Берученко Яна В'ячеславівна
Психолог
лікар першої категорії
Консультація Проводить прийом лише пацієнтів «Люмі-Дент» - Безкоштовно (перші 30хв)!
Берученко Яна В'ячеславівна – медичний психолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» у Києві. Спеціалізується на роботі з пацієнтами, які мають страх перед стоматологічними процедурами, підвищену тривожність та негативний попередній досвід лікування. Проводить психологічну підготовку до прийому, допомагає подолати дентофобію та сформувати довіру до лікаря. Використовує сучасні методики психоемоційної стабілізації та техніки зниження стресу під час стоматологічного лікування.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:

Олеся Фабій
10 лютого '26р.
Дуже боялась лікувати зуби, постійно відкладала. Після консультації з психологом у Люмі-Дент стало значно спокійніше, змогла нормально пройти прийом. Дякую за підтримку.
Олександра Реченко
07 вересня '25р.
Дуже боялась стоматологів з дитинства, навіть записатися на прийом було стресом. Перед лікуванням потрапила до психолога в Люмі-Дент - і це реально допомогло. Ми проговорили мої страхи, лікар пояснив, чому виникає тривога і як з нею працювати. На самому лікуванні почувалася набагато спокійніше, ніж очікувала.
Марія Федорченко
10 липня '25р.
Приводила сина, який дуже боявся лікувати зуби. Перед прийомом нам запропонували консультацію з психологом у Люмі-Дент. Спеціаліст знайшов підхід до дитини, все пояснив простими словами. В результаті лікування пройшло без істерики, що для нас великий прогрес.
Михайло Ротманов
18 червеня '24р.
Звернувся до медичного психолога в Люмі-Дент через сильний страх перед імплантацією. Сподобалося, що підхід був структурований: пояснення механізму страху, техніки дихання, підготовка до процедури. Після консультації рівень напруги суттєво зменшився. Для мене це було мастхев.
- Закінчила Національний Медичний Університет ім. О.О. Богомольця. Спеціальність - Медична психологія
Курси підвищення кваліфікації
2025
- Теорія і практика психологічного консультування
- Психологічне консультування
2024
- Практична психологія
2022
- Кризове психологічне консультування
- Ефективна комунікація в медичній практиці лікаря-стоматолога
Психолог надає послуги
- Психологічна підготовка пацієнтів до стоматологічного лікування;
- Робота зі страхом, тривогою та панічними реакціями перед процедурами;
- Супровід пацієнтів із негативним попереднім досвідом лікування;
- Формування відчуття безпеки та довіри до лікаря;
- Навчання технік саморегуляції та зниження стресу під час прийому;
- Підтримка дітей та дорослих із вираженою дентофобією;
- Психоемоційний супровід під час складних стоматологічних втручань.
Схожі спеціалісти:

Нарколог, Психотерапевт, Психолог, Сексолог

Психоаналітичний психотерапевт, клінічний психолог, психодіагност

Психолог, Психотерапевт, Сексолог

Психолог, Психотерапевт, Сексолог