Лікарі ендоскопісти в Києві (Дарницький район)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Артем
Делал грыжу. 2 года - всё отлично. Рекомендую
Ирина Дорофенко
Константин Константинович профессионал своего дела. Очень рекомендую как врача и внимательного человека
Маша
Вы первоклассный специалист! Превосходный подход к пациентам, хорошее отношение и много разъяснений. Как жаль, что большинство врачей не желает общаться с пациентами. Спасибо за вашу душевность и профессионализм!
17 липня '18 г.
Вера
Константин Константинович избавил меня от многолетней проблемы. Я страдал геморроем, наверное, лет 10, не меньше. Все боялся показаться специалисту. Попал к Константину Константиновичу случайно, но именно он помог мне побороть страх и устранить проблему.
10 липня '18 г.
Хірург, ендоскопіст
Доктор є провідним фахівців в області хірургії, діагностичної та оперативної ендоскопії. Виконує лапароскопічні, ендоскопічні, проктологічні і пластичні операції. Проводить видаленням грижі, абдомінопластику, ліпосакцію, видалення геморою, висічення анальної тріщини, лапароскопічну апендектомія і багато іншого.
Ендоскопіст, хірург
Махнык Владимир Васильевич
Махник Володимир Васильович - практикуючий лікар хірург-ендоскопіст першої категорії, в сферу діяльності якого входить діагностична та лікувальна ендоскопія травного тракту у дітей і дорослих. Медичні послуги, що надаються лікарем, виконуються на основі міжнародних стандартів і протоколів медицини, що виступає гарантією їх ефективності та якості.
Хірург,ендоскопіст
Бантюков Дмитрий Юрьевич