Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Вокзальна)

Юлія
Найкращий лікар гінеколог.Рекомендую.
Людмила
Дарий Александр Семёнович, я благодарна Вам за то, что подарили мне счастье материнства! За отзывчивость и колоссальную поддержку! Я всегда Вас буду помнить! Мне не хватает слов, чтобы выразить эту огромную благодарность Вам и всей команде клиники. Ваш труд заслуживает самой высокой награды. Вы отличный профессионал, золотой врач, безупречный специалист своего дела! К каждому пациенту относитесь как к родному, со своим подходом, Вы восхищаете своей самоотдачей любимому делу! Спасибо Вам за всё!
Другий раз була у Олександра Семеновича. Дуже сподобалося. Перший раз потрапила до нього влітку, ось через рік вирішила повторити візит. Зайвого не призначить, все пояснить. Особливо важливо для тих, хто любить себе накручувати.
Olga
Все було чудово. Мені дуже швидко дали відповідь на всі ті питання, які цікавили. Мені все дуже сподобалося. Тому що у попередня лікаря, огляд та консультація бажали бути кращими. Тут все на найвищому рівні! Однозначно буду рекомендувати.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, УЗД-фахівець спеціалізується на діагностиці, терапії та профілактиці гінекологічних патологій. Здійснює огляд, пальпацію органів малого тазу, молочних залоз. Успішно лікує дисплазію шийки матки, ендометріоз, міому матки, полікістоз яєчників, аднексит та хвороби, що передаються статевим шляхом.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя та інших гінекологічних захворювань. Виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Проводить екстракорпоральне запліднення. Приймає пацієнток з невиношуванням і завмерла вагітністю в анамнезі.
У професію Оксана Вікторівна прийшла майже 30 років тому. Вміє знайти підхід до кожної пацієнтки, досконало володіє діагностичним обладнанням, фахово проводить усі гінекологічні маніпуляції. Серед пріоритетних напрямів роботи – профілактичні огляди, оперативна гінекологія, гістероскопія, ведення вагітності.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД, займається виявленням, профілактикою і лікуванням гінекологічних патологій. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію і гістероскопію. Лікує захворювання шийки матки, порушення менструального циклу і порушення менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії гінекологічних хвороб. Займається лікуванням безпліддя із застосуванням різних допоміжних технологій, виконує ультразвукове дослідження органів малого таза. Лікує різні патології шийки матки, ендометріоз, ендометрит і кісти яєчників.
У сферу наукових і практичних інтересів спеціаліста входять діагностика та лікування запальних захворювань органів малого таза, об'ємних утворень яєчників (кісти), тіла матки (міома), патологій порожнини матки (поліпоз, гіперплазія ендометрію), патологій шийки матки, ендометріозу, порушень менструального циклу тощо. Вікторія Олександрівна володіє сучасними методиками менеджменту менопаузи, профілактики та терапії патології клімаксу.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, гінеколог, УЗД спеціаліст
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери.