Сторінка 43. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог надає послуги з пломбування зубів, кореневих каналів. Займається лікуванням флюсу, карієсу, ремінералізацією зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Доктор Сєрова Світлана Павлівна спеціалізується на терапевтичної стоматології та гігієни. Займається чищенням зубів, відбілюванням. Також надає послуги комплексної установки протезів. Спостерігає пацієнтів після проведених процедур, консультує і виписує рекомендації по догляду. Крім того, проводить художню реставрацію, за бажанням підбирає прикраси на зуби.
Консультація бесплатная
Ортодонт
Стоматолог-ортодонт, надає медичну допомогу дітям. Спеціалізується на проблемах прикусу, деформації зубів. Проводить консультативні прийоми і огляди. Вирівнює зуби за допомогою брекетів і капов. Крім того, коригує прикус пластинками. Практикує індивідуальний підхід, в роботі враховує психологію дитини.
Консультація бесплатная
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Доктор Пономарьов Іван Іванович спеціалізується в області терапії і гігієни ротової порожнини. Займається лікуванням захворювань зубного ряду. Проводить огляд, професійне чищення зубів. Проводить художню реставрацію, володіє технологією лікування кореневих каналів зуба за допомогою ендодонтичного мікроскопа.
Лікар-стоматолог-терапевт виконує гігієну ротової порожнини, очищає зуби від нальоту і зубного каменю, проводить ремінералізацію. Займається лікуванням гінгівіту, пародонтиту. Має навички вектор-терапії, фотодінамотерапіі, лазеротерапії. Консультує пацієнтів з питань вибору індивідуальних засобів для чищення зубів. Учасник різних профільних семінарів, майстер-класів, курсів підвищення кваліфікації.
Стоматолог-ортодонт
Доктор Івженко Наталія Віталіївна спеціалізується на ортодонтической стоматології. В роботі для діагностики використовує магнітно-резонансну томографію, міо-і аксіографія. Коригує прикус у дітей і дорослих пластинками, вирівнює зуби за допомогою брекетів. Також діагностує і лікує такі захворювання, як ретируватися і надкомплектні зуби. Складається в Асоціації стоматологів України, має членство і в Асоціації ортодонтів України.
Київ пр-т Червонозоряний, 17 р.Солом'янський
Стоматолог-хірург
Лікар-стоматолог-хірург займається усіма видами хірургічного лікування ротової порожнини. Має навички кюретажа, гінгівопластика, шинування, реминерализации, вектор-терапії і лазерної терапії ясен. Виконує апаратну чистку зубного ряду, лазерне відбілювання емалі, зняття нальоту і каменю. Консультує пацієнтів з питань гігієни порожнини рота. Веде лекції і майстер-класи з стоматології.
Дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні стоматологічних захворювань у дітей. Виконує пломбування та видалення молочних зубів, чищення зубів. Ставить тимчасові коронки. Для кожної дитини підбирає індивідуальний план лікування. Консультує з приводу правильної гігієни ротової порожнини.
Київ пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10 м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24 м.Мінська103м.Оболонь206м.Героїв Дніпра227
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань зубів і ясен. Виконує чистку зубів ультразвуком та методом Air Flow. Лікує пародонтит, всі види карієсу, пародонтоз, стоматит, гінгівіт та пульпіт. Консультує з приводу вибору зубних паст та правильної гігієни ротової порожнини. Бере активну участь в конференціях та майстер-класах.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Для уточнення діагнозу призначає КТ щелепи, рентгенографію. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит, ставить пломби. Працює з кореневими каналами зуба. Виконує лазерне відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Проводить протезування знімними конструкціями.