Сторінка 4. Психологи в Харкові
Алёна
Консультация у Людмилы Владимировны расставила все на свои места. Стало понятно, что надо бросить все силы на укрепление иммунитета. Она же подсказала, как лучше это сделать.
Кропотливая работа Валентины Григорьевны помогает улучшить жизнь моему ребенку и мне. Бесконечно благодарна ей за помощь, мудрые советы. Спасибо, что вы у нас есть!
Ольга Петровна
Не знаю, как и благодарить Марину Вячеславовну. Дочка стала лучше учиться, завела друзей, и дома исчезли ссоры.
31 серпня '16 г.
Катерина
У нас в стране, сами знаете, не принято по психологам ходить. Да я и сама сомневалась сначала. Но это на самом деле необходимая помощь! Без специализированной поддержки и не знаю, как бы мы справились. Спасибо огромное!
12 червеня '16 г.
Александра
Елена Анатольевна, благодаря Вам мы с мужем передумали разводиться! Спасибо!
07 червеня '16 г.
Евгения
Поход к доктору спас наш брак!
25 вересня '16 г.
Клінічний психолог, практичний психолог
Яровая Жанна Михайловна
Психолог, Сімейний консультант
Спеціаліст Кутвицька Тетяна Олександрівна - психолог. Спеціалізується в області психологічної допомоги особам, які перенесли важкі травми і життєві ситуації. Допомагає в реабілітації людей з згубними звичками (наркотики, куріння, алкоголізм). Проводить комплексну адаптацію, працює з дитячими травмами, низькою самооцінкою. Надає широкий спектр психологічної допомоги.
Консультація 800/1200 грн.
Психолог
Лікар-психолог першої кваліфікаційної категорії займається лікуванням пацієнтів різного віку. Надає індивідуальні та сімейні консультації. Лікує такі недуги, як синдром гіперактивності, депресія і неврози різної етіології. З'ясовує психологічні причини порушень мови і становить персональні корекційні плани лікування. Крім того проводить діагностику загального стану пацієнта, надає послуги психологічної підготовки до іспитів, майбутню зміну обстановки і т.п. Проводить групові тренінги.
Радионова Наталья Владимировна
Спеціаліст надає психологічну допомогу пацієнтам з тривожністю, нервозністю, безсонням, депресією. Також працює з деструктивними відносинами, конфліктами, професійним вигоранням, почуттям самотності та провини. Консультує з питань побудови успішної кар'єри і управління персоналом.
Психолог, Арт, КПТ-психотерапевт
Гуцал Екатерина Витальевна
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками. Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія.
Евлахова Алина Андреевна
«Душа людини така ж важлива, як і все тіло. Піклуйтесь про себе»
Консультація первинна - 1099, повторна - 950
Психолог
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Невропатолог
Сушецкая Дарья Андреевна
Бердага Вячеслав Павлович
Вячеслав Павлович проводить психологічну реабілітацію для пацієнтів, які страждають від залежності (наркоманія, алкоголізм, ігроманія)