Сторінка 4. УЗД вилочкової залози в Києві в неділю

6,0
Знайдено 77 клінік

Сб Нед Цілодобово
Костянтин
Дуже класно, що у приватній клініці з'явилась можливість укласти безкоштовно декларацію з сімейним лікарем. Поміняв двох сімейних і НАРЕШТІ!!!!Боньковська Ольга Олексіївна - справжній професіонал. Вислухає, порадить та пояснить чому що і як.Зазвичай все бігом, бігом, а тут часу вдвічі більше на пацієнта виділяється, та уваги і професіоналізму значно більше. Вирішив поділитися корисною інформацією з ірпінчанами.
Людмила
Хороший лікар. Уважна, ретельно проводить огляд. Отримали відповіді і рекомендації на всі свої запитання. Рекомендую.
Алексей С.
Алексей Петрович оперировал и спас нашего сына. Пренатально обнаружили опухоль средостения, близко к сердцу. С первой минуты жизни ребенка, с родильного зала, и до выписки из больницы после операции (а это больше четырех месяцев) Алексей Петрович все время был рядом с нами. Не только проводя лечение, манипуляции и организацию процесса, но и решая попутно все текущие проблемы с пребыванием в реанимации, в стационаре, прохождения лечения у других специалистов, постоянно лично контролируя состояние ребенка и находя в себе силы поддерживать также и родителей. Профессионализм, организация, человечность и порядочность. Операция прошла успешно, опухоль оказалась доброкачественной, ребенка спасли. За что мы всегда будем благодарны Алексею Петровичу.
Алексей
Богдана
Мені сподобалася клініка. Чиста, тиха, ніяких черг. Легко можна розрахуватися карткою. Перед прийомом за день телефонують і нагадують, а потім ще посилають смс, щоб точно не забула. Дуже хороший лікар уролог Микола Борисович Литвинов. До цього я два роки мучилася з проблемою, в інституті урології мені не змогли поставити діагноз, на око сказали, що мабуть лейкоплакія, прогнали через купу платних аналізів, а діагноз так і не дали. Я чого вже тільки собі не накрутила... Микола Борисович дуже швидко визначив, що в мене проблема через особливості будови анатомії, зробив усе, щоб допомогти виправити ситуацію. Лікар з розумінням, чуйний, все добре пояснює, жартує, зайвого не радить. Дуже приємно співпрацювати, і головне - є результат. Дякую!
Добрый день. прошла у вас лечение у гастроэнтеролога и хочу написать свой отзыв : 1. При записи к врачу спросили по телефону болею ли я с температурой, была ли заграницей и т д. Считаю эти вопросы нужными в данный момент, но думаю было бы логично при этом ещё проверять температуру при входе в больницу. При записи так же сказали, что нужно маска, у них масок нет и купить не знают где. Думаю для частной клиники с хорошими ценами, это хороший административный пробел. 2. Общение с врачом и диагностика. В этом плане только положительные новости. Врач сделал все, чтобы диагностировать болезнь и назначить лечение. Большое спасибо ! 3. Отправка анализов на почту и запись. За месяц лечения администрация так и не решила вопрос, что ко мне не приходят анализы и походу не планировала его решать. При каждом звонке меня по кругу спрашивали кто я что я к кому я и была ли я за границей. Есть вопрос к общей системе CRM компании либо к пользователям этой системы, почему мои данные нормально не фиксируются в больнице. Итог : по лечению и врачу - огромный плюс и рекомендации. По административным вопросам, общению при входе, общению по телефону огромный минус.
6,4
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильківська13 3 м.Голосіївська13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
  • УЗД вилочкової залози 600
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
5,3
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Медичний центр "Веста" спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для пацієнтів всіх вікових категорій. В установі ведуть прийом андрологи, терапевти, дерматологи, гінекологи, неврологи, офтальмологи, хірурги, педіатри та інші фахівці.
9,1
Клініка багатопрофільної лазерної медицини для дітей і дорослих "МЕД СІТІ" має вищу категорію акредитації МОЗ України, спеціалізується на діагностиці та лікуванні повного спектру захворювань з гінекології, урології, проктології, хірургії (дорослої та дитячої), дерматології (дорослої та дитячої) та ін.
  • УЗД вилочкової залози 500
Київ вул. Привокзальна, 14
м.Дарниця55 13 м.Лівобережна62 14 м.Харківська45 8
Один з найбільших багатопрофільних центрів "Поліклініка" працює у сфері приватних медичних послуг з 2010 року. Діагностування, а також надання медичної допомоги ведеться за 14 напрямками: гінекологія, дерматологія, урологія, проктологія, кардіологія, неврологія, педіатрія, гастроентерологія, отоларингологія, стоматологія, трихологія, ревматологія,...
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки10 3 м.Славутич19 5 м.Позняки20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні...
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки14 3 м.Харківська18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів "Дитяча клініка на Лівому березі", що входить в мережу медичних закладів "Добробут". Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія,...
Київ вул. Дєміївська, 16
м.Деміївська7 3 м.Голосіївська11 5
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
KinderKlinik
Київ вул. Олександра Мишуги, 2 , Позняки
м.Позняки10 5 м.Харківська11 8
Київ вул. Сирецька, 32
м.Сирець35 9 м.Дорогожичі40 7
Лікувально-діагностичний заклад, що спеціалізується переважно на профілактиці, діагностиці та терапії дитячих захворювань. Деякі спеціалісти приймають також і дорослих пацієнтів. У клініці працюють лікарі більш ніж десяти спеціалізацій.