Сторінка 3. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 496 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Ціна)
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Дитячий гінеколог
Доктор Волкова Лариса Валеріївна спеціаліст вищої категорії. Вивчає фізіологічні і патологічні процеси в організмі жінки. Постійно консультує і спостерігає пацієнток з моменту зачаття і протягом всієї вагітності, проводить пологи і курирує стан після них, займається профілактикою та терапією всіляких ускладнень виникли в процесі родової діяльності, запальних захворювань, передменструального синдрому.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Акушер-гінеколог, мамолог
Лікар акушер-гінеколог, мамолог, спеціалізується на діагностиці та терапії хвороб жіночих репродуктивних органів і молочних залоз. Володіє навичками проведення різних інструментальних досліджень, виконує забір матеріалів для лабораторних аналізів, проводить супровід вагітності, в тому числі патологічні. До Світлани Василівни звертаються при безплідді, під час вагітності для контролю за станом плода, при гормональних розладах і порушення циклу, для вирішення питань планування сім'ї, виборі методу контрацепції.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець, гінеколог, ендоскопіст
Доктор Зінченко Галина Гаврилівна спеціалізується на гінекології та ендокринології. Компетентна в проведенні ультразвукової діагностики. Також використовує для постановки діагнозу кольпоскопію. Надає послуги консультативних прийомів. Лікує передменструальний синдром, клімакс і пре-клімакс. Крім того, займається лікуванням урогенітальних інфекційних недуг, включаючи молочницю. Призначає відповідну терапію при запальних процесах органів жіночої сечостатевої системи. Діагностує передракові стани.
Доктор Дріняєва Віра Володимирівна спеціалізується на акушестве і гінекології. Займається лікуванням хвороб статевої системи жінки. Проводить консультації та планові огляди. Видаляє з піхви сторонні предмети. Призначає хірургічне або лазерне лікування при ендометріозі, міомі та ерозії матки. Застосовує медикаментозну терапію при гострому і хронічному вагініті, кандидозі, трихомоніазі.
Київ вул. Щербаківського, 52 м.Нивки206м.Сирець289
Гінеколог
Доктор Поплавська Світлана Іванівна - гінеколог, лікар першої категорії. Протягом 10 років допомагає жінкам в питаннях планування вагітності. Розробляє індивідуальні схеми відновлення менструального циклу. Лікує патології шийки матки, запальні процеси репродуктивної системи. Видаляє дрібні новоутворення в області геніталій. Здійснює впровадження внутрішньоматкових спіралей. Консультує з питань контрацепції. Займається перериванням небажаної вагітності.
Гінеколог, Ендокринолог, Маммолог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог-ендокринолог вищої категорії, мамолог. Спеціалізується на лікування безпліддя, супровід вагітних жінок, хірургічне та медикаментозне лікування хвороб шийки матки (електрокоагуляція, радіохвильова абляція, лазеротерапія), лікування запалень хвороб передаються статевим шляхом, ечень пацієнток з порушенням менструального циклу, полікістозу яєчників і ін.
Київ вул. Олени Пчілки, 4 м.Позняки278м.Харківська348
Пластичний хирург
Лікар вищої категорії, доктор медичних наук, професор. Надає індивідуальні консультації з питань поліпшення зовнішнього вигляду. Виконує всі види реконструктивних і пластичних операцій. Спеціалізується на корекції жирових відкладень, жіночої та чоловічої інтимної пластиці. Проводить усунення вроджених дефектів: заячої губи, вовчої пащі, а також келоїдних рубців, наслідків хімічних та термічних пошкоджень шкіри.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області гінекології, надає послуги діагноста. Веде консультативні прийоми акушера-гінеколога. Займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань, плануванням і веденням вагітності. Проводить УЗД органів черевної порожнини і малого таза, нирок і сечового міхура, щитовидної залози, молочних залоз.
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікації займається виявленням, лікуванням хвороб жіночої статевої системи, включаючи патології шийки матки. Має значний досвід роботи, ступінь кандидата наук, доцент кафедри акушерства і гінекології. До Володимиру Миколайовичу звертаються при болісних менструаціях, порушеннях циклу, інфекціях статевих шляхів, після перенесених оперативних втручань, при безплідді, при запальних процесах, при виявленні новоутворень, в тому числі злоякісних.
Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області гінекології, ендокринології, репродуктології та ультразвукової діагностики. Лікує безпліддя, передракові стани, гормональні та клімактеричні порушення. Виконує кольпоскопію, кріодеструкцію шийки матки, гістероскопію, діагностичне вишкрібання маткової порожнини.