Лікарі дерматовенерологи в Києві (метро Вокзальна)
Знайдено 4 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Евгений
Очень хороший врач. Рекомендую. Внимательно выслушал. Подробно всё рассказал про заболевание. До этого был у многих врачей, которые пичкали меня ненужными таблетками без особого результата.
15 квітня '19 г.
Рустам
Попал к Вардинськой Наталье Михайловне с весьма щекотливой проблемой, которую не хочу даже описывать, но хочу сказать что вся диагностика и лечение моей болезни были проведены максимально профессионально и я очень доволен что обратился именно к этому врачу.
19 липня '18 г.
Инна
Просто шикарнейший врач, мне 20 лет и от уже 5 лет мучаюсь и стесняюсь своей кожи, какие только средства не перепробовала. И вот решила обратится за помощью к Наталье Михайловне и оказывается что я мучилась за зря столько времени. Сейчас хожу довольная как слон и никак не нарадуюсь своей гладкой коже! Спасибо!
23 червеня '18 г.
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на виявленні та лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, шкірних захворювань. Має значний досвід роботи, у тому числі у вивченні урогенітальних виділень, зіскрібків з метою виявлення причини інфекції. Застосовує комплексне лікування ЗПСШ, у тому числі сучасними методами з використанням фізіотерапії. Має навички ультразвукової діагностики. Автор кількох наукових статей. Використовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Лікар-дерматовенеролог займається діагностикою та лікуванням гонореї, псоріазу, грибкового ураження шкіри та нігтів. Має досвід роботи в терапії трихомоніазу, анке, алергічного дерматиту. Вардинська Наталія Михайлівна допомагає пацієнтам із захворюваннями розацеа, рожевим лишаєм, коростою, вугровим висипом.
Никольская Екатерина Игоревна
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог