Сторінка 13. Лікарі в Києві (метро Вокзальна)

Наталия очень хороший профессионал. Я очень довольна что к ней попала и всем рекомендую, рассказывает просто и доступно.
Щербина Т.В
Выражаю благодарность врачу Кристапсон Виолетте Витальевне. Я и моя семья являются пациентами Виолетты Витальевны уже много лет.За годы наблюдения у Виолетты Витальевны ни разу не было нареканий на методы ее лечения и сомнений в её профессионализме. Спасибо за лечение! Главное за неравнодушие! Хочется отметить внимательный подход, чуткое отношение. Вопреки своей занятости она поддерживает своих пациентов онлайн!!! Ставит точные диагнозы, даёт ценные назначения. Такой врач на вес золота! Врач с большой буквы! Побольше таких врачей! Огромное спасибо! С УВ Щербина Т.В
Теличко Ольга
Очень благодарна Виолетте Витальевне за профессионализм и человеческое отношение.
Стефанида
Наш любимый гинеколог на протяжении 15 лет. А сейчас ещё и эстетический хирург для женщин. После кормления детей грудь опала, но на импланты я не решалась, почитав статистику, что они все же повышают риски развития рака груди. Наталия Дмитриевна мне провела процедуру липосакции и липофиллинга молочных желёз плюс нанофет для улучшения качества кожи (от растяжек). Девочки, это что-то! Грудь натуральная, объемная и красивая. Плюс все своё и никаких рубцов! Очень довольна и я и муж!
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Сімейний лікар, Терапевт
Спеціаліст Крістапсон Віолетта Віталіївна - лікар з 14-річним стажем роботи. Спеціалізується в області терапії і сімейної медицини. Лікар першої категорії, надає допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань респіраторного (бронхіт, трахеїт), травного тракту (гастрит, дуоденіт, панкреатит), серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, стенокардія). Також до фахівця можна звернутися для лікування інфекційних захворювань (ГРВІ, грип) і порушень в ендокринній системі. Крістапсон В.В. веде консультативну роботу з питань профілактики сезонних хвороб і хронічної патології.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог першої категорії, УЗД-фахівець другої категорії занимается оказанием медуслуг в области лечения, диагностики и профилактики заболеваний мочевыделительной и половой системы женщины. Выполняет общие осмотры, кольпоскопию и исследования при помощи УЗ-технологий. Также владеет техникой выполнения раздельного диагностического выскабливания. Консервативными методами лечит инфекции и воспаления. Осуществляет радиоволновое лечении эрозии шейки матки. Ведет консультативный прием, проводит профилактику заболеваний, передающихся половым путем. Подбирает индивидуальные средства контрацепции, выполняет установку и удаление внутриматочной спирали, оказывает услуги консультирования по вопросам планирования зачатия.
Акушер-гинеколог, Гинеколог, Репродуктолог
Лікар - акушер-гінеколог, репродуктолог, фахівець в області вирішення проблем безпліддя і невиношування вагітності (репродуктолог), займається лікуванням в області ендокринної гінекології, лікування запальних захворювань органів малого таза, гірудотерапії в гінекології, патології шийки матки, ведення вагітних високої групи перинатального ризику. Володіє класичними і малоінвазивними методиками хірургічного лікування органів малого таза, УЗД в гінекології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-21
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Репродуктолог предоставляет услуги по лечению внеиматочной беременности. Занимается ведением беременности, лечением воспалительных заболеваний, консультирует в качестве акушера-гинеколога.
Трихолог, Дерматолог
Лікар займається комплексним лікуванням патологій шкіри і волосся у дорослих і дітей. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію. Успішно лікує грибкові та паразитарні ураження шкіри, вірусні та інфекційні ураження. Приймає пацієнтів з екземою, дерматитом, псоріазом і вугрової хворобою.
Консультація від 939
Дерматолог
Лікар-дерматолог проводить діагностику та лікування уражень шкіри, таких як псоріаз, лишай, екзема, алергічний дерматит, грибкових заражень шкіри у дорослих. Лікар застосовує фототерапію, кріотерапію, медикаментозну терапію.
Невролог, мануальный терапевт, реабилитолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-21
Андрій Олександрович - ЛОР-лікар, хірург-оториноларинголог, дитячий ЛОР. Спеціалізується на медичному консультуванні дітей та дорослих, діагностиці та лікуванню ЛОР-органів. Лікар проводить всі базові поліклінічні ЛОР-процедури: пункція верхньощелепного синусу, промивання по Проєцу, розтин абсцесів різної складності, репозиція кісток носу, ендоскопія ЛОР-органів та інше. А також оперативне лікування ЛОР-органів.
Гомеопат
Лікар Добриніна Нінель Іванівна спеціалізується на народних і нетрадиційних методах терапії різних захворювань. Володіє технікою пульсодіагностіка, освоїла сканування краплі крові в темнопольному мікроскопі. Застосовує лікування гомеопатичними препаратами. Веде консультативний прийом пацієнтів.