Сторінка 11. Лікарі в Києві (Дарницький район)

Віка Нечай
Зуби полікували дуже добре ніяких скарг немає . Хочу приділити особливу увагу спорядженню та приборам для лікування все нове та дуже якісне . Пояснюють та роблять тільки те що потрібно а не задля того щоб взяти гроші . Дитина відмовилась ходити до інших лікарів сказала що « роблять взагалі не боляче та зупиняються якщо боляче» зробили все швидко і якісно ДЯКУЮЮ ВАМ!!!!!
12 червеня '20 г.
Олексій Козловський
Користуюся даною клінікою вже понад три роки. За це час в клініці пломбували канали, ставили пломби та коронку. З першого прийому лікування проводила Жарова Лариса Миколаївна. Лікар одним словом – професіонал. Прийшов на прийом вирішив свою проблему і забув про неї на завжди. Сьогодні заболів зуб і був змушений приїхати в клініку. Зробили комплексну чистку зубів – все якісно та без болі. Оскільки, причину болю зразу встановити було складно, то вирішили зробити КТ двох щелеп. Приємно бачити сучасне обладнання а особливо сподобалось відношення лікаря. Дивлячись на результати КТ ставив купу запитань по типу а що це там у мене таке або що це у мене за світла крапка? Лікар фахово відповів на мої питання та наглядно на моніторі показав причину в чому в мене проблема і пояснив як будемо її усувати. Клініку однозначно можна рекомендувати для відвідування. Клініці і колективу росту, удачі і процвітання.
07 травня '20 г.
Просто чудовий спеціаліст. Було у неї на прийомі. Вона дуже добре розуміється у своїй справі. Професійно пролікувала зуб, результат був помітний одразу. Що мене приємно вразило, в інших лікарів такого результату не було навіть за декілька сеансів.
Тома
Одного разу, я помітила, що моя посмішка втратила блиск. Я вирішила звернутися до спеціаліста, щоб відбілити зуби. Обрала цього фахівця, І не пошкодувала. Лікар зробила все на найвищому рівні. Дуже задоволена результатом! Рекомендую!
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту і каменю. Лікує пацієнтів з карієсом, флюорозом, стоматитом, пульпітом, зубної гиперестезией і альвеолитом. Дає рекомендації по догляду за ротовою порожниною і зубами.
Доктор Авер'янова Оксана Сергіївна має вищу лікарську категорію в галузі офтальмології. Кандидат медичних наук, займається діагностикою та лікуванням очних недуг будь-якої етіології. Спеціалізується на офтальмоонкологіі, а також лазерної корекції зору. Проводить індивідуальні консультації, підбирає окуляри і лінзи. Лікує патології слізного каналу, сітківки та рогівки.
Стоматолог, ендодонтист
Врач-стоматолог, оказывает плановую и срочную неотложную медицинскую помощь. Специализируется на профилактике и лечении болезней зубов и парадонта. Ведет консультативный прием. Осуществляет установку пломб и несъемных зубных протезов.
Психолог, Нумеролог
Доктор Малярова Ніна Анатоліївна спеціалізується в області психології і нумерології. Вивчає поведінку пацієнта в природньому (домашньому) середовищі, його здатність до адаптації в стресових ситуаціях. Займається проблемами в сімейних відносинах, вибору професії і корекцією різного типу розладів. Ведучий викладач нумерологічної школи в Лондоні і Україні.
Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар, дитячий кардіоревматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Здійснює терапевтичне спостереження за пацієнтами з COVID-19. Проводить розшифровку ЕКГ. Приймає пацієнтів з хронічною серцевою недостатністю, аритмією, тахікардією, гіпертонічною хворобою та ішемічною хворобою серця. Діти з 4 років.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-20
Ортопед-травматолог, вертебролог
Лікар займається діагностикою та лікуванням міжхребцевих гриж, протрузій, екструзій, спондилітів, спонділоартрозу, сколіозу та кіфосколіозу, артрозу та артропатії крупних суглобів (гонартроз, коксартороз та т.д.). Також проводить лікування плоскостопості, травм та пошкоджень кісток та суглобів, переломів кісток. Приймає дітей з 3-х років.
Стоматолог, пародонтолог
Власюк Світлана Петрівна – висококваліфікований стоматолог-пародонтолог мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на комплексному догляді за здоров'ям порожнини рота. Проводить професійну гігієну, включаючи ультразвуковий скейлінг та використання технології Air-Flow, а також ефективне відбілювання зубів. Досвідчений фахівець, здійснює закритий кюретаж і застосовує сучасні методи вектор-терапії. Надає послуги з гігієни зубів для пацієнтів з дентальними імплантатами, ортопедичними конструкціями та брекет-системами. Крім того, допомагає пацієнтам обрати індивідуальні засоби для догляду за порожниною рота та проводить навчання їх правильному використанню для досягнення найкращих результатів.
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Джетимова Аліна Ігорівна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є фахівцем у галузі терапевтичної стоматології. Виконує пломбування кореневих каналів, лікування зубів, діагностику та лікування карієсу, шинування зубів, відбілювання зубів, професійну гігієну порожнини рота. Використовує в своїй роботі дентальний мікроскоп, систему ізоляції кофердам та комп’ютерну анестезію. Регулярно удосконалює практичні та теоретичні навички, що гарантує проведення комфортного та сучасного лікування зубів.
Анастасія
14 березеня '26р.
Хотілось зробити зуби трохи світлішими, тому записалась у Люмі-Дент на Позняках до стоматолога-терапевта Джетимової Аліни Ігорівни. Відбілювання пройшло комфортно, лікар все пояснила перед процедурою. Результат дуже порадував, зуби стали світліші, але...
Консультація безкоштовно
Стоматолог, ендодонт, стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Шара Валерія Григорівна – лікар стоматолог-терапевт, ендодонтист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на лікуванні захворювань зубів та кореневих каналів, проводить професійну гігієну ротової порожнини, відбілювання зубів сучасними та безпечними методами, художню реставрацію фронтальних та бічних груп зубів фотополімерними матеріалами. Регулярно відвідує семінари та курси для підвищення кваліфікації.
Костянтин
16 березеня '26р.
Звертався до Валерії Григорівни в клініку Люмі-Дент для художньої реставрації зубів. Усі маніпуляції під час процедури пройшли легко. Зуби відновили максимально естетично, все сподобалось. Чудовий спеціаліст та якісний результат лікування!
Консультація безкоштовно
Стоматолог, Дитячий Стоматолог
Федоренко Катерина Павлівна – дитячий стоматолог у мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є експертом з діагностики стоматологічних захворювань у дітей. Спеціалізується на профілактиці карієсу молочних зубів. Висококваліфікований фахівець з лікування карієсу тимчасових та постійних зубів у дітей, видалення тимчасових зубів. Проводить професійну чистку зубів та навчає дітей правильному догляду за порожниною рота.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта