацию!
Станислав Геннадьевич врач от Бога. Спасибо Вам большое!
Оксана
После родов проявилась сосудистая патология сетчатки. Сказать, что я была в ужасе – не сказать ничего. Но Станислав Геннадьевич, дай Бог ему здоровья, сумел убедить меня, что при должном и своевременном лечении все будет в порядке. Так и произошло! Его лечение оказалось полностью эффективно!
Петр
Был у Александра Сергеевича на плановом осмотре. Он сразу выявил зарождающуюся проблему. Как хорошо, что к нему попал! Начал лечение, не стал затягивать. Спасибо Александра Сергеевичу за его профессионализм.
Марк
Александр Сергеевич лечил мне близорукость. Ох, сколько я намучился с этой проблемой. Ужас просто! Нужно было обращаться за помощью раньше. У компетентного врача и лечение проходит быстрее. Результатом доволен.
Хочу выразить свою громадную благодарность доктору Саксонову. Он в буквальном смысле слова вернул мне зрение! Его блестящее лечение прогрессирующего хориоретинита выше всяких похвал. Поэтому просто: большое спасибо, Станислав Геннадьевич!
Анна Владимировна
У меня проблема с глазами давняя. Узнала, что есть такая специализированная клиника с большими возможностями современной диагностики. Прошла полное всестороннее обследование. Теперь наблюдаюсь у Натальи Игоревны. Очень довольна качеством всего - и диагностики, и лечения, и обслуживания. Наталья Игоревна очень внимательная и специалист хороший.
Veronika Stetsenko
Очень довольна посещением центра. Я - пациент офтальмологов с 11 лет, сейчас мне 31 год и только в этом центре я сделала такие современные тесты, о которых я даже не подозревала. Оборудование все очень современное, что позволяет провести качественную диагностику, а не просто поверхностный осмотр, который я наблюдала ранее.Очень понравились врачи, видно, что профессионалы высокого уровня, у них очень много пациентов, но они вежливые и отвечают на все вопросы, при этом видят в пациенте человека, а не кошелек, нет навязывания процедур или операций, которые человеку не подходят, что тоже очень важно! Спасибо врачу Тесленко Александру Сергеевичу за консультацию и внимательное отношение. Спасибо большое за ваш профессионализм, через 6 месяцев приеду на повторную диагностику!
Анатолий
Сервис на высшем уровне! Рекомендую!
Кузнец Елена Михайловна
Я – человек преклонного возраста. Всю жизнь работала инженером-конструктором, и сейчас работаю по 8 часов за компьютером. Понятное дело, имею проблемы со зрением. Обращалась к другим врачам, но диагноз был не совсем ясен. И вот я 14 декабря обратилась в Офтальмологический центр Кнп КДЦ Печерского района и попала на приём к доктору Тесленко Александру Сергеевичу. Огромное спасибо Александру Сергеевичу за высокопрофессиональную диагностику и доброе человеческое отношение! Мне сразу стало легче на душе, и я теперь знаю, что делать дальше с моими глазами.Медицинский центр оснащён современной техникой высокого уровня. Все сотрудники центра работают чётко, слаженно, с отдачей и чутким отношением к пациентам. Спасибо всем, у кого я побывала в этом центре, и ещё раз спасибо Александру Сергеевичу!
Сергей
Хорошая консультация. Доволен. Рекомендую.
Приятный доктор. Пришли на ежегодный плановый осмотр. Проверила зрение, выписала очки.
Вера Путята
Рекомендую всем! Осталась очень довольна работой коллектива и отношением к пациентам. Была на приеме у Тесленко А.С. , очень доспутно и вежливо обьясняет, профессионал знающий свое дело. Спасибо
Олександра Казимір
Искренне хочу выразить огромную благодарность всему медицинскому персоналу за очень уважительное и чуткое отношение ко всем пациентам. Особенно благодарна своему лечащему врачу - Тесленко Александру Сергеевичу. Очень грамотный, высоко профессиональный специалист, благодаря которому лечение было качественным и эффективным. Теперь без раздумий буду сразу обращаться за помощью в этот центр и рекомендовать его другим :)
Ліна Скрит
Станіслав Геннадійович - справжній Лікар, виключно делікатний та уважний до пацієнтів, професіонал своєї справи, в руках якого відчуваєш себе врятованою.
Елена Дубровская
Если там работает Саксонов, то обязательно идите. Специалист!

Врачи клиники Центр Ока — Правый берег Киева

Выбрать специальность
  • Офтальмолог
  • Хирург

Акции клиники

За 500 грн повне офтальмологічне обстеження у Печерському офтальмологічному центрі
акция действительна
Акційна пропозиція включає: повне обстеження, огляд і консультація офтальмолога (1 година) підбір окулярів, контактних лінз з комплексними тестами на наступний день (1 година) або консультація…
900 грн

500 грн
Записаться на акцию
Знижка на лазерну корекцію зору у Печерському офтальмологічному центрі
акция действительна
Акційна пропозиція включає: лазерна корекція зі знижкою 10% кешбек 1000 грн за консультацію і обстеження після операції …
11000 грн

9950 грн
Записаться на акцию
Знижка на хірургічне та лазерне лікування у Печерському офтальмологічному центрі
акция действительна
ЗНИЖКА -10% на хірургічне та лазерне лікування: катаракти короткозорості далекозорості астигматизму патологій сітківки глаукоми …
Діагностика очей та консультація для пенсіонерів зі знижкою 40% в Центр Ока
до 30-11-2024
Для пенсіонерів, за умовою надання пенсійного посвідчення, діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 700 грн (замість 1200 грн). Щоб отримати знижку, попередьте про це адміністратора…
1200 грн

700 грн
Знижка 4000 грн на інтравітреальну терапію, лікування макулодистрофії ока
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на інтравітреальну терапію - 4000 грн. Ми лікуємо вас від початку і до кінця захворювання, тому маємо…
13500 грн

9430 грн
Знижка до - 5000 грн на лазерну корекцію зору
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на лазерну корекцію зору. Знижки діють на всі методи від 2000 до 5000 грн! Офтальмохірурги клініки «Центр…
17990 грн

15990 грн
Знижка до -7000 грн на лікування катаракти
до 30-11-2024
З нагоди дня народження центру, що 14 жовтня - даруємо МЕГА знижки всім нашим пацієнтам на лікування катаракти методом заміни кришталика ока (ФЕК). Знижки діють на всі наявні кришталики від 3000…
16700 грн

13700 грн
Діагностика зору та консультація для дітей зі знижкою 15% в Центр Ока
до 30-11-2024
Для дітей діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 1600 грн (замість 1900 грн).Знижка діє в усіх філіалах Центру Ока.У вартість включено:визначення рефракції та гостроти зору…
1900 грн

1600 грн
Діагностика зору та консультація для дорослих зі знижкою 15 % в Центр Ока
до 30-11-2024
Для дорослих пацієнтів діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 1150 грн (замість 1350 грн).У вартість включено:визначення рефракції та гостроти зору (авторефрактометрія і…
1350 грн

1150 грн
Діагностика очей та консультація для пенсіонерів зі знижкою 50% в Центр Ока
до 30-11-2024
Для пенсіонерів, за умовою надання пенсійного посвідчення, діє знижка на діагностику та консультацію офтальмолога - 700 грн (замість 1350 грн).У вартість включено:визначення рефракції та гостроти…
1200 грн

600 грн
Записаться на акцию

** Информация, полученная администрацией клиники согласно договору о предоставлении услуг записи пациентов, является проверенной и актуальной.

Обратите внимание на другие клиники:
Медицинский центр «Экспресс-Медикал» проводит амбулаторно-поликлинический прием по направлениям: общая терапия, отоларингология, неврология и хирургия. В медцентре работают врачи первой и высшей квалификационной категории.
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-17:00
Дмитрий Шевченко - практикующий психолог, психотерапевт. Специализируется в Когнитивно-Поведенческой Терапии (КПТ) и Терапии Принятия и Ответственности – Acceptance and Commitment Therapy(ACT). Диплом Master of psychology 2011 год, выпускник первого потока ACT Immersion от создателя ACT Стивена Хайеса. Проводит консультации в г. Киеве и онлайн. Специализируется на лечении тревожного расстройства личности, панических атак, ОКР, депрессии, бессонницы, стресса, фобий, страхов, ревности, неуверенности. Проводит индивидуальные консультации.
Пн — Пт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-18:00
Профильная клиника нейрохирургии и медицины боли "Нейроспайн" специализируется на лечении различных заболеваний опорно-двигательного аппарата. Здесь применяются как медикаментозные методы так и малоинвазивные хирургические вмешательства. В клинике работают опытные специалисты-неврологи, нейрохирурги, анестезиологи, врачи с многолетним стажем.
Пн — Пт: 10:00-17:00
Медицинский центр "МЕДПРОФ" на Вышгородской осуществляет профилактику и диагностику заболеваний, предоставляет консультации специалистов по направлениям терапия, хирургия, отоларингология, офтальмология. Здесь можно пройти медицинские осмотры, получить соответствующие медицинские документы, справки.
Пн — Пт: 09:00-17:00 Сб: 09:00-15:00