Лікарі алергологи в Києві (метро Дарниця)

Фільтр: (Знайдено 6 лікарів 8 відгуків) Сортування
В интеренте нашла сама,без рекомендаций,во певых как человек женщина очень хороший.Попала по проблеме отечности,которой страдала уже несколько лет,уже думала аллергия на лекарства или что то еще бо и у флеболога была и ортопеда никак не могла дойти до диагноза...Входе консультаций и обследования что мне назначила Марина Петровна,чисто спонтанно если честно я не думала зачем узи брюшной полости и т.д...кароче проверили все и на надпочечнике нашли опухоль 3см которая потом оказалась гормональноактивной...вот вам и отеки...но это уже эндокринология... просто вам всем совет,проходите узи,даже для себя! Спасибо я Марине Петровне сказать не успела,бо забегалась по врачам и вот только оперировалась и выписалась,поэтому говорю БОЛЬШОЕ СПАСИБО только сейчас,как смеялась моя анастезиолог,говорит скажи что она умничка,а Вашу "аллергию"уже мы вылечим))))
24 травня '18 г.
Зорян
Хорошо, что мне вовремя порекомендовали Марину Петровну, а то я уже отчаялась в поисках настоящего аллерголога для дочки. Абашидзе помогла нам установить причины нашего заболевания. Сейчас состояние дочери стабильное и контролируемое. Браво доктору!
18 грудня '16 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Імунолог, алерголог
Лікар-імунолог, алерголог вищої категорії кваліфікації. Проводить консультації та прийом, призначає медикаментозне лікування пацієнтам із запальними та інфекційними хворобами, аутоімунні захворювання, новоутвореннями, гострими алергічними реакціями. Має вчений ступінь, доктор наук в галузі медицини.
Гастроентеролог, алерголог, терапевт
Лікар алерголог, гастроентеролог вищої категорії. Пріоритетні напрямки - діагностика і лікування захворювань органів черевної порожнини, підбір індивідуальних дієт. Марина Петрівна закінчила ординатуру з лікувального голодування, натуропатії та біоенергетики за кордоном, активно застосовує ці знання на практиці
Алерголог
Лікар-алерголог вищої категорії кваліфікації спеціалізується на лікуванні дітей. Проводить консультативні прийоми. Лікує сезонну алергію. Призначає медикаменти при зовнішніх проявах гіперреакції імунної системи, включаючи висип і роздратування. Займається питаннями відповідної реакції імунітету на укуси комах. Знімає набряк Квінке.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-07
Лікар займається лікуванням шкірних захворювань, виконує цифрову дерматоскопію, видаляє новоутворення шкіри радіохвильовим методом. Виробляє інстиляцію уретри, масаж передміхурової залози в комплексному лікуванні ЗПСШ.
Київ вул. Євгена Сверстюка, 6 м.Лівобережна116м.Дарниця296
Неонатолог, Педіатр
Лікар займається діагностикою, лікуванням і профілактикою патологій верхніх і нижніх дихальних шляхів у дітей, а також алергічних і соматичних захворювань. Спеціалізується на вакцинологии і неонатології. Консультує з питань догляду за дітьми та грудного вигодовування, розробляє графіки вакцинацій. Займається корекцією психофізичного стану дітей до року.
Пульмонолог
Лікар здійснює прийом пацієнтів з пульмонологічними захворюваннями. Займається реабілітацією пацієнтів після перенесених операцій на легенях. Виконує спірометрію. Успішно лікує пневмонії вірусної етіології, бронхіальну астму, саркоїдоз, інтерстиціальні захворювання легенів.