Сторінка 9. Лікарі в Києві (Дарницький район)
Знайдено 633 лікаря
Альона
Дякую, лікарю , рекомендую. Мала гіркий досвід у іншого лікаря, не зрівняти. Звертайтесь не пошкодуєте.
Юлія Рубан
Була в клініці у лікаря Кавчак Марини. Проводила проф. чистку та огляд. Чистка якісна і абсолютно безболісна. В результаті огляду лікар вказала на всі мої проблемні зуби, спланували лікування, і головне - мені ніхто не сказав, що якщо я хочу «гарну посмішку», то потрібно видаляти більшість зубів і ставити коронки (як це було в попередній клініці). Лікар за збереження моїх зубів, що для мене важливо. Звичайно ціни в клініці не надто дешеві, але я вважаю, що на цьому економити недоречно. Тому продовжую лікування саме тут. Впевнена, що клініка стане нашою сімейною стоматологією).
09 грудня '20 г.
Pchevna Fedorovskaya
Ничто так не содействует поиску стоматолога, как внезапная боль и пара бессонных ночей от неё, так во всяком случае было у меня. Приоритетом в поиске было: место расположения и отзывы, которые на 80% повлияли на выбор о котором я не жалею. Мне безболезненно полечили и восстановили 2 зуба. И теперь они настолько красивые, что подумываю сменить аватарки своих социальных сетей на фото моих зубов! В общем, возможно мой отзыв поможет кому-то сделать выбор, от которого вы получите такое же удовольствие как и я. Спасибо Марине Кавчак
23 листопада '20 г.
Юрий Степанович
Приємний сервіс. Професійний персонал. Задоволені відношенням до пацієнта та лікуванням Кавчак Марини Степанівни.
19 листопада '20 г.
Лікар спеціалізується на терапевтичної стоматології. Займається художньою реставрацією зубного ряду, відбілюванням зубів і чищенням зубів від каменю. Консультує з приводу правильної гігієни ротової порожнини. Лікує стоматит, гінгівіт, пародонтит, карієс і пульпіт. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хирург, проктолог
Лікар Батина Володимир Петрович, проктолог, хірург вищої категорії. Проводить різні процедури, серед яких аноскопія, ректороманоскопія, трансанальная поліпектомія, гемороїдектомія і ін. Здійснює лікування колопроктологіческіх захворювань.
Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214
Невролог Олішевська Наталія Валеріївна спеціалізується на діагностиці та подальшому лікуванні хвороб, що відносяться до нервової системи. Проводить консультацію, на якій надає вичерпну інформацію щодо можливого стану спинного та головного мозку і нервових волокон. Займається лікуванням неврозів, вегетосудинної дистонії, невралгії, невритів. Проводить терапію інсультів, епілептичних нападів, хвороб, пов'язаних з порушенням кровообігу. Практикує паравертебральні тип блокади. Проводить сухе витягування хребта. Здійснює епідуральну блокаду. Надає консультації в профілактичних цілях.
Київ
м.Харківська327м.Бориспільська214
Дерматолог, дерматовенеролог, трихолог
Доктор трихолог, венеролог, дерматолог, спеціалізується на діагностуванні та лікуванні хвороб шкіри, нігтів і волосся. Вивчає розвиток патологій інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом. Займається дослідженням шкірної висипки, лущення, ерозивних ділянок, ураженням шкіри в волосяний зоні. Тимошенко Анастасія Олегівна консультує пацієнтів і допомагає в їх лікуванні при випаданні волосся, алопеції, подразненні і свербінні шкірного покриву. Має досвід роботи в мезотерапії волосся. Приймає дітей з 10 років.
Акушер-гінеколог, лікар УЗ-діагностики
Лікар спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні (консервативному і оперативному) інфекцій, що передаються статевим шляхом і запальних захворювань жіночих статевих органів, терапії ендокринних патологій. Володіє навичками ультразвукової діагностики, радіохвильової і лазерної терапії
Консультація 750/600 грн.
Гінеколог, онкогінеколог, акушер-гінеколог, хірург
Лікар, що спеціалізується на онкогінекології, оперативній гінекології, акушерстві та гінекології. Член асоціації акушер-гінекологів України. Член Міжнародної асоціації акушер-гінекологів (FIGO). Член Європейської асоціації ендоскопічних хірургів. Має патент на корисну модель «Спосіб оперативного лікування вродженої вади розвитку жіночих геніталій».
УЗД-фахівець
Є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює трансвагинальное і трансректальное дослідження. Удосконалить свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має безліч сертифікатів.
Хірург, ендоскопіст
Лікар хірург, ендоскопіст першої категорії. Надає послуги з діагностики захворювань внутрішніх органів методом ендоскопії, проводить хірургічні втручання на органах черевної порожнини, судинах. Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Терапевт, сімейний лікар
Сімейний лікар загальної практики надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (ГРВІ та різні простудні захворювання, хвороби серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту, неврологічні проблеми і т. д.). Визначає і застосовує об'єктивні методи обстеження
Проктолог, хірург
Лікар-хірург, проктолог, проводить оперативні втручання, за допомогою сучасного обладнання. Провела багато операцій з видалення поліпів, новоутворень аноректальної області, анальних тріщин за допомогою лазерної та радіохвильової хірургії.