Сторінка 4. УЗД судин голови і шиї в Києві

Знайдено 63 клініки

Сб Нед Цілодобово
Леся
Хочу подякувати хірургу Климнюк Івана Сергійовича за його професіоналізм і увагу. Він хоч і молодий лікарь, але дуже досвідчиний. Я оцінюю по своїм відчуттям після операції. Бажаю всім здоров’я, але якщо занедужали, то нехай вас лікують тільки професіонали !!!
Катерина
Бажаю всіх благ та здоров'я нашому лікарю лору — Оксані Віталіївні. Завжди уважна, призначення робить з обґрунтуванням чому саме така схема лікування нам показана. Дуже вдячні Оксані Віталіївні за її професіоналізм і раді за те, що ми потрапили до такого досвідченого лікаря.
Врач Котов А.В. профессионал ,внимательный и компетентный врач,пол года ходила в поликлинику и не могли правильно поставить диагноз, Александр Владимирович на приеме поставил диагноз,назначил лечение и через 3 дня стало намного лучше
Анита
Дуже хороша клініка. Тут фахівці можуть приємно здивувати. Ефективне лікування, якісне обслуговування, хороша атмосфера. Все це тут. Щире вам дякую.
Сегодня в первый раз проходили рентген органов грудной клетки у Гурского. Приятный в общении доктор, очень корректный. Дочка у меня подросток, стесняется, но Виктор Иванович смог найти к ней подход и вся процедура прошла успешно. Расшифровку сделал подробно и быстро, так что мы вполне довольны.
Сергей
Болела спина из-за работы. Я- руководитель и много времени сижу за столом. Боли в спине не покидали. Походил на массаж и на кипарис - уже несколько месяцев живу нормально. Врач отличный!
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерський
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини "Здоров'я столиці" - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу "Люкс". Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Київ вул. Велика Васильківська, 132
м.Либідська3 2 м.Деміївська33 4 м.Палац Україна11 4
Медичний центр "Персомед" надає широкий спектр медичних послуг і лабораторних досліджень для всієї родини. Висококваліфіковані фахівці в найкоротший термін поставлять діагноз і підберуть правильне і ефективне лікування.
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 4
м.Дарниця 81 12 м.Почайна 80 12
Київ, пр-т Маяковського, 18 А
м.Чернігівська 1 час 11 мин 10 м.Дарниця 1 час 26 мин 15
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 4
Медичний центр сімейного здоров’я "Адоніс" спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Раїси Окіпної, 8 Б
м.Лівобережна9 2 м.Дарниця25 16
Багатопрофільний медичний комплекс "Адоніс" на м. Лівобережній включає в себе кілька спеціалізованих відділень (стоматологічне, педіатричне, гінекологічне тощо). Штат спеціалістів центру складається у тому числі з лікарів вищої категорії.
Київ вул. Щербаківського, 42
м.Нивки11 5 м.Сирець35 15
Медичний центр Medelveys (Медельвейс) на Щербаківського — клініка, яка спеціалізується на наданні широкого спектру послуг. У центрі можна записатися на прийом до андролога, гінеколога, гастроентеролога, сімейного лікаря, уролога, невролога, дерматолога, кардіолога і іншим лікарям.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Університет м.Театральна
Медичний центр "Альфа-Віта" — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.
Київ вул. Сергія Данченка, 5 , Куренівка
м.Сирець46 12 м.Дорогожичі60 15
VitaLine - клініка для тих, хто дбає про себе. У клініці надаються послуги УЗ-діагностики, а також проводиться прийом лікарів таких спеціальностей: гінекологія, терапія, дерматологія, косметологія, майстра лазерної епіляції та естетики тіла. Наше кредо- краса через здоров’я!
Працює з
Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-16:00
Київ с. Плюти, вул. А. Малишка, 27
Ізраїльська онкологічна клініка "ЛІСОД" працює вже більше 8 років. Установа спеціалізується на наданні сучасної онкологічної допомоги. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: лікування раку: променева терапія; хіміотерапія; брахітерапія; хірургія; діагностика раку (ПЕТ-КТ); реабілітація пацієнтів.