Лікарі імплантологи в Києві (метро Вокзальна)
32 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Володимир
Звернувся до Гнипа Віталія Володимировича в Люмі-Дент на Солом’янці щодо встановлення кількох імплантів. На консультації обговорили мою ситуацію, можливість встановлення імплантів і подальші етапи. Лікар відповів на всі запитання, тому залишився задоволений консультацією та записався на подальше лікування.
15 вересня '26 г.
Таня
Видалення зуба завжди здавалося мені однією з найнеприємніших стоматологічних процедур, тому перед прийомом у Назарова Івана Володимировича на Солом’янці я трохи хвилювалася. Лікар спочатку оглянув зуб, пояснив, що саме потрібно зробити, і відповів на мої запитання. Саме видалення пройшло швидко та набагато легше, ніж я очікувала. Після процедури лікар розповів про догляд і відновлення, тому я знала, що робити далі. Загалом залишилася дуже задоволена прийомом.
10 серпня '26 г.
Надя
Довелося видаляти одразу два зуби мудрості, тому дуже переживала, як усе пройде. Звернулася до Назарова Івана Володимировича в Люмі-Дент на Солом’янці. Лікар ще перед процедурою все спокійно пояснив і налаштував мене, тому хвилювання стало набагато меншим. Видалення пройшло швидко й акуратно, а після цього я отримала детальні рекомендації щодо догляду. Відновлення минуло значно легше, ніж я очікувала. Дуже вдячна лікарю за професійність і уважне ставлення.
03 серпня '26 г.
Ксенія
Довго відкладала встановлення імпланта, бо переживала, як проходитиме лікування. У Люмі-Дент на Солом’янці звернулася до Назарова Івана Володимировича, і вже після консультації стало значно спокійніше. Лікар уважно оглянув, детально пояснив план лікування та відповів на всі мої запитання. Встановлення імпланта пройшло дуже акуратно, без зайвого дискомфорту, а після процедури отримала зрозумілі рекомендації щодо догляду. На контрольних оглядах лікар уважно стежив за процесом загоєння. Дуже вдячна за чудово виконану роботу.
Стоматолог, стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог
Назаров Іван Володимирович – лікар стоматолог хірург-імплантолог у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Проводить хірургічні операції будь-якої складності під седацією або загальним наркозом для максимального комфорту пацієнта. Спеціалізується на видаленні зубів різної складності, відновленні усмішки при повній або частковій втраті зубів, зокрема за допомогою методик All-on-4, All-on-6, імплантація зубів за 1 день, що дозволяють швидко і ефективно відновити зуби. Є висококваліфікованим фахівцем у нарощуванні кісткової тканини та м'якотканинній пластиці. Також хірург-імплантолог у своїй роботі використовує комп'ютерне моделювання та індивідуальні хірургічні шаблони для максимального точного результату.
Таня
10 серпня '26р.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог, щелепно-лицевий хірург
Гнип Віталій Володимирович – лікар стоматолог-імплантолог, щелепно-лицевий хірург в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Надає широкий спектр послуг, включаючи видалення зубів мудрості та атипові видалення. Виконує атравматичне видалення зубів, що дозволяє провести дентальну імплантацію в день операції. Має досвід в одно- і двоетапній імплантації, а також здійснює 3D-планування повної реабілітації при відсутності зубів і повністю беззубих щелепах. Спеціалізується на сучасних методиках імплантації, зокрема All-on-4, All-on-6, імплантація зубів за 1 день, що дозволяє пацієнтам швидко відновити функцію та естетику зубів. Працює з навігаційними шаблонами для точного встановлення зубних імплантів. Лікар також проводить зубозберігаючі та пародонтологічні операції, нарощування кісткової тканини за індивідуально підібраними методиками, а також синус-ліфтинг (відкритий та закритий). Здійснює хірургічне лікування під місцевим знеболенням, седацією або наркозом. Займається пластичною хірургією м'яких тканин порожнини рота навколо зубів та імплантів, пластикою вуздечок губи та язика, а також закриттям рецесій ясен і усуненням причин їх виникнення.
Володимир
15 вересня '26р.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Стоматолог-хірург
Відмінник з червоним дипломом, Остап Богданович Яворський і в роботі притримується правила, що треба постійно вчитися. Стоматологія розвивається дуже швидкими темпами і лікар потрібен вміти та любити вчитися. В роботі притримується європейських протоколів лікування та принципів доказової медицини. Виконує хірургічні втручання високого рівня складності.
Стоматолог, стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог
Сердійчук Климентій Олександрович - стоматолог-хірург, імплантолог мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Спеціалізується на кістковій та м’якотканинній пластиці, видаленні зубів різного ступеня складності, сучасній дентальній імплантації та операціях, спрямованих на збереження зубів. У своїй роботі використовує цифрове 3D-планування, що дозволяє максимально точно прогнозувати результат лікування. Лікар постійно вдосконалює кваліфікацію, відвідуючи міжнародні конгреси та курси з імплантології та хірургії. Також спеціалізується на сучасних протоколах негайного навантаження All-on-4, All-on-6, імплантація зубів за 1 день, щоб забезпечити швидке та ефективне відновлення усмішки.
Стоматолог-ортопед, стоматолог-хірург, хірург-імплантолог
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду за допомогою установки протезів і імплантатів. Проводить підготовку ротової порожнини і здійснює повну санацію. Лікує супутні захворювання: пульпіт, карієс, періодонтит. Усуває дефекти щелепної кістки.
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії