Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Вокзальна)

Субота Лідія Петрівна
Вітаю. Хочу поділитися враженнями після першого візиту, оскільки сама читаю відгуки та розумію що вони важливі при виборі клініки та лікаря. Однозначно раджу клініку Доктора Ісаєнко, дуже приємна та затишна атмосфера, приємний та ввічливий персонал. До лікаря Швець Юлії Олексіївни я привела свою маму з тривожно-депресивним станом. Лікар вислухала маму, вислухала мої питання та стурбованості, вивчила всю історію нашого лікування по кардіології та психотерапії. Розписала та грамотно і чітко розказала про метод лікування, по кожному препарату розказала чому і навіщо треба приймати саме в такій дозі та такий період. І головне для мене, не було виписано мішок препаратів, я вже втомилась скуповувати всю аптеку по рекомендаціям інших лікарів. Дякую лікарю та клініці, я місяць не могла потрапити та знайти компетентного фахівця.
15 грудня '23 г.
Наталія
Рекомендую!!!
Екатерина
Юлия Алексеевна замечательный врач,благодаря ей я словно заново на свет родилась) Очень благодарна!
03 вересня '21 г.
Вячеслав
Однозначно лучший специалист
Психіатр
Лікар займається діагностикою та терапією психічних розладів. Для лікування використовує медикаментозну терапію та психотерапевтичні бесіди. Приймає пацієнтів з шизофренією, біполярним афективним розладом, нервовою анорексією, психозом, фобіями. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Консультація 2500/1500 грн.
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на виявленні та лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, шкірних захворювань. Має значний досвід роботи, у тому числі у вивченні урогенітальних виділень, зіскрібків з метою виявлення причини інфекції. Застосовує комплексне лікування ЗПСШ, у тому числі сучасними методами з використанням фізіотерапії. Має навички ультразвукової діагностики. Автор кількох наукових статей. Використовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Алерголог
Лікар займається лабораторною діагностикою алергічних реакцій, з подальшим їх лікуванням. Спеціаліст усуває алергію різної етіології, включаючи сезонні загострення, алергічний риніт, кон'юнктивіт. Прийом ведеться за попереднім записом.
Невролог, рефлексотерапевт
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань центральної нервової системи за допомогою стандартних медикаментозних методик та спеціального впливу на рефлекторні зони. Проводить лікувальні паравертебральні блокади та точок виходу черепних та спинно-мозкових нервів, голкорефлексотерапію неврологічних захворювань та медикаментозну фармакопунктуру сегментарних точок, PRP-терапію.
Консультація 2000 грн.
Психіатр, психотерапевт, медичний психолог, дитячий психіатр
Лікар проводить індивідуальні психологічні консультації. Допомагає пацієнтам справитися з панічними атаками, розладами харчової поведінки та тривожно-депресивними розладами. Працює з пацієнтами, які втратили інтерес до життя, перенесли травму або смерть близької людини.
Консультація 4000/3200/5000 грн.
Психіатр
Спеціаліст проводить діагностику і лікування психічних розладів у наркозалежних пацієнтів. Приймає пацієнтів з галюцинаціями, спробами суїциду і постійної безсонням. В ході лікування застосовує як традиційні, так і сучасні методики.
Невролог, епілептолог
Лікар спеціалізується на діагностиці рідкісних та спадкових неврологічних захворювань у дітей. Здійснює патронаж дітей до року. Лікує епілепсію, головні болі і тики, аутоімунні хвороби нервової системи. Є автором понад 40 публікацій з епілепсії. Бере активну участь в семінарах та конференціях.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація 2000/2500 грн.
Сурдолог
Спеціаліст займається діагностикою та лікуванням порушень слуху. Спеціалізується на слухопротезуванні. Допомагає у виборі та налаштуванні слухових апаратів. Проводить диференційну діагностику слуху з використанням методів тімпанометрії та аудіометрії. Приймає пацієнтів з приглухуватістю, глухотою та отосклерозом.
Уролог, Андролог
Лікар вищої категорії уролог, андролог, сексолог. Спеціалізується на діагностики і лікування захворювань сечостатевої сфери, чоловічому безплідді, фімозі (викривленні статевого члена), еректильної дисфункції (ендофалопротезування), варикоцеле, структурах уретри, проводить всі урогенітальні хірургічні операції при хворобі Пейроні, гідроцеле, кістах придатків яєчок, Монорхізм (протезування яєчок) , коротку вуздечку, і ін.
Хірург, П\проктолог
Доктор Палієнко Руслан Капітонович спеціалізується на проведенні хірургічних операцій в області проктології. Кандидат медичних наук, займається оперативним лікуванням геморою, включаючи лігування гемороїдальних вузлів. Виконує ректоскопію в якості діагностичного методу дослідження. Виробляє висічення анальної тріщини, видаляє кондиломи і поліпи.