Васильєва Анастасія Миколаївна
Практичний психолог
Спеціаліст в галузі практичної психології. Займається супроводом розвитку дитини в умовах навчального закладу. Проводить консультування і психологічну корекцію пацієнтів дитячого віку. У роботі з дітьми, у яких діагностовано порушення психіки, використовує нестандартні методи, арт-терапію і казкотерапія.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Варвара
09 липня '18р.
Здравствуйте, хотелось бы сказать что Васильева А.Н. очень хороший специалист, который умеет находить общий язык с детьми даже такими особенными как у нас. Нам поставили диагноз синдром аспенгера и вот мы обратились к Анастасии Николаевне которая очень помогла нашему ребенку и нам. Спасибо большое Вам!
Алена
04 липня '18р.
Васильева Анастасия Николаевна отлично нашла общий язык с моим сыном. Егору 10 лет и в последнее время он стал замкнутым, перестал с нами разговаривать, претворялся больным что бы не идти в школу. А вот умелая голова специалиста помогла нам разобраться справится с проблемами и найти подход к сыночку.
- 2009 р. — Національний університет цивільного захисту (НУЦЗ), факультет психології, спеціальність "психолог".
Курси підвищення кваліфікації
- 2010 р. — "Дитячий практичний психолог: діагностика, консультування і корекція";
- 2013 р. — "Використання асоціативних карт "Креатив" і "Креатив-2";
- 2014 р. — "Організаційно-педагогічні умови введення інклюзивної освіти";
- 2015 р. — "Психологічний супровід розвитку дитини в умовах повчального закладу";
- 2016 р. — "Поведінковий підхід в роботі з дітьми з порушеннями розвитку";
- 2016 р. — "Нестандартні методи роботи з дітьми з порушеннями психіки".
Схожі спеціалісти:
Психолог, Сімейний консультант