Сторінка 8. УЗД передміхурової залози в Києві

Знайдено 230 клінік

Сб Нед Цілодобово
Валентин
Багаторазово звертались до лікаря Гринішиної Галини, завжди позитивний результат, і з дітьми і з дорослими!
Кирилл Д.
Насправді прийом у лікаря мене приємно здивував. Максимально професійна людина. Який доступною мовою пояснює, що дуже важливо, для людини не зв'язаною з медициною. В майбутньому буду звертатися лише до неї! Однозначно можу рекомендувати!
Лейла
Все на високому рівні, лікар шанобливо, уважно поставився до нас. Перевірив всі аналізи за останні пів року. Видно, що лікар зацікавлений в тому, щоб вирішити проблему. З дитиною спілкувався вільно, одразу знайшла підхід. Звертайтесь!
Розалия
Рекомендую лікар. Дуже уважна, детально пояснює, все по справі і без прикрашання. Також необхідно відзначити, що спеціаліст дуже тактовна і приємна в спілкуванні. В теперішній час, напевне таких вже не знайти. Спасибі Вам за все!
Кругловы
Все відмінно, лікар професіонал своєї справи. На консультації мені все чітко і конкретно розповіли і пояснили. Тепер у мене є повне розуміння суті своєї проблеми. Призначення виконую, так як розказала лікар. Спасибі спеціалісту.
Самир
Очень квалифицированный специалист, обращаемся только к этому доктору. Рекомендую всем, лучше доктора не найти
Київ вул. Гарматна 38-А, оф. 621
р.Солом'янський
Гінекологічна клініка "Леда" створена в 2003 році, надає медичну допомогу в лікуванні безпліддя, захворювань жіночої репродуктивної системи, веде підготовку до пологів.
  • УЗД простати 300
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинський
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • УЗД передміхурової залози (абдомінально) та сечового міхура 750
  • УЗД передміхурова залоза (трансректально) 750
Київ вул. Кудряшова (Мокра), 7 , Солом'янка
м.Шулявська72 11 м.Політехнічний інститут42 14 м.Вокзальна22 11
Жіноча клініка, здійснює прийом, лікування ЗПСШ, узі при вагітності, скринінг плода, узі загальне організму. Надаємо послуги в області косметологічної гінекології, переривання вагітності медикаментозно і не медикаментозно, ведення вагітності. Є лікар-мамолог, кольпоскопія, проводиться лікування папілом і видалення кондилом у чоловіків.
  • УЗД простата (передміхурова залоза) ректально /абдомінальний 550
Київ вул. Днепровська набережна, 28
м.Осокорки15 40
  • УЗД передміхурової залози (простати) - трансректально 540
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
р.Святошинський
Мережа медичних центрів Alpha Medical – це місце, де працюють висококваліфіковані дитячі та дорослі лікарі, які мають великий досвід роботи та професіоналізм. Вони вивчають та використовують новітні технології в лікуванні захворювань, регулярно відвідують конференції та курси підвищення кваліфікації. Застосовують перевірені та ефективні методики, найкращу...
  • УЗД простати трансабдомінальне 680
  • УЗД простати трансректальне 710
  • Комплексне УЗД для чоловіків ( простати трансабдомінальне , органів черевної порожнини, сечовий міхур та нирки, щитоподібна залоза) 2 600
Київ Оболонський проспект, 52А
м.Героїв Дніпра4 1 м.Мінська19 3
МinMax - багатопрофільний медичний центр для дітей і дорослих, де вам завжди нададуть допомогу кваліфіковані та досвідчені спеціалісти. МinMax надає широкий спектр послуг діагностики та лікування за доступними цінами.
  • УЗД урологічне (сечовий міхур, простата, сім’яних міхурців) 700
  • ТРУЗІ (ректальне УЗД простати) 800
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В
р.Дніпровський
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни
  • УЗД простати трансабдомінальне 640
  • УЗД простати трансректальне 740
Київ вул. Митрополита Василя Липківського, 45
м.Вокзальна30 8 м.Університет45 9
Консультації фахівців, діагностичні обстеження та лабораторні дослідження
  • УЗД передміхурової залози 690
  • УЗД передміхурової залози (трансректально) 700
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральна12 15 м.Хрещатик11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
  • УЗД предміхурової залози трансабдомінально 750
  • УЗД предміхурової залози і сечового міхура з визначенням залишкової сечі трансабдомінально 800
  • УЗД предміхурової залози трансректально 800
Сити Клиника
6,1
Київ пр-т Науки, 30
м.Деміївська21 9 м.Голосіївська24 9 м.Видубичі40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня.
  • УЗД передміхурової залози трансректальне 700
  • Трансабдомінальне УЗД передміхурової залози 650