Сторінка 2. Психологи в Харкові
Алёна
Консультация у Людмилы Владимировны расставила все на свои места. Стало понятно, что надо бросить все силы на укрепление иммунитета. Она же подсказала, как лучше это сделать.
Кропотливая работа Валентины Григорьевны помогает улучшить жизнь моему ребенку и мне. Бесконечно благодарна ей за помощь, мудрые советы. Спасибо, что вы у нас есть!
Ольга Петровна
Не знаю, как и благодарить Марину Вячеславовну. Дочка стала лучше учиться, завела друзей, и дома исчезли ссоры.
31 серпня '16 г.
Катерина
У нас в стране, сами знаете, не принято по психологам ходить. Да я и сама сомневалась сначала. Но это на самом деле необходимая помощь! Без специализированной поддержки и не знаю, как бы мы справились. Спасибо огромное!
12 червеня '16 г.
Александра
Елена Анатольевна, благодаря Вам мы с мужем передумали разводиться! Спасибо!
07 червеня '16 г.
Евгения
Поход к доктору спас наш брак!
25 вересня '16 г.
Практичний психолог
« Інтереси клієнта завжди знаходяться в центрі уваги психолога. Моєю метою є допомога у пошуку саме Вашого вірного шляху для досягнення цілей та значного покращення в емоційній, соціальній та фізичній сферах життя. Ви відчуєте допомогу та підтримку протягом всього часу терапії»
Психолог
Лікар-психолог Жван Ольга Вікторівна займається лікуванням депресивних станів, неврозів, панічних атак. Спеціалізується на розвитку творчого потенціалу, побудови успішної кар'єри, техніках моментальних змін, нейролінгвістичного програмування. Проводить психологічні консультації, індивідуальні та групові тренінги. Допомагає позбутися від фобій, страхів, відновити емоційну рівновагу людям, що потрапили у важкі життєві обставини (насильство, переїзд, зміна місця роботи).
Психолог, Психотерапевт
Доктор Жван Вікторія Вікторівна спеціалізується в області психології, надає послуги з лікування фобій, депресій. Консультує, проводить групові та індивідуальні сеанси, займається лікуванням тривожності і нервозності.
вул. Григорія Сковороди (Пушкінська), 43
м.Архітектора Бекетова21м.Ярослава Мудрого125м.Площа Конституції1510
Психіатр, Психотерапевт
Психіатр-психотерапевт. Консультує як психіатр, займається лікуванням таких захворювань, як депресії, фобії, невротичні і тривожні стани, обсесивно-компульсивний розлад, посттравматичний стрес. В роботі використовує методики раціональної психотерапії, когнітивно-поведінкової і тілесно-орієнтованої терапії. Крім того, використовує при необхідності медикаментозне лікування.
Психолог дитячий, логопед
Митцева Ольга Сергеевна
Психотерапевт, Психолог, Гіпнолог
Психолог, спеціалізується на психо- і гіпнотерапії, а також нейролінгвістичному програмуванні. Консультує, надає послуги індивідуальних сеансів психотерапевта. Допомагає позбутися від фобій і депресії, позбутися нав'язливих думок і станів, підвищити самооцінку. В роботі ставить за мету швидко вирішити проблему пацієнта, без прив'язки до регулярних походів до психолога.
Психолог
Анастасія Олександрівна – психолог, член Європейської Ліги гіпнотерапевтів та психологів. Понад 4 роки працює з дітьми, батьками та людьми, які отримали травми, втрати, насильство або інші складні життєві обставини. Робота Анастасії ґрунтується на діалозі та експериментуванні, де ми разом досліджуємо ваші емоції та вирішуємо внутрішні конфлікти. Я створюю безпечний простір для самопізнання та зростання, допомагаючи активізувати ваші ресурси для змін. Лікар гарантує конфіденційність та підтримку.
Консультація первинна - 1500 грн; Повторна консультація — 1200 грн.
вул. Полтавский шлях 123
Практичний психолог
Спеціаліст в галузі практичної психології. Займається супроводом розвитку дитини в умовах навчального закладу. Проводить консультування і психологічну корекцію пацієнтів дитячого віку. У роботі з дітьми, у яких діагностовано порушення психіки, використовує нестандартні методи, арт-терапію і казкотерапія.
Психолог, Психотерапевт
Практикуючий психолог, психотерапевт клієнт-центрована підходу, гештальт-терапевт
с. Клугино-Башкировка, вул. Лесна, 80
Психолог
Психотерапевт єдиного реєстру психотерапевтів Європи (ЄАП), офіційний викладач і супервізор практики Міжнародного класу (ППЛ).
с. Клугино-Башкировка, вул. Лесна, 80