Сторінка 42. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Монборнь Александр Жан-Жак
Лікар спеціалізується на складному та атиповому видаленні зубів. Займається зубною імплантацією. Проводить пародонтологічні операції. Має сертифікати з імплантології, кісткових та м’якотканних аугментацій, пародонтології, протезуванні та протезуванні на імплантатах.
Консультація от 310 грн.
Стоматолог-гігієніст
Бобровицкая Оксана Владимировна
Стоматолог-терапевт, ортопед, імплантолог
Кондратенко Ярослав Витальевич
Стоматолог-ортодонт
Ганчук Вероника Владимировна
Консультація безкоштовно
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні стоматологічних захворювань. Виконує чистку зубів методом Air Flow. Займається художньою реставрацією та видаленням зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, гінгівітом та пародонтитом. В роботі використовує сучасні методики.
Лікар займається лікуванням і пломбуванням зубів. Лікує карієс і його ускладнення, пульпіт, пародонтит, стоматит, гінгівіт, пародонтоз та інші захворювання. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує видалення постійних і молочних зубів, відбілювання зубів. В роботі використовує сучасні методики.
Ортодонт
Доктор Хантіля Тетяна Анатоліївна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні пацієнтів. Виконує діагностику прикусу, призначає методи корекції при виявленні патологій. Застосовує в роботі сучасні методи виправлення прикусу: брекет-системи керамічні, металеві, сапфірові і лінгвіальние. Використовує прозорі капи і пластини. Планує етапи терапії, контролює процес. Відвідувала теоретичні курси і семінари по стоматології.
Стоматолог, хірург
Видалення зубів будь-якої складності, парадонтальной хірургія, імплантація.
Дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, пародонтиту, стоматиту і гінгівіту у дітей. Виконує фторування зубів, видалення зубів під наркозом. Для кожного пацієнта складає індивідуальний графік лікування, підбирає засоби гігієни і профілактики.
Консультація безкоштовно
Київ
с. Софіївська Борщагівка, вул. Травнева, 4
Стоматолог-гігієніст
Доктор Боржкова Антоніна Василівна спеціалізується в стоматології. Надає послуги консультації і огляду. Проводить весь спектр медичних процедур по діагностиці та лікуванню зубних хвороб. Виконує відбілювання і чистку зубів, в тому числі від зубного каменю, обробку щелепи фторосодержащими препаратами. Приймає пацієнтів з каріозними ураженнями, больовими відчуттями, ущільненнями в яснах і інший симптоматикою недуг ротової порожнини.